A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Szabadságkorlátozók

2009.05.30. 07:00 R_John

A gazdasági válság az egész világon háttérbe szoríthatja az emberi jogokat - áll az Amnesty International jelentésében. A jelentés Magyarországot is vizsgálta, melyből kiderül, hogy nem jó a cigányok, a nők és a szexuális kisebbségek helyzete. Kifejezetten pozitívan értékeli a jelentés, hogy az Alkotmánybíróság többször nem engedte át a gyűlöletbeszéd-törvényt, így a szólás szabadsága továbbra is biztosított. Ezen az egy ügyön kívül, ami valójában a kormány szégyene, semmilyen pozitív állítást nem tudnak megfogalmazni. 

Sajnos azonban Magyarországon a menekültek helyzete gyakran nem kielégítő, sokszor találhatják szembe magukat indokolatlan indulatokkal, ezt azonban nem említi a jelentés. Kósa Lajos, Debrecen Fideszes polgármestere például nem rest kirohanni a városában található menekülttábor ellen, pedig semmilyen gondot nem okoznak az ott lakók a környékbelieknek. Nem olyan rég derült ki, hogy egy Magyarországra érkezett menekültcsaládot szétválasztottak, mivel hamis okmányokkal érkeztek. A szülők börtönbe kerültek, a gyerekek pedig intézetbe. Különböző nemzetközi emberi jogi szerződések miatt, ha valaki üldözés miatt használ hamis útiokmányokat, akkor ezért nem szabad büntetni. A Bevándorlási és Állampolgársági hivatal vissza akarja küldeni a családot Görögországba, ahol először átlépték az Unió határát. Itt azonban embertelen körülmények között tartják a menekülteket, és lehet, hogy visszaküldik őket Afganisztánba, ahol üldöztetésnek vannak kitéve. Egy Uniós szerződés alapján Magyarország átvehetné a családot, mivel csak itt lehet biztosítani, hogy tiszteletben fogják tartani az emberi jogaikat. Egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a családdal, a Bevándorlási hivatal nem mutat sok érdeklődést irántuk, majd egyszer talán egyénileg döntenek, hogy maradhatnak-e, miközben a gyerekek elkezdtek magyarul beszélni és beilleszkedni új közösségükbe. Magyarország egyelőre nem célpontja a menekültáradatnak, de a helyzet változhat, és ha az ország, illetve a hatóságok hozzáállása nem változik, könnyen ezen a területen is súlyos emberi jogi mulasztásokat követhetünk el. 

A gyűlöletbeszéd témájában nagyon megosztottak a vélemények, nekem sokkal meggyőzőbb az az álláspont, hogy semmi értelme nincsen tiltani a holokauszttagadást, sőt, sokkal károsabb, mint a mostani helyzet. (Németországban tiltja a törvény a holokauszttagadást, mégis ott is bizonyos helyeken virágzik a neonáci szubkultúra, vagyis a tiltással nem lehet eltüntetni a jelenséget.) Ha ugyanis bármilyen beszédet tiltunk, akkor erővel próbáljuk a vitapartnert hallgatásra bírni. Ezzel azonban valójában semmit sem oldunk meg, hiszen csak a tudományos megszégyenítéssel és kiközösítéssel lehet ezek ellen a barbár eszmék ellen küzdeni, valamint az oktatásnak is nagyon fontos szerepet kell adni, hogy ciki legyen a holokauszt szörnyűségét kisebbíteni vagy relativizálni. Ezek mellett természetesen szükséges lenne a  mainstream politika egységes, erkölcsi, verbális fellépése is. Erre még várnunk kell egy keveset.  (A témában nagyon érdekes és sokkal alaposabb vita folyt az elmúlt hetekben a Narancsban, mint bárhol máshol. A fenti két hivatkozás is onnan való, természetesen a másik oldalnak is teret engedtek. Itt olvasható Lévai Júlia, itt pedig Uitz Renáta írása, ezen álláspontok is meggyőzőek, hiszen nagyon jól és alaposan érvelnek a keményebb tiltás ellen. Uitz Renáta megemlíti, hogy az USA-ban be van tiltva a keresztégetés, hiszen ott ez a feketék elleni terror szimbóluma volt.)

Miután az AI megdicsérte Magyarországot, pontosabban az Alkotmánybíróságot, hogy nem engedi a holokauszttagadás büntetését, gyorsan el is indult, illetve folytatódott a küzdelem, hogy ki nyújt be erőteljesebb szólásszabadságkorlátozó törvényt. Először is nyilván kezdték a szocik, azóta kicsit megnyugodtak. Most a szadesz kezdte nyomatni ezt a hülyeséget. Ez még önmagában kevés lett volna a jóhoz, de tegnap beszállt a meccsbe a Fidesz is. Ők nemhogy a BTK-t, hanem mindjárt az alkotmányt módosítanák azért, hogy minden népirtás áldozata egyenlő védelmet élvezzen, hiszen a szempontjukból mindegy, hogy milyen rezsim gyilkoltatta meg őket. Ez így nagyon jó. Úgy tűnik, ha arról van szó, szabadságkorlátozás tekintetében mindenki gyorsan egy platformra tud kerülni. A Fidesz ötlete összesen annyival kisebb marhaság, mint a szadeszé, hogy minden áldozatot be akar venni a törvény hatálya alá (bár ritkán hallani olyan megnyilvánulást, ami kétségbevonja a kommunisták által elkövetett rémtetteket). De összesen ennyivel. Minden ilyen történelemhamisításra igaz, hogyha erővel akarjuk tiltani, akkor csak vonzóbbak és virulensebbek lesznek. 

Ilyen előzmények után, ha létrejön a Népfront, nem nézünk szép, szabad jövő elébe.

30 komment

Címkék: politika mszp fidesz magyarország szdsz társadalom demokrácia cigány alkotmány

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr771149893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.30. 09:12:12

Igen, már én is hiányolom a cigánybűnözők mellé a bevándorló bűnözőket. Mert a cigányokhoz hasonlóan ezek a derék bevándorlók is égnek a vágytól, hogy beilleszkedjenek és az őket befogadó illetve eltartó társadalom normái szerint éljenek. Bár talán annyi haszna lenne a dolognak, hogy kiirtják egymást, mint ahogy nemrég Csepelen a cigány maffia-afgán maffia összecsapás során ez majdnem megtörtént. Nem is értem, hogy a rendőrség minek lépett közbe.

Corry 2009.05.30. 10:56:22

Naja, a mostani helyzet több okból sem olyan, hogy a társadalomnak ma nagy affinitása legyen a miénktől eltérő és ami fontosabb sok ponton a miénkkel összeegyeztethetetlen kultúrák befogadására és tolerálására.

Ennek több oka van, az egyik mindjárt a legalább tripla válság. Az Amerikából érkezett, meg a saját kormányunk hülyesége miatt kialakult és egymásra ható két gazdasági válság, amit tetéz a társadalmi is.

Magának a kisebbségekkel való toleranciának van mostanában egy újkeletű problémája: ezt is sikerült lejáratni politikailag. Olyan emberek, politikusok jelennek meg antirasszista tüntetéseken, akik rászolgáltak már arra, hogy a jónép a pokolba kívánja őket.
Sejtésem szerint ezeknek az utóbbi időkben megszervezésre került antirasszista megmozdulások azért szerveződtek, hogy a pártunk és kormányunk, nomeg a szadi tudjon úgy folyamatosan beszélni valamiről, hogy az ország egyébként siralmas helyzetéről ne kelljen. Egyébként teljesen praktikus is a dolog, mármint az antirasszizmus, mert utána a lehet azokat az embereket a rasszizmussal riogatni, akik még esetleg hajlandóak lennének az antirasszizmus bajnokaira szavazni. Ez szerintem egy undorító dolog ám, mert bábként használnak fel nyomorgó embereket és eszközként emberi tragédiákat.

Van a dolgoknak még két oldala: mostanság terjed a pletyka a neten, hogy a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság elkövetője cigány, csak irdatlan nagy blama lenne ezt nyilvánosságra hozni, ezért "politikai okokból" (ismerős a szöveg ugye 89 előttről) visszatartják ezt az információt. Az ugyanott történt házégetést már lassan tényként kezelik, mint biztosítási csalást, ami a szomorú, hogy az agymosott amerikai média mindkettőt, mint rasszista esetet mutat be, holott erősen elképzelhető az ellenkezője is.

Ezeket érzi a magyar polgár is, ezért meggyőződésem, hogy még ez az antirasszizmus is jobban fog menni "ezek" nélkül.
Van azért jó hírem: a Népszabadság szemmel láthatóan mostanában képes értelmes cikkeket közölni cigány témában is... Csökken a példányszám, elvtársak??

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.05.30. 10:58:37

A mai Magyarországon nem jó a helyzete a cigányoknak, a nőknek, a buziknak, és senki másnak sem. Ma Magyarországon létezni, hogy a divatos kifejezést használjam, kurvára nem menő.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.30. 11:02:24

"pedig semmilyen gondot nem okoznak az ott lakók a környékbelieknek."

Ezt honnan tudod?

Tudnék mesélni, de aligha tudnám megfékezni az indulataim, mert közeli ismerősömön esett igen komoly sérelem. Kurvaélet! Legalább olyanba nem kéne beleszólni, amivel kapcs. nem vagy képben, kedves calam.

Arzén Vendel (törölt) 2009.05.30. 11:02:37

"A jelentés Magyarországot is vizsgálta, melyből kiderül, hogy nem jó a cigányok, a nők és a szexuális kisebbségek helyzete."

Az esetleg nem derül ki az AI jelentéséből, hogy kinek baromi jó a helyzete Magyarországon? Vizsgálják a többséget is, és rá fognak jönni hogy a kisebbségek rossz helyzete szorosan összefügg a többség rossz helyzetével. Csak a többség rossz helyzetét vizsgálni nem annyira szexi, mint a kisebbségeket...

charlie 2009.05.30. 11:03:21

tehát, a Görögök is egy EU tagállam, de ott még jobban leszarják a bevándorlókat, ezért inkább a magyarok tartsák el azokat. Ééérteeem...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.30. 11:07:53

Amit a gyűlöletbeszéddel kapcsolatban írsz, az korrekt, nincs vele semmi baj.

Viszont nagyon érdekes lesz látni, hogyan javul majd a megítélés a Fidesz kormányzása alatt.

Egy ország sorsáért elsősorban a kormányzata felel, és csak nagyon sokadlagosan az ellenzék. Nincs olyan, h kormányzásért felelős ellenzék.

Orbánék 4 éve alatt mindössze egyszer volt nácitraccsparti, utána rögtön tudták kezelni.

Az elmúlt 7 évben viszont minden évben le bírt menni a vér és becsület napja faszkolódás. Vajon miért?
Nahommá a demokrácia gyöngykoszorús ünnepnapja legyen, h ezt lehet, viszont a magyar parasztnak Pesten tüntetni nem szabad, őket ki lehet kresztáblázni

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.05.30. 11:19:16

Nos kérem, szerintem a kutyának se kéne törődnie a szokásos libsisírással, uncsi ez a kisebbségbuzulás.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.05.30. 11:27:46

Az Amnesty International (most teljesen függetlenül attól, hogy az idézettben igaz van-e vagy nem) legfőbb ideje, hogy (csak) azzal foglalkozzon újból amiért létrehoztá. Amit egy ideje csinál annak semmi köze az eredeti küldetéséhez, a poltikai foglyok védelméhez, a törekvéshez, hogy ne is legyenek politikai foglyok és a kínzása elleni küzdelemhez. Elfogult, pártoskodó arrogáns balos-álliberális banda lett, akik megteszik magukat a legkülönbözőbb kérdésekben valami legfölsőbb erkölcsi bírává. Ennyiben fasiszták.

Jók voltak, rosszak lettek. Többé nem tekintélyek, eljátszották.

ARK-10 2009.05.30. 11:32:01

Mindegyik ilyen unatkozó, apuci pénzén élő tetves "amnesty" buzinak tiszta szívemből kívánom, hogy nőjön fel, legyen gyermeke - és történjen gyermekével az (lehetőleg a szeme láttára!!!), ami Pénzes Henriettával történt!!!!!! Erőszakolják meg, kötözzék meg, öntsék le benzinnel, majd elevenen gyújtsák fel!!!!!!!! Utána a kedves "apuka" utazon el Olaszliszkára és rugdalják agyon az általa védett állatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.05.30. 11:48:49

"bár ritkán hallani olyan megnyilvánulást, ami kétségbevonja a kommunisták által elkövetett rémtetteket"

Én olyat még nem hallottam, hogy parlamenti képviselő tagadta volna a holokausztot, vagy főműsoridőben a legnagyobb nézettségű kertv-n mosdatták volna a nácikat, ellenben Havas Szófia igencsak mintha tagadta volna 56ot. És a Heti Hetes "sztárjai" is eléggé mosdatták a komcsikat.
Asszem Krausz meg konkrétan tagadja a GULAGot.

A bevándorlókra én is a csepeli afgán-cigány meccset akartam írni. Most komolyan, mi a f*szért kellenek nekünk ide afgánok, Csepel city nem elég lepra enélkül is?

A többi bevándorlókkal kapcsolatos tapasztalatom is mind negatív, én örülök, ha kipaterolják őket innen. Az AI meg befogadhatja őket, saját kontóra...

Egyébként a kedves AI mikor fog írni a cigányterrorban élő magyarokról?

"Úgy tűnik, ha arról van szó, szabadságkorlátozás tekintetében mindenki gyorsan egy platformra tud kerülni. "
Én inkább úgy látom, amikor zsidósegget kell nyalni akkor egyet tud érteni a parlamenti 1párt. A fidesztől ez egy szánalmas próbálkozás, hogy megőrizzék a méltóságukat. Mert nyíltan ellen mondani, egy platformra kerülni olyan neonáci szervezetekkel, mint a TASZ, ahhoz már nincs merszük. Inkább megcukrozzák a szar, és így már lenyelnék.

@sün!malac69-nek már csak 9-et kell aludni: Hagyjuk már ezt a fideszbezzegnemengedteanáczikatfelvonulni szöveget. Miért kell belemenni a rettegők hülye játékaiba? Ha nem lenne a híradóba minden évben, mindenki leszarná ezeket a gyűléseket, akkor meg minek betiltani?
Vér & Becsület tüntin még senkit nem vertek meg, az anitfa tünitken viszont forró néha a levegő...
Mellesleg egy nagyonnáczinak nincs is kellemetlenebb, mint amikor látja, hogy a rendszer számára is biztosít jogokat.

z 2009.05.30. 12:11:38

Utálom ezt az AI-féle fejlettebb államból odaszólós, jótakarós-megmondós-lenézős stílust, náluk már csak az idegesít jobban mikor holland meg amerikai állatvédők verik magukat Pesten pirosra festve.
Komolyan kéne csinálni egy ilyen szervezetet itthon is és minden héten kifejezni az aggodalmunkat az egyesült királyságbeli kisebbségek, nők és menekültek helyzetével kapcsolatban, ha nem pont úgy kezelik ezeket a kérdéseket, mint mi. Gondolom kikérnék maguknak a dolgot. Ez az igazi kolonialista gondolkodás, vigyük a fáklyát az elmaradott népeknek, mert nekünk ez Istentől való küldetésünk. Jó, hogy közben fogalmuk sincs, mi történik itt (példa az a régi AI-spot, ahol azt állították, Magyarországon általános, hogy gyerekek fogait verik ki az örsön a rendőrök, szerintem meg nem általánosabb, mint akármelyik fejlett országban - lehet, hogy megtörtént 1-2-szer és akkor már lehet is lejáratni egy egész országot). Paternalista baromság.

TD223 2009.05.30. 12:13:01

Ha bevezetik a Szadesz holotörvényét - ami remélem megbukik az alkotmánybíróságon, vagy pár értelmes elme rájön az abszurditására - akkor remélem jönnek Mo-ra az izraeli történészek, akiket be lehet perelni és kapnak 3 év börtönt.

kasu 2009.05.30. 12:46:30

Basszus és a többi magyar állampolgárral mi van? Ők talán jobb helyzetben vannak? Nekünk, a többieknek szeretni kell a rabló cigányokat, a kurvára nem érdekel miért másságot és tisztelni mindenki, aki kiköveteli valamilyen alapon.
Ki a fenét érdekel a meleg, a gazsi, ha nem tolakszik eléd a nagy különlegességével és jogtalanul elvárt előnyeiért, meg hogy eltűrjük a köztörvényes cselekedeteit vagy a bensőséges felvonulásait?! Mi azt mondjuk, tegyenek a nemzetért, az itt lakó milliókért, akik nem különlegesek, csak éppen ez a hazájuk, erre kilövik a szemünket. Miért is tisztelnénk a megélhetési bűnözőt, vagy a különben görény külső/belső másságút? Lehetne magánügyük, mint ezer év óta. Hagyjanak élni, ha kell védjenek meg és akkor mit bánom ki milyen identitású vagy vallású, származású.

xenuka 2009.05.30. 13:05:53

Ideje lenne már kibővíteni az Alkotmányunkat:

1. Minden zsidó felsőbbrendű mindenkinél.

2. Ha zsidót nem zsidó vádol kapjon 100 év börtönt automatikusan a vádló azonnal.

3. Zsidókra nem vonatkoznak a magyarokat szabályozó törvények.

4. Zsidó nem lop csak visszaveszi ami az övé volt, mert JEHOVA neki adta.

5. Aki nem szégyenli eléggé látványosan magát a holokauszt miatt azt bármely zsidó lelőheti.

6. Magyarország és az EU egyetlen célja a zsidók jólétének kiszolgálása minden áron.

7. A zsidók felsőbbrendűségében való kételkedés nagyobb bűn, mint az Istenkáromlás, ezért a családját is ki kell írtani a kételkedőnek.

8. A holokauszt tagadása vagy akár csak a kételkedés benne a zsidóság elleni aljas rágalom és természetesen halálbüntetéssel jár.

9. Magyarország örökké kárpótlást kell fizessen minden zsidónak, amely összege pont a mindenkori nemzeti össztermékkel egyenlő.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.05.30. 15:22:03

@xenuka:

Minthogy a mondanivalód az, hogy 1-9 szerinted valóság, hadd mondjam azt, hogy elmeállapotod kivizsgáltatása nagyon időszerű.

Vagy semmi bajod, csak gonosz vagy.

Totál hülyeséget beszélsz.

serwer 2009.05.30. 15:28:30

Bocs, hogy leoffolom a zsidózást.

Bevándorlókra, menekültekre felkészülni kell, nempedig tiltani, mert az nem fog sikerülni.
Budapest a többi európai nagyvároshoz hasonlóan vonza a bevándorlókat. Aki volt már nyugati nagyvárosban, az tudja, hogy minden nációnak megvan a saját negyede. Kb. a városközponttól 500 méterre.
Ez lesz itt is előbb utóbb.

ARK-10 2009.05.30. 16:58:07

@xenuka: Le vagy maradva egy brossúrával! Ezeket a törvényeket Magyar(?)országban már bevezették!!! :-)

hamargeza 2009.05.30. 17:52:22

@xenuka: na, az ilyen ostobáktól kell elvenni a szavazati jogot, és még ezek beszélnek demokráciáról? szegény szerencsétlen. paalcili.blog.hu/

xenuka 2009.05.30. 18:04:36

ark-10:
jó név, megértést hoz :)

Bell & Sebastian 2009.05.31. 19:26:21

@Schindler Pistája:

Pikáns kérdés:

Kiknek a bőrével vonatott be az a fotel?

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.05.31. 20:51:24

@Bell & Sebastian: Gyerekek ez tényleg pikáns! A kommenteket olvasva, a kis régi vicc jutott eszembe:Grűn felhívja a bölcs rabbit, tudod bölcs rabbi itt dolgozom Kón üzletében, mint pénztáros. S a mai zárásnál észrevettem ,hogy hiányzik ezer pengő a kasszából, mit tegyek? Tedd vissza fiam!

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.05.31. 21:00:20

@Schindler Pistája: Hát kérlek fogd meg a problémát a mai modern szemlélet alapján. Azaz a tisztes jogkövető békés honpolgár, eme pozitív tulajdonságainál fogva, miért is szorulna védelemre? Védelem a bűnözőket illeti, tudniillik őket van miért. Nagy baromság, de van benne valami.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.01. 21:40:38

@serwer: Nem fogom fel, hogy mi a ráknak kellenek ide bevándorlók?
Azt sem, hogy Londont, Párizst minek kellett niggerekkel/pakisztániakkal/kínaiakkal elárasztani... Rabszolgáknak itt vannak nekünk a szlávok.
Mi a ráknak nem lehet egyszerűen csak nem beengedni őket, ha valamelyik bejön azt pedig összeverni és visszatoloncolni, máskor majd megy vmi liberálisabb helyre?

De most komolyan, ha a felvilágosult nyugat beleugrik a kútba, akkor melldöngetve ugrunk utánuk?

2009.06.02. 09:33:59

@TaTa86.: "De most komolyan, ha a felvilágosult nyugat beleugrik a kútba, akkor melldöngetve ugrunk utánuk?"

A másság kultuszát imádó libsik szerint ez lenne az "européer" megoldás. Pechjükre ezt mindössze a maradék párszáz deviáns látja így Magyarországon.

xenuka 2009.06.04. 23:38:53

Nagyon egyszerű ez is:

A gyűlöletbeszéd két féle lehet:

a, nem volt holokauszt

b, ne lopj zsidó, mert tolvaj vagy

A gyűlöletbeszéd betiltásának célja is két részre oszlik:

a, ha a holokausztra hivatkozva zsidók kárpótlást követelnek az ellen ne lehessen tiltakozni, mert az illető börtönbe kerül

b, aki demszkyt le tolvaj zsidózza börtönbe kerül

Bell & Sebastian 2009.06.06. 00:00:05

@xenuka:

Kijavítom:

A gyűlöletbeszéd kétféle lehet:

a., minden zsidó tolvaj (+ komcsi)
b., minden cigány bűnöző

Betiltásának két célja van (lehet):

a., megvédeni a tisztességes zsidókat
b., nem visszarántani a (nagynehezen) kikapaszkodott cigányokat

Megjegyzés:

a Holocaust -ot tagadni tényleg bűn.
Demszkyt nyugodtan tolvajozhatod, zsidózhatod, de csak külön - külön!

A kárpótlási követelésekről a Parlament dönt. Bírálhatod, érvelhetsz, tiltakozhatsz, csak ne célozgass holmi vagonokra...

Amúgy bele lehet szarni, ha ilyesmit törvénnyel kell szabályozni! (ráadásul német mintára ezt is, nem elég cumi nekünk a kölcsönvett választási rendszerük)

xenuka 2009.06.06. 21:36:54

Helyeselni valamit nem bűn.

Tagadni valamit nem bűn.

Véleményt nyilvánítani nem bűn.

Szabad és ÖNÁLLÓ véleményed KELL legyen a világról.

Akik másokra akarják erőltetni a véleményüket, világnézetüket erőszakkal, tövénnyel azok kártékony férgek.

Jelenleg csak zsidók akarják "holló produkciós lázálmukat" a magyarokra erőltetni erőszakosan.
ergo
minden holló véleményt erőltető zsidó féreg egytől-egyig.

Más szavakkal, advanced módban:

A saját realitásomról csak én döntök.
Nem kell hogy érdekeljen bárki más realitása.
Leszarom mások realitását, nem befolyásolják döntéseimet és álláspontomat.

ÍGY:
1 nem leszek túl népszerű
2 sokan nem értenek majd meg
3 nem vonzódnak hozzám
4 nem beszélnek velem

DE:
1 öndeterminált
2 etikus
3 boldog
4 egészséges leszek

Amikor valaki a sajátja helyett elfogadja mások véleményét, értékítéletét, világnézetét MINDIG veszít az öndetermináltságából, azaz
SZABAD LÉNYBŐL RABSZOLGÁVÁ VÁLIK.

Kinek hiányzik mások elismerése meg szeretete?
Nekem biztos nem.

Inkább öndeterminált, ÖNTÖRVÉNYŰ szabad lény vagyok.

Bell & Sebastian 2009.06.07. 18:02:02

@xenuka:

Formálisan elfogadom, de élj azzal a tudattal, hogy megba..hatod Pénteket. Akár szombaton is.

(ha nem akarod a saját kezedbe venni...)