A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Blogg születésnap és TV.csatorna

2009.04.13. 08:00 R_John

Nincs nagy sportértéke a Gyurcsány-rajongók hozzászólásait szemlézni, de most olyanokat találtam, ami engem, gyakorlatlan  Kapcsolat.hu olvasót teljesen megdöbbentett:

"

#473660  |   csikida   |   2009-04-11 13:54  
Kedves Ferenc!

Amikor lemondtál sírtam és dühöngtem, de később megértettem.
Jó volt személyesen is találkozni a Gyurcsány blogg születésnapján.
Akkor még nem gondoltam, hogy szomorúságot, elkeseredést hoz a következő időszak!
Köszönöm, hogy idáig is kitartottál, pedig nemcsak a lelkedet, hanem a véredet is akarja az Orbán bosszúvágya!
Más: Miután a Táncsics Alapítvány vezetője leszel, továbbra is az a kérésünk, hogy segíts abban, hogy a baloldalnak is legyen egy TV.csatornája. Kérésünket már régóta hangoztatjuk!
Nekem és társaimnak, - akik teljes mértékben kitartunk melletted - az a véleményünk, hogy lesz még egy olyan baloldali párt, melynek Te leszel a vezetője és eljön az idő, amikor újra miniszterelnökként ünnepelhetünk Kérem, hogy továbbra is legyél következetesen harcos, ne hagyd, hogy a baloldalt megsemmisíteni akarók elérjék céljukat.
Kívánunk nagyon kellemes ünnepeket Neked és az egész családodnak!
Idézni szeretném az "Alacart" műsorban Csernus Mariann idős színésznő szavait - aki mellesleg Smidt Mária mellett ült - „van egy férfi, akiből árad a szeretet, akit a történelemkönyvekben mint államférfiként fognak tanítani, és akit úgy hívnak, hogy Gyurcsány Ferenc!” (Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de a lényeget megjegyeztem.) Mindenki hallgatott elismerően, Smidt Mária pedig enyhe szájelhúzással reagált, de nem mert ellentmondani.

Légy büszke rá, mert nagyon sokunknak ez a véleménye!

Üdvözlettel és szeretettel: csikida"

Egyszerűen sosem tudtam elhinni, hogy vannak emberek, akik egy politikust istenként imádnak, persze, ez nem csak a baloldal felkent, most már csak ideológiai vezérére igaz, hanem a jobboldaléra is. Orbán Viktorról sok rosszat lehet mondani, sőt, jót nem is nagyon, de az teljesen elképesztő, hogy valaki képes leírni, hogy a OV GyF vérét akarja. Ő sírt és megdöbbent, amikor Gyurcsány lemondott, én röhögtem és fetrengtem, amikor ezt olvastam. Azt a kérést, hogy a baloldalnak legyen tévéje értelmezni sem tudom, hiszen ott van az ATV, azt igazán nem lehet jobboldali elhajlással vádolni. Teljesen abszurd a hozzászólás, de mindenesetre megható, ahogy HISZ a Messiásban. (A Messiási szereppel természetesen Gyurcsány is szívesen azonosul.)

És itt van még egy:

#473305  |   ondolkodo   |   2009-04-10 18:14  
Kedves Gyurcsány Ferenc!
Őszintén sajnálom, ami Önnel történt, ettől jobban csak az keserít el, ami a hazánkkal történik.
Elnézést, ha lett volna ennél alkalmasabb hely is, hogy Önnek üzenjek, de szeretném felvenni Önnel kapcsolatot.
Van egy-két találmányom, melyeket a haza javára szívesen bedobnék a köztudatba, pl. egy szezonális hőtároló, mellyel százmilliárdokat lehetne megtakarítani országos szinten és évente, a lakások és házak fűtésénél, melegvíz-készítésnél, de a várhatóan a piacon megjelenő kisebb Stirling motorokkal (vagy más átalakítókkal) folyamatos áramtermelésre is jó lenne, ingyen napfényből.
Önben mint emberben megbíznék, ha kész az együttműködésre, kérem, írjon az xxxyyy@gmail.com címre, de csak Önnel személyesen tárgyalok, a találmányaim lényegét semmiféle közvetítőnek nem mondom el. Nem egyesek meggazdagodását akarom elősegíteni, hanem a haza javára akarom őket hasznosítani.
Szívélyes üdvözlettel
Egy magyar értelmiségi

Gyönyörű, Egy Magyar Értelmiségi, aki nem akar meggazdagodni, viszont a haza javát akarja. Egy Kossuth Lajosba ojtott Széchenyi. Mindjárt sírok. Ő kitalált valamit, ami jó. Nyilvánvalóan nagy koponya, aki akkora tudós, hogy csak Gyurcsány Ferenc segítségével lehet a szezonális hőtárolót elterjeszteni. És nyilván el is hiszi, hogy GyF csak vele, személyesen tárgyalni fog, hogy a haza fényre derüljön, és a globálkapitalisták se nyerészkedjenek rajta.

Sajnos a legjobb falatot Holdrabló levadászta, aki nem olvasta, az azonnal rohanjon elolvasni, mert fantasztikus. Úgy tűnik, Gyurcsány amellett, hogy komoly nyelvújító, locsoló versikék múzsájává is avanzsált. Ez az igazán nagy politikus mércéje.

A jobboldalt nagyon gyakran szokták vádolni azzal, hogy Orbán Viktor körül személyi kultusz alakult ki. Ez szerintem igaz. Azonban groszmuti kommentje bizonyítja, hogy ez a progresszió híveire is igaz. Ő a legszebb pillanatokat idézi fel egy linkelt videóban. A film megtekintése után a személyi kultusz meglétéhez kétség sem férhet, különösen a  végén található "Szép volt Feri" felirat miatt.

És akkor a végére egy olyan hozzászólás, amivel biztosan sokan nem értenének egyet:

#473269  |   közepes   |   2009-04-10 17:21

Kedves Miniszterelnök úr!

Most, hogy elköszönt azért ne menjen túl messzire!

Szólj hozzá!

Címkék: blog mszp fidesz humor gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr491060293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.