A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Jöjjön a kiskirály?

2010.10.02. 12:00 Aba Sámuel

Vasárnap minden valószínűség szerint Tarlós Istvánt fogják főpolgármesternek választani a budapestiek. Ez a név sokaknak a „szociális népszavazás” levezénylőjét, és még több ember számára az elkövetkező évek főpolgármesterét jelenti. Nekem azonban a Tarlós névről mindig valami egészen más jut eszembe: a Tarlós-ügy, és az, hogy hamarosan egy olyan ember fogja irányítani Budapestet, aki fittyet hány a jogállamra.

Az ügy 2001. július 3-án kezdődött. Tarlós István III. kerületi polgármester levelet írt Gerendai Károlynak, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatójának. Ebben többek között ez szerepelt: „Tudomásomra jutott, hogy az ez évi Diáksziget rendezvénysorozaton, az Óbudai Hajógyári szigeten valakik úgynevezett „szivárvány sátrat” szándékoznak felállítani, ahol egyéb műsorok között – a hírek szerint – „homoszexuális felvilágosító” programok is szerepelnek. Szerződésünk és egyéb hatáskör alapján is felhívom a figyelmét, hogy ilyen sátor létesítéséhez nem járulok hozzá. Ha ennek ellenére ez a program mégis létrejönne, az súlyosan veszélybe sodorná az idei rendezvény megtarthatóságát, de a következő évi szerződés aláírását is.[...] Túl azon, hogy magam is megdöbbentőnek tartom a Pepsi Szigeten „szivárványsátor” puszta gondolatát is, de a fenti szempontokra különös tekintettel kérem a T. Igazgató Úr soronkívüli írásos garanciáját, hogy „meleg programok” sem a programfüzetekben, sem a valóságban nem lesznek a szigeten.”; „Sajnos nem tilthatom meg, hogy homoszexuálisok látogassák a sziget rendezvényét, mert az valóban diszkrimináció lenne.”

2001. július 10-én a polgármester és a szervezők a következő megállapodást kötötték:
 „...Az Óbudai polgármester kezdeményezésére alulírottak a következőkben állapodnak meg: Az évek óta sikeres Pepsi-szigeten a fiatalkorúak védelmében, de a másként gondolkodók biztonságának érdekében is semmi néven rendezett homoszexuális jellegű felvilágosító vagy egyéb címen folytatott műsorok nem lesznek. Az elnevezés e tekintetben közömbös. A lényeg, hogy a Diáksziget az legyen, ami. Zenés, kulturális fesztivál...”

Tarlós nyílt, ostoba homofóbiája már önmagában is elrettenthetne mindenkit, az eset azonban túlmutat ezen. Tarlós úgy élt vissza hatalmával, hogy nem igen törődött azzal, mihez is van joga, milyen alapon is léphetne fel az általa gyűlölt melegekkel szemben. Egyéb hatáskörre hivatkozott, de arra nem tért ki, miből is fakadna az. Az Óbudai-sziget a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában állt, magánjogi jogalanyként tehát az óbudai polgármester nem léphetett fel, és a már aláírt szerződés egyoldalú módosításához sem volt joga. Olyanfajta közigazgatási normaalkotásra, amely harmadik személyek (a meleg szervezetek) számára fogalmaz meg tiltást, nem volt hatásköre. Felmerül még a hatósági intézkedésként való besorolás lehetősége, azonban a polgármester nem tudta megjelölni az ebben az ügyben őt erre felhatalmazó jogszabályt, és nem az Államigazgatási eljárásról szóló törvény szerint járt el, alakszerű határozatot nem hozott. A bíróság mindezek alapján ki is mondta a megállapodás semisségét.

Noha Tarlósnak hatásköre nem volt a Sziget ellehetetlenítésére, eszközei mégis voltak ehhez, a szükséges szakhatósági engedélyek megadását ugyanis módjában állt megakadályozni. A Habeas Corpus Munkacsoport hivatali visszaélés bűntette elkövetésének gyanújával tett feljelentést Tarlós ellen, ezt a fentieken túl Müller Péter Sziámi nyilatkozatára alapozta, melyben a következő szerepelt: "Tarlós István az egész fesztivál betiltásával fenyegetett, ezért írtuk alá a megállapodást".

A HC  úgy vélte, Tarlós István önkényesen, pusztán a homoszexualitással kapcsolatos programok betiltásának vágyától vezérelve fenyegette meg a Szigetet. A Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészség magához vonta az ügy kivizsgálásával megbízandó hatóság kijelölésének jogát, a feljelentés a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészséghez került, az pedig – a társadalomra veszélyesség hiányára hivatkozva – elutasította azt.

A társadalomra veszélyesség hiánya olyan szubjektív kategória, hogy a bíróságok is csak a legritkább esetben hivatkoznak erre, a nyomozati szakban pedig különösen megkérdőjelezhető ennek alkalmazása, ráadásul érdemi vizsgálat nélkül. Persze tartalmilag is elképesztő ez az indoklás, hiszen ahogy a HC is rámutatott: „az, hogy Tarlós István a homoszexualitással szembeni előítéleteitől vezérelve minden jogalap nélkül betiltással fenyegetett meg egy milliárdos költségvetésű fesztivált, bíróság által közhasznúnak nyilvánított jogvédő szervezeteket a Szigetről gyermekek megrontásának – ugyancsak minden alapot nélkülöző – veszélyére hivatkozva akart kitiltani, igen súlyosan veszélyeztette az államapparátus törvényes, szabályszerű működésébe, valamint az állami szervekbe és a hivatalos személyekbe vetett bizalmat”.

Most ez az ember lehet Budapest főpolgármestere, és hamarosan talán ismét Polt Péter lesz a Legfőbb Ügyész…


 

234 komment · 3 trackback

Címkék: sziget tarlós jogállam főpolgármester polt péter

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr722338578

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak egy polgármester jelölt van - Mit tegyek, ha nem tetszik? 2010.10.02. 17:03:35

Azzal a fura helyzettel szembesültem az imént, hogy a vasárnapi választáson mindössze egyetlen (független) polgármester jelölt – aki jelenleg is polgármester - indul lakhelyemen. Mielőtt valaki azt hinné, nem egy isten háta mögötti kétszáz fős telepü...

Trackback: Csak egy polgármester jelölt van - Mit tegyek, ha nem tetszik? 2010.10.02. 17:01:52

Azzal a fura helyzettel szembesültem az imént, hogy a vasárnapi választáson mindössze egyetlen (független) polgármester jelölt – aki jelenleg is polgármester - indul lakhelyemen. Mielőtt valaki azt hinné, nem egy isten háta mögötti kétszáz fős telepü...

Trackback: Futottak még... Horváth, Jávor, Staudt 2010.10.02. 14:53:37

Ha ez egy mosoly- vagy modellverseny volna, a mezőny kétségtelenül szoros lenne. Főpolgármester-jelöltként azonban a Tarlós ellen ringbe szálló három megnyerő fiatalember csak egy jóval könnyebb súlycsoportot képviselhet. Vasárnap Budapest új főpolg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drkovax 2010.10.02. 14:54:56

A sárdobáló.blog ostoba és nyílt Tarlós-fóbiája önmagában is elrettenthet bárkit az olvasásától ...

miva? 2010.10.02. 14:58:45

Tényleg!

Mennyivel jobb lenne a tisztességéről, nehéz, ám megfontolt szaváról, sziklaszilárd meggyőződéséről közismert bal oldali jelölt.
Csakugyan.
Mert így nem elég, hogy ellehetetlenül a meleg társadalom, még a BKV sem lesz ingyé.

Sztem a kérdés az, hogy egy kiadós hasbarúgást szeretnénk, vagy egy arzénos sütit a halálos dózis százszorosával.

Decadurabolin 2010.10.02. 15:05:10

Nem látok semmi különösebb problémát itt, tessenek máskor melegbarát polgármestert választani, Tarlós nem az.

tábormegsemmisítő 2010.10.02. 15:07:25

Fiúk mivanmá, csak ilyen konzervbuzizásra tellett? Hát kitérdekel micsinál az összes buzi, mert engem aztán nem

Kalmár 2010.10.02. 15:08:12

Ünnepeljük meg a baloldali bloggerek utolsó rugásait. Reménytelen helyzetüket csendes derűvel szemlélem.
A választásokig mindennep címlapon lesz 4-5 világvége hangulatú firkálmány(pont mint ez).
Akárhogy is fáj, olyan verést kaptok újra a néptől, amilyet megérdemeltek.
Rémes, hogy Tarlós lesz a polgármester?
Kiváncsi vagyok, kit szeretnétek?
Ingyen BKV Jacksont? Bikicsunájt?
Ja, vagy nincs is ötlet, de feladat rugdosni Tarlóst és a kötelesség az első....
Folytassátok, jó utat a lejtőn.

lolperec 2010.10.02. 15:10:27

na megjöttek a pógári védelem tagjai..
amúgy énis jól érzem magam újra itthon, már hiányzott a magyaros fröcsögés.. :)

hidroponi 2010.10.02. 15:16:16

@tábormegsemmisítő: neugaterozz, mert "leverem a szemuvegedet es meg ra is ugrok!!" :DD

2010.10.02. 15:26:10

"Tarlós nyílt, ostoba homofóbiája már önmagában is elrettenthetne mindenkit"

Ha a legtöbb nagypofájú, beképzelt libsihez hasonlóan nem ülnél fordítva a lovon, akkor nem írnál hülyeségeket.

nazer 2010.10.02. 15:34:04

A jó Isten Ádámot és Évát teremtett.

nazer 2010.10.02. 15:35:47

valószinü,hogy a blog írója is buzeráns

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.10.02. 15:39:41

Kedves Sárdobáló blog!

Ha nem Tarlósra akkor kire kéne szavzni? Mert sokna jobb hilyán ikszelnek a neve mellé.

sanyix 2010.10.02. 15:43:14

Engem nem zavar a homofóbiája, mert egyrészt nem érdekel hogy a buzik hogy érzik magukat, másrészt, nem véletlenül van a férfinak farka, és a nőnek sunája :)
Pont kompatibilisek, ergo ha valaki máshogy hiszi, az BETEG.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.10.02. 15:46:28

Az Országgyűlés médiát ellenőrző albizottságának ülése elmaradt, mivel nagykoalíciós obstrukcióval szabotálták a jobbikos elnök által kezdeményezett vizsgálatot. Egyedül az LMP képviselője jelezte előre távolmaradását más elfoglaltságára hivatkozva, a többi párt albizottsági tagja azóta sem igazolta mulasztását. Így következmények nélkül marad az ORTT elmúlt négy hónapról készített kimutatása a pártok médiabeli megjelenésének durva aránytalanságairól.

A Kulturális és sajtóbizottság hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi és gazdasági hatását figyelemmel kísérő albizottság a médiatörvény 4. § (1) és (2) bekezdését jelentősen sértő, kiegyensúlyozatlan és bizonyos pártérdekeket szolgáló műsorszolgáltatást kellett volna vizsgálnia. Az ORTT május 17-étől (az új Országgyűlés első munkanapjától) szeptember 19-éig terjedő időszaki kimutatásából különösen a kormánypárti/ellenzéki aránytalanság számottevő: az 53%-os választási eredményt elérő Fidesz-KDNP beszédideje az m1 esti híradójában 77% (szeptember második hetében, vagyis az önkormányzati kampány hevében ez 93,4% volt, miközben a Jobbik és az LMP 0%-nyit szerepelt), a Duna Tv esti híradójában 75%, az MR1 Déli Krónikában 81%, az ellenzék rovására. A kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét a médiatörvény a kereskedelmi tévékre és rádiókra is előírja, de azok se különbek. A Jobbik kirekesztése még szembetűnőbb, de várhatóan ez is szankció nélkül marad: az elmúlt négy hónapban a 17%-os párt beszédideje az m1-en 3,3% (a kevesebb mint feleakkora támogatottságú LMP beszédideje: 4,5%), a Duna TV-ben közel 6% (LMP: 5%), a Rádióban 1,4% (LMP: 6,7%), a TV2-ben 2,4% (LMP: 5,1%), az RTL Klubon 1,7% (LMP: 4,8%).

szamarhegy 2010.10.02. 15:47:22

Én se látom, hogy jelenleg ki lenne Tarlós alternatívája, de attól még az állam és az önkormányzatok ne akarjanak erejükkel visszaélve privát ügyekbe belemászni. Most komolyan mi köze van az államnak, hogy egy akármilyen fesztiválon működik e ilyen sátor?

2010.10.02. 15:50:16

@flash.gordon: szerinted? :)

A mezítlábas hippire vagy az izraeli kitűzősre.
ANNYIRA sajnálom, hogy nincs 200000+1 világpolgár munkásőr...

penzkeresesmost 2010.10.02. 15:53:07

Egy új élet! Egy jobb élet! Legyél gazdag pénzkeresés szerencsejátékkal, póker, rulett, sportfogadás, tényleg működik, naponta 19000 et keresek! És ez tényleg igaz be tudom bizonyítani! írj emailt és rendeld meg a hihetetlen dolgot és még bemutatok neked egy pénzkereseti lehetőséget ami befektetésen alapszik és igen ez is működik! Ne várd hogy minden az öledbe hulljon! Gyerünk tedd meg most 990 Ft sikerespenzkereses@gmail.com

Hurri Kán 2010.10.02. 15:54:47

Éljen a Szanyi Kapitány által is favorizált pozitív kampány! Azt már tudom hogy diktatúra lesz meg önkény meg cenzúra de hogy mi a fasz lesz ha az Mszp nyerné az önkormányzati választásokat arról semmit nem tudok...

ca2 2010.10.02. 15:55:37

Az! Fel vagyok én is háborodva! Hová fog az vezetni ha ezentúl nem a buzifelvonulás lesz a legfontosabb fővárosi esemény!

Tita nick 2010.10.02. 15:58:43

Nekem azonban a Tarlós névről mindig valami egészen más jut eszembe: a Tarlós-ügy, és az, hogy hamarosan egy olyan ember fogja irányítani Budapestet, aki fittyet hány a jogállamra.

Sírd vissza Demszkyt, ő aztán faszán nem szart bele a jogállambam nem tüntetett ki ávósokat. Tojással meg a szemét fasisztákok dobálták meg.

Kedves barátom, olyanra sem szavaznék, akire te.

ca2 2010.10.02. 15:58:52

@gyvy: Nem tudod? Nokiás dobozok, zöldséges hagyó, évente duplájára dráguló 4-es metro,
és folyamatos küzdelem az fasiszta-antiszemita kormány ellen, akik nélkül már szárnyalna budapest, csak azok a rohadékok nem engedik...

Tita nick 2010.10.02. 15:59:53

Tényleg kedves posztíró, chippendale-re szavazol?

Hurri Kán 2010.10.02. 16:01:27

@ca2: no de hát eddig nem volt fasiszta-nácista-antiszemita kormány, azt mégis csak nokiás-dobozra futotta. Hogy ezután mi lesz, bele se merek gondolni. Lehet jövőre lóvasút lesz meg fúrt kútból hordjuk a vizet a Deák térről. Rémisztő. És még egy nyamvadt buziparádé se lesz. Eszem megáll.

zsoltix 2010.10.02. 16:07:40

Huha, hijjnyehujjnya. Tarlos homofob? No akkor most mi lesz, elvesziti tobb szazezer melegedni vagyo szavazatat? Csak vigyorogni tudok ezen a poszton:)

Gáborom 2010.10.02. 16:07:47

Én melegként is azt mondom, hogy egy ifjúságnak szóló rendezvényen nem szerencsés a homokosságról felvilágosító sátrat verni, mert aki oda bemegy, azt lebuzizzák a kelet-európai bunkóságban szenvedők és esetleg kipécézik az illetőt még ha nem is meleg,a tolerancia nem csak meleg ügy, és a toleranciának is vannak határai.
Én elhiszem,hogy a sok primitív politikusnak adu ász lehet a melegek védelme vagy támadása (ugyanígy bármilyen más kisebbségé), nem csoda, ha a melegeket a cigányokat a kábítósokat egy kalap alá veszik, amit én kikérek magamnak.
A melegek döntő többsége szarik a meleg-mozgalmárokra és a megélhetési érdekvédőkre is. Kétségtelen, hogy az ok nélküli verbális vagy fizikai támadások ellen fel kell lépni - például egy jól irányzott pofonnal - és ennek érdekében jó lenne egy erős érdekvédelmi szervezet, de nagyon rossz ha az ilyen szervezet lefekszik a politikának, vagy ha a saját eszén túl járva túlbonyolítja a meleg kérdést.
Mellesleg a melegeknek a legtöbbet éppen az szdsz és az mszp ártott az elmúlt években...
A cikk írója pedig nem normális, vagy legalábbis nem lát tisztán, inkább főzzön valamit, annak legalább van eredménye.

ca2 2010.10.02. 16:11:19

@gyvy: Na és ez a Tarlós...
Az a gazember még ennek az áldott jó lélek Gerendai Karesznak meg Müller Péter "operaház művészeti igazgatója" Sziáminak is beszólt.
Pedig szegények mennyit küzdöttek hogy azzal a pár száz milliós támogatással nullszaldósra hozzák a fesztivált. Alig sikerül nekik már 20 éve...

balage_81 (törölt) 2010.10.02. 16:11:22

szar cikk, tök nevetséges. tényleg az utolsókat rúgja a vadliberális tábor. a legjobb egyikhez sem tartozni.

@Kell a kontroll, az ellenőrzés, szavazz az LMP-re!: eddig se csináltatok semmit, bukni is fogtok majmok:)

ca2 2010.10.02. 16:13:06

@Gáborom: , "nem csoda, ha a melegeket a cigányokat a kábítósokat egy kalap alá veszik, amit én kikérek magamnak."

Hoppá! Hol marad a tolerancia!?

prolee 2010.10.02. 16:14:17

"Tarlós nyílt, ostoba homofóbiája már önmagában is elrettenthetne mindenkit,..."

Mindenkit nem, csak azokat, akiket zavar a homofóbia.

Egyébként a joggal való visszaélésnek, a hatáskör túllépésének, stb., tehát mindannak, amit sérelmezel, több, mint fél évszázados töretlen hagyománya van ebben az országban tehát ezzel nem lehet kiverni a biztosítékot egy földhivatalon, apehon, bankokon, zombirendőrségen, stb-n edződött magyar polgárnál.

Leonard Zelig 2010.10.02. 16:15:21

Suttyóparaszt még nem volt polgármestere Budapestnek (tudtommal). Lássuk, mire jutunk vele.

ca2 2010.10.02. 16:19:23

@prolee:"Mindenkit nem, csak azokat, akiket zavar a homofóbia."

Engem spec a homofóbia zavarna, csak ez nem homofóbia.
Az mindenkinek egyéni szoc joga, hogy milyen szexuális életet él, na de aki azt "másképpen" képzeli, az ne akarja már még propagálni is.

2010.10.02. 16:21:09

Az érintett még polg. mester korában arra a kérdésre, hogy miért épül annyi engedély nélküli lakóház építési tilalom alá eső területen a következőt válaszolta:
- Havi 80 ezer forintot kereső építési ügyintézőktől nem várható el, hogy maffiózókkal szembeszálljanak -
ennyi

Dr Kangörény 2010.10.02. 16:25:25

@Kalmár: Pihenj, kedves elvakult jobboldali szavazó, nemsokára megismerjük imádott pártod gazdasági csomagját, kiderül, mennyi adót kell majd fizetned (ha dolgozol egyáltalán).

Akkor legyen derű az arcodon!

Nem tudom, nem is érdekel! 2010.10.02. 16:27:43

Ettől a a cikktől függetlenül, a "leverem a szemüveged, és rá is ugrok" Tarlós alkalmatlan főpolginak, mert konok, mogorva, és mindent teljesíteni fog, amit a gonosz törpe kér tőle (ld. pénz megvonása a fővárostól, metróépítés leállítása stb.)

Serio (törölt) 2010.10.02. 16:27:52

Akkoriban én is éljeneztem, amikor Brian Molko biszexuális rocksztár nyilvánosan, a nagyszínpadról elküldte "Mayor Tarlóst" a büdös anyjába.

Most viszont ezt felemlegetni több mint pofátlanság: egyenesen hazaárulás.
Persze, homofóbnak lenni csúnya dolog, és a meleg rendezvényekkel kekeckedni mocskos fasisztoid szokás.

Viszont akik szerint ez ma bármilyen relevanciával bír, azoknak felhívom a figyelmét a Maslow-piramisra, ami az emberi szükségleteket rendezi hierarchiába. A megélhetés és a biztonság a két legalsó szintet foglalja magába.

Ki nem szarja le, hogy kap-e engedélyt pl. a melegfelvonulás, amikor a nemzeti kisebbségek a belvárosban, nyílt utcán, fényes nappal rátámadhatnak az általuk melegnek vélt (értsd: frissen mosdott) állampolgárokra?
Kit érdekel a meleg programok finanszírozása, amikor az iskoláknak sincs pénze, koszos a város, szar a közlekedés, a BKV-t meg szétlopják?
Ki nem tojja le a főpolgármester gender-szemlélethez való viszonyát, amikor nincs egy köztér ahol normálisan lehetne kikapcsolódni, anélkül hogy emberi ürülékbe vagy hányatba ülne az ember?!

És ki hiszi el a liberális maszlagot annak a baloldalnak, ami szabályosan hadat üzent a főváros éjszakai életének, és zárszóként pofátlanul bezáratta a Szimpla kertet?!

Igen, most radikális rendpárti fordulat kell. Leszarom a melegjogokat, a füvesek jogait, a csövesek jogait. Ha kényelmesen el lehet menni a város egyik végéből a másikba tömegközlekedéssel, anélkül hogy az embert halálosan megfenyegetnék, és mindezt egy normális árakkal működő, nyereséges de legalábbis nullszaldós tömegközlekedési vállalat korszerű járművén (mondjuk S-bahnon), illetve ha le lehet éjjel ülni a barátnőddel (vagy buzibarátoddal) a belvárosi közparkokban anélkül, hogy vérhasfertőzést kockáztatnál az állati sorban élő hajléktalanok odaszáradt testnedveitől, akkor majd elő lehet venni a programszerű buzulást is. És akkor talán majd nem kell kettős kordonba zárni a melegfelvonulást sem a tojásdobálók elől.

Letartóztatni addig sem fognak senkit csak azért mert meleg.

Tetves Dög 2010.10.02. 16:29:03

@prolee:
'Mindenkit nem, csak azokat, akiket zavar a homofóbia.'
A homofóbia minden értelmes embert zavar. Még azokat is, akik amúgy semmilyen értelemben nem szimpatizánsai a melegeknek. Ezt a pofonegyszerű tényt az ún. jobboldal képviselői és híveik - mint itt is demostrálják - képtelenek felfogni.
Tarlós pedig akkor is egy otromba, sunyi tahó, ha jelenleg nincs alternatívája.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.10.02. 16:30:16

@libbancs: nekem mindegy a kitűző meg a mezitlábas is. Csak esélyesen nem fog kapni pénzt 4 évig az a város, ahol nem a fidesz nyer. Vagy ha mégis örök ellentét lesz az országos vezetés és közte.

Serio (törölt) 2010.10.02. 16:31:26

@kamu schmitt díjat a gonosz törpének karácsonyra!!:

Bárcsak leállítanák a kurva metróépítést. Ami megépült alagút azt már szerelvényezzék be, de börtönbe való az az utolsó rohadék aki képes ezt a pofátlan, túlárazott, szükségtelen metrót tovább építeni Budaörsig.

Építsenek villamost helyette, százat, ezeret. Demszkyt meg csukják le a picsába hűtlen kezelésért, mert képes volt és keresztülverte mindenen és mindenkin ezt a rohadt pénznyelőt.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.10.02. 16:32:48

@Serio: "Most viszont ezt felemlegetni több mint pofátlanság: egyenesen hazaárulás."

Nem túlzás ez egy kicsit? :D

Amúgy a szimpla kert kit érdekel? :D

prolee 2010.10.02. 16:37:01

Ebben az országban többek között pl.:
- Értelmezhetetlen és alkalmazhatatlan, dilettáns módon összegányolt és állandóan változó adójogszabályok alapján alkalmazott objektív felelősségre hivatkozással minden szarért bírságol az adóhatóság, miközben a bányászbéka segge alatti színvonalon, határidőre fittyet hányva látja el a feladatát.
- A földhivatalok egymásnak ellentmondó okokra hivatkozva utasítanak el bejegyzési kérelmeket, amit a fellebbezési illeték lenyúlása után saját hatáskörben bírálnak el, mert törvényellenesen nem alkalmazzák a hiánypótlás intézményét és ezért senki nem rúgja seggbe a vezetőit.
- Országosan egységes gyakorlatot folytatnak a gázszolgáltatók a mérőórák leszerelésekor, amikor is csalással gyanúsítva a fogyasztót, így próbálnak százezreket bevasalni gyanútlan embereken és vezetőik még nincsenek börtönben.
- A bankok minden létező megnevezett és meg nem nevezett jogcímen sarcolják a hiteleseket, a számlavezetőket, a betéteseket, mindenkit, akit érnek és nincs aki valagba rúgja őket.
- Közterület felügyelők lesből ugranak ki kapualjakból, hogy mikuláscsomagot csempésszenek a parkoló autóra addig, amíg a vezető elmegy az automatához a jegyért, s ezért senki nem vonja felelősségre őket.
- Mobilinternet szolgáltatók verik át tízezrekkel az ügyfeleiket, a mobilszolgáltatók maguk döntik el, hogy mennyit számláznak ki, mindent megtesznek azért, hogy az ügyfelük ne tudja ellenőrizni a valós forgalmat és senki nem rendszabályozza meg őket.
- Pénzbehajtó, követelésfelvásárló cégek hozzák a frászt jogban járatlan emberekre és hivatalos eljárás látszatát keltve fenyegetik, zsarolják a népet, senki nem tesz ellenük semmit.

A sort hosszan tudnám folytatni.

Mégis it gondol a postoló, hogy egy ilyen országban, ahol nap mint nap űzik, zaklatják a polgárokat, ki a faszt érdekelnek olyan finomságok, hogy ki hol lépte túl a hatáskörét?

Nézz már szét ebben az országban, ember! Tényleg a szivárvány-sátor engedélyezése itt a legnagyobb probléma?

Tetves Dög 2010.10.02. 16:41:35

@prolee: "Tényleg a szivárvány-sátor engedélyezése itt a legnagyobb probléma?"
Nem. És nem is erről szólt a poszt.
Viszont Tarlós akkori eljárása éppen azt mutatja, hogy pontosan beleillik abba a sorba, amitől itt annyira prüszkölsz.

AnnaKarenina 2010.10.02. 16:43:24

@balage_81: "Vadliberális": figyelmedbe ajánlanám a neves Kossuth Lajost, mint liberális politikust, aki a polgári szabadságjogokért küzdött.

Sajnos, a jobboldaliakkal tényleg az a baj, hogy konzervatívok, csőlátásuk van, s a csőben ez látható: isten, haza, család, de persze az utóbbi kettő is csak az ő felfogásuk szerint. A haza lehetőleg Nagy-Magyarország, a család meg apa olvas, anya főz.
Teljesen felesleges is Tarlósról ezt leírni, mert a jobbboldaliak ezt úgy értik, csak ennyi a baj vele? Akkor jöhet. Niná.

Akitlosz · http://honunk.blog.hu/ 2010.10.02. 16:44:59

Jók ezek az index címlapos blogok.

Simán mutatják a lap irányultságát, amit szerkesztőségi vezércikkben azért mégsem fogalmaznának meg soha így, de van pár kedvenc olvasásra sem érdemes bloggeruk, akik hát nem egészen elfogulatlan politikai elemző :-) - kacaj - cikkeket írnak és garantált nekik a címlap.

Legalább a blog neve őszinte.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.02. 16:46:22

@Kalmár: nem tudom eldönteni, hogy te komcsi vagy nyilas vagy-e. A kettőből valamelyik biztosan, mert mindenáron egypárt rendszert akarsz...
-----
Egyébként tarlós patkánnyal nem az a baj, hogy utálja a buzikat, hanem az, hogy egy gerinctelen, hazug féreg (mást ne mondjak, ő "független", oszt amint leült a helyére, máris fidesz frakcióvezető lett)

prolee 2010.10.02. 16:47:13

@Serio: Tökéletesen egyetértek. Komoly baj van az arányokkal. Ahol semmi nincs rendben, ott érthetetlen, hogy miért éppen a homofóbia a központi probléma?

Mellesleg, sajnos nem vagyok meggyőződve arról, hogy Tarlós megbirkózik a feladattal, de nincs alternatíva.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.02. 16:50:35

@AnnaKarenina: az ú.n. jobboldaliakkal az a baj, hogy ők az ország szellemi csőcseléke.
Iszonyatosan buta emberek, ami főként akkor jön ki, ha politikáról van szó.

pl. mesélje el valamelyik jobbant, hogy miért imádja jobboldaliként a fideszt, amikor fideszék, egy az ő szavuk járása szerint, színtiszta komcsi párt?!

Jobbikost már meg sem kérdezem, miért tiltakozik a náci jelző ellen, mert ahhoz is buták, hogy felfogják: nem kell ahhoz feltétlenül embereket gyilkolni... :D

Dr. Bélus___ 2010.10.02. 16:51:19

Hm... Engem nem rettent el. Kedves posztoló, téged elrettent? Csak nem buzi vagy?

Logan Grimnar 2010.10.02. 16:52:01

@Serio: teljesen igazad van.
Ha Tarlós rendet tesz Budapesten, és élhetőre varázsolja demszkijj et. és tettestársai pusztítása után, tőlem akár a buziparádékat örökre is betilthatja...

balage_81 (törölt) 2010.10.02. 16:53:16

@AnnaKarenina: inkább használd rá a szabadelvűt, azt még nem járatta le a tolvaj szdsz. és igen, sok a vadliberális, akik jobb, ha nem teszik egy lapra magukat kossuth-tal. ezek az emberek a legjobb ideákat tették tönkre ezzel az örökös visítozással. és mielőtt lekonziznál: utálom a fideszt és a jobbikot is. csak olvasd el serio kommentjét, abban van a lényeg.

Tetves Dög 2010.10.02. 16:55:01

@prolee: 'S mi az alternatíva? '
Nincs. Ez a legnagyobb baj.

prolee 2010.10.02. 16:55:55

@Tetves Dög: Tévedsz. Én pl. szimpatizálok a melegekkel és jobboldali vagyok (jó, inkább nemzeti liberális), de a homofóbia nem zavar.
A fóbiának éppen az a lényege, hogy "indokolatlan és legyőzhetetlen félelem".
A fóbia nem zavar, a melegellenesség zavar, de jobban zavar az az általános emberellenesség, ami ma ebben az országban elharapózott. Ennek szenvedője minden ember, így a melegek is. Halmazelméleti problémáim vannak.
Majd ha minden szép, és okés lesz, akkor minden épeszű embernek szemet szúr majd, ha kirekesztik, megbélyegzik a normálisan viselkedő embereket(!!!) pusztán a szexuális beállítódásuk, származásuk, vagy identitásuk miatt.
Pillanatnyilag nagyobb problémahalmazzal kell megküzdenünk.

Tetves Dög 2010.10.02. 17:03:01

@prolee: 'Tévedsz. Én pl. szimpatizálok a melegekkel és jobboldali vagyok'
Nem rólad beszéltem, hanem általánosságban. Úgy pedig igaz.

'Halmazelméleti problémáim vannak.'
Nekem is vanna mindenféle elméleti problémáim. A homofóbia pl. - itt és most biztosan -nem azt jelenti, ahogy beállítod.
'Majd ha minden szép, és okés lesz, akkor minden épeszű embernek szemet szúr majd, ha kirekesztik, megbélyegzik a normálisan viselkedő embereket(!!!)'
Csakhogy van, akinek addig is szemet szúr.

Tetves Dög 2010.10.02. 17:03:57

@prolee: 'Hát akkor meg? '
Hát akkor meg piszkosul nem tetszik a dolog. Mi nem világos ezen kívül?

Kivlov 2010.10.02. 17:04:03

"Tarlós nyílt, ostoba homofóbiája már önmagában is elrettenthetne mindenkit..."

miért kellene elrettentenie??? Inkább annak, hogy buzik lépten, nyomon vonulgatnak, meg a szájuk sír, meg a zsidók seggét nyalja a fél világ.

dobtaras 2010.10.02. 17:05:28

Király! Mindig is tudtam, hogy Tarlós jó arc!

Amúgy gyenge volt ez a burkolt Polt Péterezés, remélem bj. vizsgán is ilyen qrva nagy volt az arcod és ezért megvágott. Bízom benne, hogy újra Ő lesz a L.Ü.
Amúgy tényleg, konkrétan mi is szól ellene? Lehetőleg próbálj meg valami olyat írni, amit nem a Népszava "Mítoszok, legendák, hallomások" c. rovatában olvastál.

Ja, amúgy szerintem homoszexuális vagy. Nagyon erre a témára pörög az agyad. Legutóbb pl. a vérfertőzők házasodását szorgalmaztad. Eltaláltam?

AnnaKarenina 2010.10.02. 17:06:55

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Igen, látjuk, hogy így van, a NENyi-től kezdve Szabó Ervinig.

mréveiller 2010.10.02. 17:09:11

nagyon belendültetek ma indexes srácok :D kár a gőzért!

AnnaKarenina 2010.10.02. 17:13:01

@balage_81: A szabadelvű az liberális, és aki szabadságjogokért küzd, az liberális. Elolvastam Serio kommentjét, aminek az a vége, hogy rendpártiság kell. A rendpártiság nagy ívben letojja bárki szabadságjogát, a tiédet is, az enyémet is, mert aki dirigál, az fogja megmondani, mi a jó. Bármilyen kisebbség jogainak csorbítása a többség ellen is szól, ma a melegekért nem akar szólni senki (sőt jön a kérdés, tán buzi-e, aki szól), holnap meg a többségnek sem lesz hova fordulnia.

Dr. Bélus___ 2010.10.02. 17:15:58

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Óóóó te kis toleráns biohippi. Kapaszkodj meg, most doktorálok (BME VIK, nem valami büfészak) és jobbikos vagyok. De persze ettől függetlenül én csak egy ostoba barom vagyok, aki mindent elhisz, mert azt se tudja mennyi 1+1, ugye? Mondhatnám, hogy gondolkozz el rajta, hogy miért jobbikos/erősen jobbik szimpatizáns/legalább fideszes a doktoranduszok jelentős része a BME-n, vagy akár az ELTE TTK-n, de úgy sem fogsz.

balage_81 (törölt) 2010.10.02. 17:17:04

@AnnaKarenina: hű de szar lehet az amerikaiaknak! csupa rendpárti rendőr meg elnök. hogy bírják? és tényleg, te hogy bírod itt? nem akarsz a diktatúra elől mondjuk szlovákiába menekülni?

Spiritmonger 2010.10.02. 17:21:04

miért is baj, ha valaki homofób?
mert én is az vagyok, ugyanakkor tisztességes magyar ember, becsületes adófizető, akinek vannak buzi barátai, akik szintén homofóbok. pont leszarom, ha az elfajzottak otthon csendben buzulnak, de a közterületeken ne tegye senki ezt lehetővé

ezzel a véleménnyel én vagyok a csendes többség alkotóeleme

Tarlósnak nem ez a baja, ez csak egy pozitív vonása

peelou75 2010.10.02. 17:22:12

Tarlóssal kapcsolatban egyetlen kérdés kínoz: Az ovi meglátogatásakor levette-e mindenki a cipőjét, vagy teleszórták kutyaszarral a padlószőnyeget?

AnnaKarenina 2010.10.02. 17:25:12

@balage_81: Az USA pont az emberi szabadságjogok hazája, úgy hogy ezt annyira nem is értem. És nem akarok menekülni sehova, mert ez az én országom (is) függetlenül attól, hogy kié a politikai hatalom. És ez az ország még mindig Európában van, legfeljebb kicsit sötétebb és büdösebb, mint Európa felvilágosult része.

balage_81 (törölt) 2010.10.02. 17:27:58

@AnnaKarenina: most komolyan, ti tényleg nem veszitek észre mennyire pitiáner 10 évvel ezelőtti ügyeket emlegetni, mikor romokban áll az egész város, amit nem mellesleg szét is loptak? ki alatt zárták be pl a szimplát? engem tényleg nem érdekel, magasról szarok a szimpálra is, tarlósra is meg a szigetre is (melegekkel vagy nélkülük), de nagyon unom már ezeket a liberális nyávogásokat. ti vagytok a bayerzsoltok és vonagáborok létezésének egyik fő oka. ha ti nem lennétek, akkor ők sem. és a csendes többségnek lenne az ám az igazán jó.

ellenszenvesfigura 2010.10.02. 17:29:11

az ember elővesz így a választás előestéjén egy zacskó pattogatott kukoricát, és azt rágcsálva, a kommentek alapján megpróbálja eldönteni, melyik oldal hívei szánalmasabbak.

egyelőre döntetlenre álltok, de jól szórakozom:)

Fuzzy Logic 2010.10.02. 17:30:11

Na, várjunk már... Tarlós nem engedte, 2001-ben, egy fiataloknak rendezett szigeten, hogy „szivárványsátor” meg „meleg programok” legyenek? És ez most gond?
Vagy ultrakonzervatív vagyok, vagy nem értem...
A melegek igenis két lábon járó tabuk, és jobb lenne ha ezt egyszerűen elfogadnák. Ez nem azt jelenti, hogy selejtesek vagy bármi. Pl: ha nekem valaki elmondja, hogy ő a saját nemével szokta nyomatni, az máris több mint amit tudni szeretnék. Miért? Amiért a szomszédnénivel se beszélem meg, melyik a kedvenc póza...
Létezik egy egészséges mennyiségű prüdéria, és ez szükséges is. Az ehhez tartozó tabuk is kellenek, hogy maga a társadalom "egészséges" maradjon.
Lehet az is teljesen prűd dolog, hogy legtöbben a hálószobai dolgokat magánügyként kezeljük, de: mióta itt a nagy "szabadság" ezen a téren oda jutottunk, hogy a tizenX éves csaj simán lecidáz egy idegent ingyen koktélért, mert az szerinte nem is szex. Most ez így jó? Szerintem marhára nem.
Attól, hogy valaki meleg, még ugyanolyan az élet más területein, mint aki nem meleg. Erre fogunk egy szivárványakármit, és ott egész nap arról beszélünk, hogy ők mások a szexuális beállítottságuk miatt (ami ugye magánügy), de értsük meg, valójában nem mások... Ezzel mit is akarunk elérni? Ennek nincs semmi értelme, kontraproduktív bullshit.

És ezt az egészet miért kell iderángatni egy önkormányzati választáson? Valaki magyarázza el, legyen kedves.
B+ hülyén fogok meghalni! Nem akarom! Hol a pánik gomb?! :)

Jamesboci 2010.10.02. 17:30:50

az, hogy félted a segged Horváth jelölttől, megértem. de az Aba Sámuel nick kicsit erős neked, libsi.

Jamesboci 2010.10.02. 17:31:56

@Whiskey-Tango-Foxtrot:
ez szegénynek a legnagyobb problem. boldog ember...
vonuljon máshol.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.02. 17:34:14

@Bélus___: ez csak a hazai felsőoktatás színvonaltalanságát jelzi, semmit többet. Ma már akárkit felvesznek, max. pénzkérdés...

Jamesboci 2010.10.02. 17:35:42

@AnnaKarenina: ezt mond el a 41 millió éhezőnek.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.02. 17:36:36

@Logan Grimnar: helyes kisfiam, előre a rogáni úton! (lásd műemlékrombolás és hasonlók)

Martian (törölt) 2010.10.02. 17:45:39

@AnnaKarenina: sötétebb és büdösebb, mint Európa felvilágosult része.

Pl. Berlusconi olyan figura az olasz politikában, mintha Tasnádi indulna a főpolgármesteri székért (vagy mégsem :)).

prolee 2010.10.02. 17:47:55

@Tetves Dög: Csak azért szúr szemet, mert politikailag tematizálták és előtérbe helyezték ezt a "problémát".
Meg kell jegyeznem, hogy veled ellentétben nekem az a véleményem, hogy a tolerancia nem kultúrszínvonal, hanem jólét kérdése.
Addig, amíg minden rendben van és semmi nem fenyegeti a polgár jólétét, addig tolerálja a másságot. Amint veszélyben érzi javait, azonnal ellenségképet kreálnak neki politikusai, hogy "lássa" a felelőst és tudja okolni, illetve ki tudja élni, le tudja vezetni gyűlöletét. (Nézd meg, hogy az északi jóléti államokban, vagy éppen Németországban, Franciaországban, Ausztriában csak egy kicsit kellett megbillennie az örökös jólétbe vetett hitnek ahhoz, hogy elemi erővel törjön felszínre az intolerancia. Pedig ott generációk nőttek fel jólétben, és PC kommunikációban.)
A melegség kérdésének pofába tolásával - egy gazdasági és morális válságban lévő országban - csak az ellenszenvet sikerült felszítani. S minden ilyen post rátesz egy lapáttal. Pusztán ennyi a bajom.

biohazard 2010.10.02. 17:51:57

@sanyix: De azért extra merevedésed van, ha nőt kell seggbe kúrnod, ugye?

Parajpuding 2010.10.02. 17:52:55

Aki nem vette a fáradtságot és nem próbálta tanulmányozni Tarlós eddigi "áldásos" tevékenységét (mint pl. III. ker. polgámester stb.), vagy ennek ellenére képes Tarlósra szavazni, az igazán megérdemli.
Mondjuk a ló másik oldala sem jobb, azaz egyetlen más jelölt sincs akire "rá lehetne bízni" Budapestet.

Sokorai_Atala 2010.10.02. 17:55:46

@prolee: ráadásul 2001-ben:) ha hozzáfűzhetem

prolee 2010.10.02. 17:59:21

@AnnaKarenina: Ez bizony eléggé nyakatekert ideológia. Demokráciában aki dirigál, az a többség felhatalmazása alapján dirigál, majd négy év múlva felülbíráltatik, hogy ennek a többségi akaratnak megfelelően dirigált-e, s ha nem, akkor leváltatik.
Amikor senki nem dirigál, akkor nem szabadságról és demokráciáról beszélünk, hanem anarchiáról.
Ilyen anarchia pl. az, hogy szabadságjogokra hivatkozva felszarják a hajléktalanok egy európai főváros frekventált helyen lévő, közpénzből fenntartott, ám a fenntartók által használhatatlanná vált köztereit és senki nem tesz ez ellen semmit.
Most pedig aki el akarja küldeni őket onnan máshova, attól nem a közterek rendjét, hanem a hajléktalankérdés megoldását kérik számon. A hajléktalan azért él a belvárosi köztereken, mert eddig sem oldotta mag senki a hajléktalan kérdést sem, meg a köztetek rendjének kérdését sem.
Most valaki mag akarja oldani legalább az egyiket, hogy ti. legyen rend a köztereken, erre bőszen számon kérik rajta a másikat, a hajléktalan probléma megoldását, amit eddig senkin nem kértek számon 20 évig.

Cselo 2010.10.02. 17:59:22

Na én pont ezért fogok Tarlósra szavazni. Mert úgy utálja a buzikat, mint én! :-))))
Na, ez hogy hangzik, kis blogíró?
Teljesen elment az eszed? Azt hiszed, hogy ezzel a baromsággal Tarlós ellen uszíthatsz? Nem utálom a homokosokat, de téged igen.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.10.02. 18:03:29

Tarlós kurva gyorsan meg fog bukni, és nem azért mert homofób, hanem azért, mert alkalmatlan.

kvadrillio 2010.10.02. 18:10:20

Tarlós nekem túl MODOROS.
Már a kezdetekben is az volt, amikor a harmadik kerületből átment a fővároshoz, hogy "betanuljon" ! :)

Jamesboci 2010.10.02. 18:11:07

@immortalis: akkor milyenek a többiek....

prolee 2010.10.02. 18:11:50

@immortalis: Valószínű, hogy alkalmatlan. Bár Demszky is az volt, oszt mégis csak a végelgyengülés vitte el.

Jamesboci 2010.10.02. 18:13:13

@Parajpuding:
oszt Demszkiét tanulmányoztad, miket igért, és mit tett?
még Faludy Gyuri bá lakásával is csak szarakodni tudott...

Jamesboci 2010.10.02. 18:13:59

@prolee: ez jó..:DD
elvitték az őszi szelek, mint Vánnyadt bácsit.

kvadrillio 2010.10.02. 18:19:08

..ráadásul milyen polgármester vóóót a III. ker.-ben, ha nem is ismerik ??? :)

Aktuális | 2010.09.28. videjó....

Tarlóst szeretik, de alig ismerik a III. kerületben

Megkérdeztük az utca emberét Óbudán, mit tud volt vezetőjéről

prolee 2010.10.02. 18:20:54

@AnnaKarenina: USA a szabadságjogok hazája. Ahol egyes államokban halálbüntetés van, ahova csak ujjlenyomatot hátrahagyva léphetsz be, ahol a bíróságok politikailag befolyásolt ítéleteket hoznak, ahol elég egy nagyobb tornádó, vagy egy videóra vett brutális rendőri intézkedés, hogy a "niggerek" és fehérek közötti mesterségesen elnyomott ellenszenv kipattanjon, ahol frusztrált elmebetegek irtanak számukra ismeretlen és vétlen embereket campusokon, éttermekben (példát mutatva a világon a hasonló szerzeteknek), ahol napi rendszerességgel kapnak el diákokkal fajtalankodó tanárokat, ahol a politika fortyogó üstjében főzik ki a casus bellit az agresszor külpolitika leplezésére, sorolhatnám...
Eszednél vagy?

Jamesboci 2010.10.02. 18:22:29

@prolee: ne huzd magad..nem éri mög.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.10.02. 18:25:14

"Tarlós nyílt, ostoba homofóbiája már önmagában is elrettenthetne mindenkit,"

Normális vegetáriánus húsfóbiás, normális heteroszexuális pedig homofóbiás, ...ezzel együtt normális ember erőszakmentes,
tehát normális heteroszexuális ember toleráns homofób.
Pont.

tomi257 2010.10.02. 18:27:16

szerintem nem a buzitéma a legégetöbb pesten. és szivárványsátor mi a fasznak is? aki buzi az az és éljen jól, egészségére! egyszerüen nem érdekel az ügyük. én se reklámozom az életmódomat egy heterosátorral.

Jamesboci 2010.10.02. 18:28:26

@malacz69 rettegéselemző:
van Neked, drága elemzőm egy remeg Heller Ágnes cikk a nol-on.
igazi rettegés..

prolee 2010.10.02. 18:37:14

@prolee: Ja! A legfontosabbat majdnem elfelejtettem. A szabadságjogok hazájában, ahol az átlagos intelligenciaszint közelebb van a kutyáéhoz, mint a homo sapiens sapiens szintjéhez, minden fingagynak fegyvere lehet, amivel jogosult lelőni a lakásába bemászó tizenéves tolvajt. (Ugyanezért villanyosdrót/uborka kivitelben vérben forgó szemekkel támadták a hülye vénembert a szemforgató magyar liberálisok. Kettős mérce ugyebár....)

AnnaKarenina 2010.10.02. 18:52:32

@balage_81: Szerintem nem a liberális nyávogás miatt vannak Vonáék, Bayer Zsolt, stb., hanem pont fordítva. Itt olyan emberek kaphatnak teret, akiknek ez nem járna, mert nem tudnak együtt élni a valósággal, a valóságot változtatnák meg erőszakkal és nem megoldásokra törekszenek.
@prolee: Ugyanez vonatkozik a hajléktalanok kérdésére, és hasonló a cigányokéra is. Nem megoldások vannak, vagy arra való törekvések, hanem tiltások. Ha nem látjuk, nincsenek is.
Az USA-ra vonatkozóan: akik ott élnek, azoknak a szabadságjogok hazája. Hogy itt mi mit látunk belőle, más dolog.
Fegyverviselés: mások a történelmi hagyományok + az önvédelemnek arányosnak kell lennie; más kérdés az életed és más a tulajdonod.
A melegség "pofába tolása": nem kell odamenni a melegek évi egyszeri felvonulására. Ezzel szemben vannak tüntetők, akik még a kisgyerekeiket is magukkal viszik. Minek? Aki tüntetni odamegy, azt a gyűlölet vezeti.

Vidéki 2010.10.02. 18:59:13

Ez a helyes álláspont: "A lényeg, hogy a Diáksziget az legyen, ami. Zenés, kulturális fesztivál...”

Nem kell elferdíteni a melegség propagandája irányába.

Hogy kerül a csizma az asztalra?

Anti Anyag (törölt) 2010.10.02. 18:59:28

Nem azt várom tőle, hogy a homokosok és liberálisok szeressék. Sőt legfőképpen nem azt.

AnnaKarenina 2010.10.02. 18:59:29

@Jamesboci: Utolsó érv:) Hát persze, mert sosem fogunk egyetérteni. Csak tudod, ezzel sincs semmi baj, ilyen az élet.

old_field 2010.10.02. 19:11:42

najóvanna....jó kis cikk ez! :)
jósz@r. :(
jól elhelyezett hazugságok a csúsztatások között.
20 év szoclib bűnözés után 1 ilyet írni...nem gyenge... 20év tényleges kiskirálykodás D. Semmirőlsemtudtam Gabi+ a börtönszekció előadásában.
erre jön itt ez homofób-fóbiás okostojás és megmondja a tutit. :) szerintem össze kéne engedni Zagyva Gyuszival, hasonlóan toleránsnak tűnnek :) oszt akkor beszélgessék meg 4szemközt ezt a homofóbiás témát...
még az is lehet, hogy akkor az egész fog kapni, 1 szivárványszínű árnyalatot !

szamarhegy 2010.10.02. 19:15:49

Tarlóssal nem az a baj, hogy homofób (magánügy) , hanem hogy az állam képviselőjeként nem tartotta be a jogállami kereteket, hanem személyes, privát ellenérzését próbálta átnyomni egy állam/önkormányzat kontra vállalkozás viszonyban. Utálhatja az állam képviselője az alkoholt és az alkoholizmust (mert a családjában látott erre rossz példát), de erre hivatkozva nem zárathatja be a kerületben működő kocsmákat. Egy jogállamba nem fér bele az ilyen egyéni megoldás. Az, hogy EU tagként talán még hangsúlyosabb ez a kérdés, már mellékes.

Watchman 2010.10.02. 19:16:25

@Tetves Dög:
"Nem rólad beszéltem, hanem általánosságban. Úgy pedig igaz."

Ez akár lehetett volna az auschwitzi tábor második mottója, de ha az nem is, a Jobbik tuti kiírhatná a zászlójára egy kiadós cigányozás után. Büszke lehetsz magadra.

szamarhegy 2010.10.02. 19:18:24

@szamarhegy: Se homokos, se Tarlós ellenes nem vagyok, azok számára akiknek a szövegértelmezéssel problémák vannak.

Kalmár 2010.10.02. 19:22:19

@Kangörény_: Az elvakult ha Tarlós tetszik, bikicsunáj meg nem??
Fordítva micsoda? Felvilágosult realizmus?
Könnyen ítélsz.
18 éves korom óta dolgozom és van 2 gyermekem.
Na én emiatt vagyok Fidesz szavazó.
Pont elegem van abból, hogy az milliárdos elvtársak összefogva a munkanélküliekkel az én hátamon ülve éldegélnek.
Nekem különbség, hogy a Fidesz nem emelte a csal pótlékot a szocik meg rengeteget.
Szerintem ez nem vezet sehova.
Nekem különbség, hogy a Fidesz gyerekek után adott kedvezményt a szocik viszont eltörölték és tolják a segélyt inkább.
Ezek érvek. A saját életem tapasztalatai miatt vagyok mellettük.
Neked is van érved az elvtársak mellett?
Ha lehet a Fidesz is lop, és a hasonló ostobaságokon lépjünk túl.

Kivlov 2010.10.02. 19:24:31

menjetek már ezzel a humbug jogállam dumával! milyen jogállam az ahol "egyeseknek" joguk van egy életen át nem dolgozni (élősködni), az aktívaknak meg kötelességül őt eltartani? ez nem jogállam, ez vicc...

bandos 2010.10.02. 19:29:08

Azt én is megkérdezném, hogy akkor ki a tökömre szavazzak másra?
A Horváthra? Úristen ne!! Könyörgöm, az elmúlt évek egyik legnevetségesebb embere, nemhogy a várost, de a kutyámat nem bíznám rá 1 napra se.

Jávorra? Mer az jóarc, és sok biciklis lesz akkor, meg fa, meg öhm. fű?? Istenem, hagyjuk már azt az embert is.

Tarlós 2001-ben homofóbkodott, ok, ostobaság, de az már 10 éve volt, azért sok minden változott azóta a világon és Európában, azt gondolom, hogy ő is jobban el tudja ezt a degenerált helyzetet fogadni.

borovi 2010.10.02. 19:31:56

Tarlós nyilván azért homofób, mert maga is látens buzi, csak nem tudja elfogadni. Sajnos a budapesti főpolgármester jelöltek nem sok választást hagynak.

vakvarju 2010.10.02. 19:34:00

@sanyix: Néhány BETEGET találnál a jobb oldal politikusai között is.
@Bélus___: Na és? Én is doktoráltam és nem vagyok jobbikos. Akkor most mi van?
@dobtaras: Semmi nem szól ellene, de mellette sem! Ilyen legfőbb ügyészt csukott szemmel az utcán ötöt is lehetne találni (néhány perc alatt).
@prolee: Hát ahogy elnézem Tarlóst már az elején is "végelgyengült." Olyan enerváltnak, fáradtnak néz ki. Istenem, szegény Budapest....
A homoszexualitásról az egyházi személyek is sokat tudhatnak. Meg kellene kérdezni őket.

tapasztalteladó 2010.10.02. 19:35:46

@Kalmár: pont olyan vagy,mint a csillagok háborújában a rohamosztagosok:arctalan,és agytalan,gondolkodásmentesen menetelő ágyútöltelék,aki a vezért vakon követi.semmi gond ezzel,majd idővel ti is átláttok majd a rózsaszín ködön...

Anti Anyag (törölt) 2010.10.02. 19:41:36

@tapasztalteladó: Na persze az intelligencia, a gondolkodó, nyilván Mesterházyra szavaz.

Kalmár 2010.10.02. 19:43:11

@tapasztalteladó: Az érveid meggyőzőek.
A baloldalon tényleg csak ez megy?
Remélem nem. Nagy sivárság lenne.
Egy sor gyalázkodás, lenézés azután a nagy semmi.
Várnék legalább egy halvány, kósza gondolatkezdeményt ami az eddigi politika mellett szólna.
Azt értem, hogy én azért vagyok Fideszes mert vak, arctalan, eszetlen blablabla.
De te miben hiszel? Mi mellett állsz ki?
Az, hogy mi ellen az már kiderült.

tapasztalteladó 2010.10.02. 19:47:49

@Kalmár: az a nagy probléma hogy a mai politikai elit nem igazán érdemli meg a szavazatokat eltekintve egy-két ritka kivételtől.Talán példát kellene vennünk pár országról,ahol a politikusok félretették egyéni érdekeiket,és valóban a mi érdekünket figyelik.

prolee 2010.10.02. 19:48:15

@AnnaKarenina: "a hajléktalanok kérdésére, és hasonló a cigányokéra is. Nem megoldások vannak, vagy arra való törekvések, hanem tiltások. Ha nem látjuk, nincsenek is."

Úgy látom, nem sikerült megértened a lényeget. Budapest frekventált helyein egyszerre van jelen a két probléma. A tiltással NEM A HAJLÉKTALANPROBLÉMÁT akarták megoldani, hanem a közterek rendjének problémáját, tehát a kettő közül legalább az egyiket. Az már 50%.
Egy rendezett, tiszta városban más közérzettel járnak dolgozni az emberek és másként érzi magát a turista, aki itt költi el a pénzét, s ha jól érezte magát, akkor visszajön. A rendezett belváros kellemes és hasznot hoz az országnak, pénzt, amiből majd pl. a hajléktalanok problémáját is meg lehet oldani.

A hajléktalannak pedig qva mindegy, hogy hol van, nyugodtan lehet hajléktalan egy külső kerületi kiserdőben (ahol esetleg fedelet is tud készíteni, meg lehullott gallyakkal fűteni), gondolom neki nem létfeltétel, nem írta fel az orvos receptre, hogy feltétlenül pl. a Madách Színház fala mellett, vagy a Blaha Lujza téren aludjon-szarjon-hugyozzon.

Ez ilyen egyszerű. 30-as IQ fölött már fel lehet fogni.

"Az USA-ra vonatkozóan: akik ott élnek, azoknak a szabadságjogok hazája. Hogy itt mi mit látunk belőle, más dolog.
Fegyverviselés: mások a történelmi hagyományok + az önvédelemnek arányosnak kell lennie; más kérdés az életed és más a tulajdonod."

Hát ez nagyon gyenge volt, erre nem is reagálnék inkább.

"A melegség "pofába tolása": nem kell odamenni a melegek évi egyszeri felvonulására. Ezzel szemben vannak tüntetők, akik még a kisgyerekeiket is magukkal viszik. Minek? Aki tüntetni odamegy, azt a gyűlölet vezeti."

A melegséget nem csak a pride-on tolják pofába, hanem ilyen postokkal is. S ezzel a dicső liberális faszkalapok rengeteg kárt okoznak a melegeknek, viszont politikailag profitálnak, tehát hasznot húznak belőlük. Okádék!

prolee 2010.10.02. 19:55:05

@vakvarju: Ne gondold, hogy én a seggemet verdesem a falhoz, hogy Tarlósra szavazhatok. :-(
Vagy, hogy Schmitt Pali bácsi a köztársasági elnök, netán azért, hogy Pintér a belügyér...

Meg kell mondanom, hogy kétségbeejtően gyík a felhozatal minden tekintetben. (Szerintem Tarlós nem is egészséges, de legalábbis úgy néz ki, mintha komoly betegsége lenne.)

prolee 2010.10.02. 19:58:41

@tapasztalteladó: Ha magad is tudod, hogy nincs igazi választék, akkor miért ekézed ilyen rettentően gyalázkodó stílusban azt, aki valamilyen ésszerű indokkal letette a voksát valahova?

becike4 2010.10.02. 20:00:17

abszolút nem érdekel,hogy a ratyik hogy kúrják egymást seggbe,de ne kelljen már tapsolnom hozzá.

Leninn éll 2010.10.02. 20:00:29

Húúú, de beindult az öt fős libejális "gözhenger", így a választások előtt pár órával.:DDDD
"Jöjjön a kiskirály?" Jönni fog libsik!:D

kvadrillio 2010.10.02. 20:00:50

@prolee: USA.... és akitől úgy várták a 700 milliárd dollárt, hogy a bankokat kisegítse a bedőléstől, mint a messiást !!!!!...ami nélkül Magyarország is bedőlt volna.....

prolee 2010.10.02. 20:04:07

@kvadrillio: Ezt nem igazán értem. Ki várta? Milyen pénzt? Milyen bankokat? Nincs alany a mondatban. Hogy jön ez ide? Mi van a bankok szabadságjogaival?

prolee 2010.10.02. 20:05:08

@Leninn éll: Na de kérem! Ilyen nickkel! :D

Anti Anyag (törölt) 2010.10.02. 20:10:19

@tapasztalteladó: Ugyan már. Te osztod az észt, 20 évig zombiként szavaztál te is Demszkyre.

Még csak fel sem merült benned, hogy amíg menetelnek a homokosok és hülyítenek téged a liberalizmussal, addig szétlopták az összes főv. intézményt.

Ez ugyan a közelmúltban derült ki, de amikor Tarlós 2 éve szembetalálkozott a "titokszobával", (Titokszoba=balliberális találmány, mint a tüntető traktorosoknak behajtani tilos tábla) lehetett sejteni, hogy itt nagyon nagy a gáz.

Demszkyvel ellentétben Tarlós eleve az ellenzékre bízza a bizottságok elnöki posztjait. Ezt vártad volna egy diktátortól?

Szerintem tájékozódj, mielőtt marhaságokat írsz.

Dr. Bélus___ 2010.10.02. 20:10:58

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Van 1 apró gond öcsém: engem nem csak felvesznek, nem csak megcsinálom, de utána alkalmaznak is... Nem, nem csak fognak, már dolgozok, elég jó helyen, oda a papír önmagában rohadtul kevés lett volna. De a BME amúgy sem a büfészakairól híres.
BTW, ha ez csak a hazai felsőoktatás színvonalát jelzi, elmesélnéd, hogy te ebben a hazai felsőoktatásban meddig jutottál?

@vakvarju: Szövegértés 1-es, leülhetsz PhD-vel is.

tapasztalteladó 2010.10.02. 20:12:57

@prolee: gyalázkodó lennék?nem anyáztam
ésszerű indokokat ebben az országban még nem láttam,csak egy-két dakota közmondást,meg keresztény erkölcsöket.nem csak tőkéből szorulunk behozatalra,hanem ebből is

Celtic 2010.10.02. 20:19:44

@Bélus___: Mert ha valaki keptelen megelni a valo eletben, az vagy politikus lesz (Jobbik/Fidesz vonalon) vagy bentmarad az egyetemen "kutatni" ?
Nyertem?

Leninn éll 2010.10.02. 20:20:14

@prolee: Én mindent megpróbáltam, de állandóan visszarugdosnak a síromba. Így erre bíztatom én is minden követőmet, jöjjetek hozzám! Itt az örök május elseje vár rátok! Pár év múlva találkozunk, addig is világ proletárjai egyesüljetek, ha még megy...

prolee 2010.10.02. 20:21:52

@tapasztalteladó:
Konkrétan ezt írtad: "pont olyan vagy,mint a csillagok háborújában a rohamosztagosok:arctalan,és agytalan,gondolkodásmentesen menetelő ágyútöltelék,aki a vezért vakon követi."
Arra a kommentre válaszoltad, amiben Kalmár kifejteete ésszerű érveit, mely szerint azért szavaz a fideszre, mert a munkához és egyáltalán teljesítményhez kötött támogatásokat preferálja a segélyezés helyett.
Ezt kifogásoltam.

Quick_6 2010.10.02. 20:27:08

Demszkyy = 20 év korrupció, bűnözés, liberális ámokfutás...mi kell még? Példátlan ami Budapesten történt az elmúlt 20 évben. Aki rá szavazott a 94-ben az NO COMMENT!

Male39 2010.10.02. 20:27:53

@Serio:

"Viszont akik szerint ez ma bármilyen relevanciával bír, azoknak felhívom a figyelmét a Maslow-piramisra, ami az emberi szükségleteket rendezi hierarchiába. A megélhetés és a biztonság a két legalsó szintet foglalja magába."

jól mondod .. maslow mindenkire vonatkozik - a melegekre, fasisztákra, liberálisokra, jobb- és baloldaliakra

csak a biztonság mindenki számára ebben a formában másképpen tudatosul

azért remek lenne ha maslow idézésénél a sokszínűségre is utalnál, hiszen nincs két egyforma ember

te elmondtad a véleményedet és ez ok

csak ne keverjük össze a meleg sátor állítás veszélyességét azzal, hogy kirabolnak a villamoson

prolee 2010.10.02. 20:29:52

@Leninn éll: Na de Lenin elvtárs! Én úgy tudtam, hogy neked nincs is sírod, hanem mauzóleumot építettek neked, ahol üvegkoporsóban "szpátty", mint Hamupipőke. Vagy lemaradtam valamiről? Elképzelhető, mert az elmúlt húsz évben itt már nem a moszkvai Vörös téren történtekkel kezdődik az esti híradó. :)

Fuzzy Logic 2010.10.02. 20:30:02

@prolee:
Te most arra célozgatsz, hogy van egy csomó belterjes trash aki részegen bámulja a nascart a lakókocsiban? És közben ott lóg a puska az ajtója mellett, de asse tudja hol van Dél-Amerika? Micsoda egy rásszistá vagy, pfejj!

tapasztalteladó 2010.10.02. 20:31:51

@prolee: elmondok Neked egy picike mozzanatot a borsodi fidesz működöséről:
Színhely:egy faluban képviselői fogadóóra
Szereplők:1db fideszes pol.jelőlt
1 csapat roma(ha cigányt írok rasszista is leszek,valójában tapasztalati úton valóban azzá váltam amióta műszaki boltot vezetek)
Romáék első kérdése:"oszt hogyan lészen a segílyezésünk..."
Jelölt válasza:az eddigi rendszeren felül a kormányzati háttérrel megpróbálunk kicsit több juttatást kiosztani a rászoruló családtagoknak

Robinzon Kurzor 2010.10.02. 20:35:26

Tarlós, meg az összes többi, aki azt hiszi, hogy a buziságot a Szigeten, vagy melegfelvonuláson el lehet kapni, az nem egyszerűen hülye, hanem látens homoszexuális.

Saját elfojtott vágyaikat próbálják kordában tartani -- aki látta az Amerikai szépséget, pontosan ismeri ezt a típust.

Tipikus tünetük, hogy egy ilyen kommentre buzizni kezdenek.

De Tarlóssal nem az a legnagyobb gond, hogy személyében homofób. Ehhez mindenkinek joga van: engem nem zavarnak a melegek, de el tudom fogadni, hogy mást igen.

A probléma az, hogy mi következik ebből az illető részéről.
Ha valaki a hivatali hatalmával visszaélve akar érvényt szerezni személyes ízlésének, az nem való semmilyen hatalommal járó tisztségbe.

steverubellreborn 2010.10.02. 20:39:36

@becike4: "abszolút nem érdekel,hogy a ratyik hogy kúrják egymást seggbe,de ne kelljen már tapsolnom hozzá."

Némi frusztráltságot vélek felfedezni a soraidban, nopláne a szexről beszélsz amikor az szóba sem került.akarsz róla beszélni?

prolee 2010.10.02. 20:39:39

@tapasztalteladó: Mit kellett volna mondani? Azt, hogy ide figyelj cigány! Ha rám szavaztok, többet egy rohadt petákot sem kaptok? De komolyan kérdezem? Kampány van, ígérnek fűt, fát, vadvirágot..... Úgysem lesz pénz még arra sem, amire tényleg kellene. A segélyt pedig nem lehet elvenni tőlük egyik napról a másikra, mert elvágják a torkotokat. (Én is borsodi származású vagyok, a családom egy része most is ott él, hajszál pontosan tudom, hogy mi folyik ott.)

Celtic 2010.10.02. 20:40:01

@Parajpuding: Ez az igazan nagy gond :( Bar, ez volt negy eve es nyolc eve is :(

prolee 2010.10.02. 20:41:08

@Whiskey-Tango-Foxtrot: Hát... Bevallom... Arra céloztam.... :-(

steverubellreborn 2010.10.02. 20:43:02

@prolee: A melegséget nem csak a pride-on tolják pofába, hanem ilyen postokkal is. S ezzel a dicső liberális faszkalapok rengeteg kárt okoznak a melegeknek, viszont politikailag profitálnak, tehát hasznot húznak belőlük. Okádék!

Proli-Roli tehát ha szó van a melegekről és a nem a kussolásról meg a rejtőzködésről akkor az árt nekik? Borogattad már magadat?

Leninn éll 2010.10.02. 20:43:47

@prolee: Jézus Mária, akarom mondani Központi Pártbizottság, hát hol van az már? Az ellenforradalmárok már régen besúvasztottak földanyácskába. Jelenleg Engelss elvtárs helyettesít, mert a Marxx elvtárs megkövesedett a frizuráját még lerobbantani sem bírták dolgozó népünk kiválasztott tudósai.

tapasztalteladó 2010.10.02. 20:44:50

@prolee: igazad van ,de ezzel csak arra akartam rávilágítani,hogy a fideszhez(+a többihez) képest a csupasz csiga gerinc oszlop ahogyan Hofi bácsi mondaná.a gáz az egészben az,hogy erre felé lassan annyian lesznek,hogy aki választást akar nyerni tényleg fű-fát ígér nekik...

steverubellreborn 2010.10.02. 20:45:09

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

"Egyébként tarlós patkánnyal nem az a baj, hogy utálja a buzikat"

ha a gyereked meleg lenne akkor neki is így szidnád Tarlós Pityut igaz?D

prolee 2010.10.02. 20:46:46

@Robinzon Kurzor: "Ha valaki a hivatali hatalmával visszaélve akar érvényt szerezni személyes ízlésének, az nem való semmilyen hatalommal járó tisztségbe."

Hát, ha ezt tényleg komolyan betartatnánk, akkor itt ezrével állnának az alkalmas ember hiányában betöltetlen hivatali tisztségek. Én hivatalnok vagyok, s az a tapasztalatom, hogy - tisztelet az igen-igen csekély arányú kivételnek - teljesen normálisnak tűnő emberek egyik percről a másikra meghülyülnek, ha csal egy csekélyke vezetői posztot, vagy hatalmat kapnak a kezükbe. Ez olyan általánosan jellemző dolog, hogy kezdem azt hinni, ez így normális.
Csak éppen gyomorforgató. Nekem már több barátságom is ráment az ilyen okból származó meghülyülésre.

Bollockbuster 2010.10.02. 20:47:54

Prüszkölhettek, kimoderálhattok innen is (éljen a liberális demokrácia, mi?) Az utolsó percig elkeseredetten küzdötök egy mondvacsinált, démonizált, fiktív karakter ellen, üres, tartalom nélküli hívószavakkal (antidemokratikus, homofób, stb.)
Holnaptól vége.
Holnaptól végre:
elkezdődhet az érdemi munka, nem kell az energiákat érték nélküli senkikkel való partalan vitákra fecsérelni, evidenciákat bizonygatni, alapvető értékek létjogosultságát megmagyarázni amorális senkiháziakkal szemben.

Nem állítom hogy Tarlós egy Podmaniczky Frigyes formátumú városvezető, de még csa azt sem hogy zseniális szervező, vagy politikus.

Egy egyszerű elvek mentén gondolkodó, gyakorlatias ember képe rajzolódik ki, pont olyané akire ebben a kuplerájban és szemétdombon most a legnagyobb szükség van, és akit az előző 20 év eseményei vagy éppen semmittevése emeltek fényévnyi magasságba a jelenlegi városvezetés fölé.

Ha a Fidesszel az a legnagyobb baj hogy nem dobált alacsony ziccereket a ballib gyűlöletpropaganda szuronyai elé (értsd: nem engedte hogy az előző 8 év elcseszett kormányzásai miatti szükségszerű gazdaságpolitikai kényszerpálya evidenciáit most gyomorforgató képmutatással a választási kampányban ijesztgetésre használja a ballib hisztériagépezet) ez csak Kubatov Gábor szakmai becsületére válik.

De ha Tarlóssal szemben a blog szerzője 20 év ballib városrombolás után csak ilyen nevetséges érveket tud felhozni akkor egészen biztos hogy jó úton járunk, minél hangosabban picsogtok, annál inkább.

steverubellreborn 2010.10.02. 20:48:43

@Vidéki: "Nem kell elferdíteni a melegség propagandája irányába."

Ja értem, mert rábeszélnek erre valakit.DD
Ezen az alapon csöcsös hostess csajok se legyenek mert rábeszélnek valakit borsodi reklám a heteroszexualitásra.D

prolee 2010.10.02. 20:49:25

@steverubellreborn: Nem kell borogatnom, én nem vagyok meleg a testvérem viszont tényleg meleg, ezért hidd el, hogy eléggé képben vagyok,nem szorulok az útmutatásodra.

steverubellreborn 2010.10.02. 20:49:42

a értem, mert rábeszélnek erre valakit.DD
Ezen az alapon csöcsös hostess csajok selegyenek mert rábeszélnek valakit borsodi reklám alatt a heteroszexualitásra.D

prolee 2010.10.02. 20:51:24

@Leninn éll: "Jézus Mária, akarom mondani Központi Pártbizottság..."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

prolee 2010.10.02. 20:54:17

@tapasztalteladó: Már megbocsáss, de a politikus és a gerinc fogalmilag kizárja egymást. Ezt minden gyerek tudja, még a legbutább is.
Ez a jelenség pártfüggetlen és a világon mindenhol érvényes. Még talán Butánban is.

prolee 2010.10.02. 20:58:35

@Leninn éll: Lenin elvtárs! A Wiki még nem tartalmaz adatot arra vonatkozóan, hogy elkapartak, ezért szíveskedjél intézkedni.

hu.wikipedia.org/wiki/Lenin-mauz%C3%B3leum

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:01:18

@prolee: :) te sem vagy elveszett ember...
szerintem Nekünk kellene pártot alapítani.
Egyébként azt szeretném,ha végre elkezdenék rendbe tenni ezt a tetves orzságot,és nem csak szövegelnének.nekem tök mindegy ki,de végre csináljon már valamit.4 hónapja megy a tökölés

banurr 2010.10.02. 21:01:36

Igazság szerint a meleg férfiakkal semmi bajom. Akárhánnyal találkoztam és rámpróbálkoztak, megjegyeztem, hogy nekem a kenyér másik fele vajas, és békén hagytak. A női melegekkel már több bajom volt, mert ha megfeszültem sem akartak bevenni harmadiknak a buliba.
Tarlóssal meg az a bajom, hogy túlságosan konzervatív és keresztény. Igaz én még az átkosban szocializálódtam, és még olyan baromságokat vertek a fejembe, hogy nem baj, ha valaki másként gondolkodik dolgokról, ha nincs ellenem akkor nekem már segít....
Na jó kezdek bebaltázni és vár a haver egy kellemes sörözésre, az mégis fontosabb mint Tarlós
Megjegyzem minden ideges emberkének, holnap reggel hattól este kb tízig szavazatszámláló leszek.....

Bollockbuster 2010.10.02. 21:03:01

@Kyrandia: a Holdkórosok Hírügynöksége jelenti?
postaimre.euroweb4you.eu/viewpage.php?page_id=1
:-) Viccnek nem is olyan rossz!

szerjóska 2010.10.02. 21:03:23

az a baj h szerintem itt a legnagyobb buzi, az Hullámos Tarlós Pityu, vonják be szivárványszínű kordbársonyba azt gurítsuk be szépen a barlangba Mongolidióta Csabika meg HÖK-ös Vagyok Nem Lopok Staudt németgeci mellé. az LMP-re szót sem szabad vesztegetni mert majd még fákat ültetnek az M0-ra. ennyire semmibe veszi ez az ország és pártjai az éltető csöcsöt jelentő Budapestet, hogy ilyen felhozatalra tellett? hát pest nélkül meghalnátok, parasztok, de így meg megölitek pestet, a magyarság legnagyobb és legjobban sikerült közös művét. hiába az őseitek voltak azok, akik a Corvinák lapjait arra használták, hogy belecsomagolják a szalonnájukat.

Leninn éll 2010.10.02. 21:05:10

@prolee: Holnap átírjuk, aki hibázott az meg többet nem fog. Megyek uborkáért, dászvidányja!

steverubellreborn 2010.10.02. 21:05:13

az LMP-re szót sem szabad vesztegetni mert majd még fákat ültetnek az M0-ra.

de hülye vagy.

szerjóska 2010.10.02. 21:06:42

meg mi a Tarlós majd fenyegetőlevelet ír a legjobb spanjának Gerendaigecinek? maximum mert be volt baszva a kis alkesz majom, azt lediktáltatta a 20 titkárával a kis szocialista-bürokrata buzeráns, azt' Gerendaigeci meg mondta h "Jóvan Pityu, akkor a melegek majd csapatják a Queen sátorban!".

steverubellreborn 2010.10.02. 21:06:47

@prolee: Tényleg meleg, ezért hidd el, hogy eléggé képben vagyok,nem szorulok az útmutatásodra"

Nem úgy tűnik,hogy nálatok a testvéred bemutathatja a barátját.

Hurri Kán 2010.10.02. 21:07:23

Rájöttem mán! Olyan programmal kellett volna indulnom hogy büntetlenül lehet buzulni Nokiásdobozon ülve az ingyenes BKV-n és akkor tuti megválasztanak!!!

steverubellreborn 2010.10.02. 21:08:15

"meg mi a Tarlós majd fenyegetőlevelet ír a legjobb spanjának Gerendaigecinek? maximum mert be volt baszva a kis alkesz majom, azt lediktáltatta a 20 titkárával a kis szocialista-bürokrata buzeráns, azt' Gerendaigeci meg mondta h "Jóvan Pityu, akkor a melegek majd csapatják a Queen sátorban!". "

Azt hiszem, Te még a Medúzában ropod a táncot,de szólok,hogy már nincs zene!:-)

prolee 2010.10.02. 21:08:22

@tapasztalteladó: Nekünk? Pártot? Hát nem megmondtam, hogy a gerinc és a politikus fogalmilag kizárja egymást? :)

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:12:09

@prolee: Hi-hi...Ezért irtah hogy csak kellene.Ennyire nem vagyunk idióták.Igaz?

steverubellreborn 2010.10.02. 21:14:30

@tomi257: "én se reklámozom az életmódomat egy heterosátorral. "

csak akkor amikor bemutatod a barátnődet ország-világnak.

prolee 2010.10.02. 21:15:30

@steverubellreborn: Pedig bemutatja a barátnőjét.
Az csak a te "pártfazonírozott" elképzelésed, hogy a jobboldali beállítódású emberek homofóbok. Nem mondom, hogy a szüleim nem estek kétségbe, de nem a melegség miatt, hanem azért, mert tudták, hogy sok nehézség vár a lányukra és nem lesz unokájuk.
Persze, a nővérem nem rázza magát pride-on, orvos, komoly hivatása van és ő maga is komoly ember. Nem titkolja, de nem is tolja senki pofájába a melegségét. Egyszerűen természetesen viseli, mi pedig már megszoktuk. És képzeld, még a templomba is eljár olykor.

Kyrandia 2010.10.02. 21:15:45

@Bollockbuster:
Gondoltam, hogy a forrás lesz a legnagyobb bajod, abban hibáztam, hogy pont ezt linkeltem be, van jópár nem szélsőséges oldal.
De a hozzátartozók szerinted jókat nevetgélnek rajta? Segítek, tudom, hogy nem.

banurr 2010.10.02. 21:15:55

@prolee: Vállalom az élcsapat és kampányarc szerepet. Bár nem illek bele a politikusokról alkotott képbe, mert nem kicsit vagyok alkoholista, szeretem a női igent és régebben rendesen kurváztam is, sőt ha összejön még korrupcióra is hajlandó vagyok (természetesen, csak kulturált szintig, épp csak annyi, hogy az esti kellemes sörözésem fedezze, több nem kell)
Tehát ha megfelelek politikusnak (bár a mai felhozatal alapján nem illek a körbe) akkor jelentkezem
:) :)

ben2 2010.10.02. 21:16:32

Százmilliárdok ellopása, egy főváros végletekig lerohasztása, szoci polgármesterek börtönben, mindez a cikkírónak nem számít.
Egyetlen dolog fontos csak szerinte ma a magyar politikában: hogy a főpolgármester szereti-e a melegeket.
Na pont az ilyenek miatt tűntek el a liberálisok a politikai közéletből és tizedelődtek meg a szocialista szavazók, úgyhogy ezúton kívánok sikerekben gazdag írói munkásságot a szerzőnek, mert bizony kellenek az ilyen blogok, hogy emlékezzünk milyen gondok foglalkoztatják a szociálliberálisokat, hogy soha az életben még egyszer eszünkbe ne jusson rájuk szavazni.

steverubellreborn 2010.10.02. 21:17:48

@prolee: "Persze, a nővérem nem rázza magát pride-on, orvos, komoly hivatása van és ő maga is komoly ember."

Miből gondolod,hogy akik a Pride-ra mennek azok nem értek el legalább annyit mint a nővéred?
Sőt..

steverubellreborn 2010.10.02. 21:19:07

@prolee: "És képzeld, még a templomba is eljár olykor."

És tök izgi lehet abban a tudatban végigülnie a misét,hogy micsoda bűnben él a katekizmus szerint.

Hurri Kán 2010.10.02. 21:20:10

@ben2: azért tulajdonképpen hálával tartozunk Demszkygrád eddigi urának, mert oly jól végezte munkáját, hogy ez most a legégetőbb kérdés elvbarátai szerint hogy Tarlós homofób -é :)))

steverubellreborn 2010.10.02. 21:22:12

@prolee: "ok nehézség vár a lányukra és nem lesz unokájuk."

Mellesleg ha nem ilyen homofób közegben élne simán lehetne unokája mert vagy örökbefogad vagy van olyan meleg fiú aki gyereket csinál neki vagy mesterséges úton megoldják.
Habár most is lehet így neki,csak rázósabb.Közös örökbefogadás meg nincs.

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:22:51

@ben2: várj 4 évet és lesznek fideszesek is a sitten.ha azt hiszed különbek,akkor álomvilágban élsz

steverubellreborn 2010.10.02. 21:24:54

"Az csak a te "pártfazonírozott" elképzelésed, hogy a jobboldali beállítódású emberek homofóbok."

Valóban nem, mert Berlinben a CDU képviselői ott vannak a Pride-on Londonban a Brit Konzervatív Párt képviselői is,sőt a polgármester is.

Fuzzy Logic 2010.10.02. 21:26:03

@AnnaKarenina:
"Szerintem nem a liberális nyávogás miatt vannak Vonáék, Bayer Zsolt, stb., hanem pont fordítva. Itt olyan emberek kaphatnak teret, akiknek ez nem járna, mert nem tudnak együtt élni a valósággal, a valóságot változtatnák meg erőszakkal és nem megoldásokra törekszenek."

Szerintem meg itt olyan emberek kaphatnak teret, akiknek ez nem járna, mert nem tudnak együtt élni a valósággal, a valóságot változtatnák meg szivárványszínű bolyhos nyuszikkal és nem megoldásokra törekszenek.

Nem vagyok jobbikos, túl magas az egy négyzetméterre jutó karikásostoros hátrafelenyilazós ősbuta szittya. De még így is elfogadhatóbbak mint a ballibbant nokia egyesület.

prolee 2010.10.02. 21:26:25

@banurr: "...nem kicsit vagyok alkoholista, szeretem a női igent és régebben rendesen kurváztam is, sőt ha összejön még korrupcióra is hajlandó vagyok..."

Nocsak! Ilyen ajánlatnak nehéz ellenállni....
Vannak referenciák?

Még meg kell beszélnem @tapasztalteladóval....

Vérnűsző Barom (törölt) 2010.10.02. 21:28:58

Ugyanabban az évben megkerestem a sziget akkori vezetőségét, arra kérve őket, hogy tegyék lehetővé számomra egy heteroszexuális felvilágosító és tanácsadó sátor elhelyezését, ahol kulturális műsorokkal, szakértők közreműködésével szervezett felvilágosító beszélgetésekkel, filmbejátszásokkal, és szeparéval álltunk volna az érdeklődök rendelkezésére.
Természetesen az elvárt bérleti díjat, valamint az egyéb költségeket vállaltuk volna.
Nem lehetett, mert erkölcstelennek találták az elgondolást.

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:29:07

@prolee: legyetek büszkék rá,és arra amit elért(nem negatívan értem).Ő már le tudott tenni valamit az asztalra,a többi magánügy.

prolee 2010.10.02. 21:29:57

@steverubellreborn: Meg tudom ítélni a színvonalból, légy nyugodt. Vannak ebben az országban (s mindig is voltak) teljesen normális melegek, akik alkotó tagjai voltak a közösségnek.
Persze, ezeknek nem kell pride-on rázni magukat, mert nem az életük egyetlen nagy teljesítménye, hogy melegek. Számukra ez huszadrangú kérdés.

steverubellreborn 2010.10.02. 21:30:30

@sanyix: "Engem nem zavar a homofóbiája, mert egyrészt nem érdekel hogy a buzik hogy érzik magukat, másrészt, nem véletlenül van a férfinak farka, és a nőnek sunája :)
Pont kompatibilisek, ergo ha valaki máshogy hiszi, az BETEG. "

mióta érzed így? És azelőtt hogy volt?

steverubellreborn 2010.10.02. 21:34:00

@prolee: "teljesítménye, hogy melegek. Számukra ez huszadrangú kérdés"

Azt majd eldöntik maguk,hogy nekik ez mennyire fontos.Neked se szabja meg senki,hogy mennyire legyél hetero.

"Meg tudom ítélni a színvonalból, légy nyugodt. Vannak ebben az országban (s mindig is voltak) teljesen normális melegek, akik alkotó tagjai voltak a közösségnek."

Ja értem, több külföldi és itthoni Prideon voltál már.Egyébként meg jópárat ismerek azok közül akik felvonulnak anyagilag és szakmailag hogy az ellentüntető proli csürhe a negyedének örülne.

ben2 2010.10.02. 21:35:25

@tapasztalteladó:

Vagy különbek, vagy nem, lesz rá négy év, hogy kiderüljön.
A kérdés most az, hogy tényleg a homofóbia a legégetőbb problémája-e ennek a városnak?
A melegkérdés berángatása a politikai diskurzusba ugyanis a szociknak nem segít, a melegeknek viszont nagyon is árt.

steverubellreborn 2010.10.02. 21:35:44

@prolee:
Te se beszélj a magánéletedről és ne mutasd be a párodat mert nem érdekel.Hallgass róla diszkréten és örülj,hogy nem baszlak pofán a jelenléted okán.

Makkoshotyka 2010.10.02. 21:37:01

Hát engem nem érdekel buzi-e valaki, amig nem engem szemel ki magának, meg nem kell a fél várost körbekerülnöm, mert az Andrássy úton van kedve éppen riszálni a valagát, de hogy valakit aszerint ítéljek meg - pláne, ha politikus - hogy szereti-e a kocsogoket, azé az érdekes lenne.....

steverubellreborn 2010.10.02. 21:37:18

@ben2: "A melegkérdés berángatása a politikai diskurzusba ugyanis a szociknak nem segít, a melegeknek viszont nagyon is árt. "

Ezt ne Te döntsd el már csak azért se mert amikor a Pride 1969-ben elíndult New Yorkban, úgy tudom nem volt ott Lendvai Ildikó.D

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:39:00

@prolee: te figyu alakul a pártunk!!jöhet a nővéred is barátnőstül lehet hogy hoz 1-2 szavazatot is.Na de félre a tréfával jó látni,hogy nem csak szemellenzővel közlekedő emberek vannak ma Mo.-n

steverubellreborn 2010.10.02. 21:39:38

@Makkoshotyka: "meg nem kell a fél várost körbekerülnöm, mert az Andrássy úton van kedve éppen riszálni a valagát, de hogy valakit aszerint ítéljek meg"

Francért kell a Szent Jobb Körmenet miatt lezárni a fél belvárost és szoknyás papoknak vonulgatni.

prolee 2010.10.02. 21:39:42

@steverubellreborn: Úgy látom pártmosott agyaddal nem látod a lényeget. Melegek mindig voltak, de sosem akartak gyereket, ez csak azóta téma, amióta a politikusok "kezükbe vették a melegek pártfogolásának ügyét" és ebből kovácsolnak politikai tőkét.
A nővérem egy másik nővel akar együtt élni, nem hagyományos nemi szerepek (ffi/nő, anya/apa) szerint. Ő nem akar anya (apa?) lenni. Ő olyan kapcsolatot akar, amiből annak rendje szerint nem származik gyermek. Mert a meleg kapcsolatnak éppen az a lényege, hogy nem heteroszexuális kapcsolat. Csak ezt már régen elfelejtettük. Átpolitizáltuk és polgárpukkasztásból házassággá formáltuk, meg belevettük a gyereket, aminek nincs helye egy ilyen kapcsolatban. Elmondanám, hogy a nővérem 52 éves és 30 éve, 1980-ban tudtuk meg, hogy meleg. Akkor még nem voltak liberálisok, akik lecsaptak erre a témára, mint gyöngytyúk a takonyra és akkor még nem volt sikk melegnek lenni. Igaz, senki nem is csesztette a melegeket. Ez egyszerűen nem volt téma.

prolee 2010.10.02. 21:42:26

@tapasztalteladó: A nővérem nem jöhet, mert azonnal ő akar lenni a pártelnök és sokkal rosszabb diktátot, mint a zorbánviktor.

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:42:30

@steverubellreborn: na látod ezt nem kellett volna,így leírod az IQ hiányodat...

M11an 2010.10.02. 21:45:21

Hát ez a poszt elég gyengére sikerült, de ez a tetves Tarlós nálam kibassza a biztosítékot. Már ránézésre egy féreg, csak a pénz lebeg a szeme előtt. :S

Horváth Csaba? Na a másik okos. Ez a holnapi szavazás (is) egy vicc lesz. A sok narancs meg "ész nélkül" nyomja a Fityiszre. N1.

prolee 2010.10.02. 21:50:39

@steverubellreborn: Látod, ez is a pártfazonírozott agyadra utal, hogy azt hiszed, a meleget csak pride-on vonulással lehet elfogadni. Látványos, melldöngetős akciókkal. S megosztani, hergelni a világot, nem törődve azzal, hogy mennyit ártasz. Mert ugye vagyunk mi, akik itt melldöngetve vonulunk és vannak ők, a piszok, mocsok homofóbok. De arra nem gondolsz, hogy az emberek többségét egyszerűen csak nem érdekli, hogy kinek mi a szexuális irányultsága, arra viszont ugrik, ha piszok-mocsok homofóbozzák, de sajnos olyan hülye, hogy nem téged, a hülye melldöngető gyalázkodót fog utálni, hanem a melegeket. Ezért mocsokság az álságos ideológiátok.

Éhesló 2010.10.02. 21:52:20

Alig várom, hogy véget vessen a demszkíjdegesz féle vircsaftnak.
De nem fog.
Ezért kár itt bér-rettegnetek.
Abban kicsit bízok még, hogy a szigetvircsaft végre véget ér (a főnök már előkészítette a Balatont a buli folytatására).

prolee 2010.10.02. 21:53:07

@steverubellreborn: Az ellentüntető prolicsdürhéből is ismersz többet személyesen?

Hurri Kán 2010.10.02. 21:54:23

@M11an: igazad van, Demszky for President és folytatódjék tovább Budapest élén produkált 20 éves sikertörténete.

tapasztalteladó 2010.10.02. 21:55:30

@prolee: emlékszel még arra amikor a Heider gyerekről kiderült,hogy buzibárba járt...
Bort ivott vizet prédikált tipikus esete.Engem nem érdekel ki milyen,ne legyen kétszínű,és onnantól kezdve embernek lehet nevezni!

prolee 2010.10.02. 21:58:17

@steverubellreborn: Hát nem is szoktam beszélni a magánéletemről, meg a páromat sem mutatom be úton-útfélen mindenkinek.
Ez egyszerűen neveltetés kérdése.
Elképedek, amikor a munkahelyemen a kolléganőim személyes családi ügyekkel traktálják egymást, aztán összekapnak valamin és kibeszélnek mindent, amiből újabb harag lesz.
Manapság olyan hülyék az emberek, hogy nem tudják megfelelő helyen kezelni a magánszférájukat.

ben2 2010.10.02. 21:58:35

@steverubellreborn:

Nem a meleg aktivistákkal van probléma alapvetően, hanem azzal, hogy beállnak a pártpolitikai sárdobálásba. Ennek semmi köze a Pride-hoz, ugyanakkor a többségi társadalom hergelése a liberális politikai elit úri hóbortjává vált és a melegkérdés kitűnő muníció ehhez. Általában - mint minden hergelésre - a többség bizony ingerülten reagál, ami viszont nem az említett politikai elitnek, hanem a melegeknek árt.
A provokációkra adott civilizálatlan többségi reakciókat aztán a liberális politika ismét kihasználja elsősorban a média tematizálására (nehogy már az ő bűncselekményivel legyen tele a sajtó ugye), ami tovább élezi a helyzetet, aminek a végén szintén a melegek helyzete romlik.
Pont a melegek aktivistáknak kellene eljutniuk a szervezettség azon szintjére, hogy hatékonyan el tudják hajtani a közelükből a politikai haszonlesőket.

prolee 2010.10.02. 22:01:16

@steverubellreborn: De, hadd döntsük már el, hogy most és itt nem így kell kommunikálni a melegkérdést, ahogy ezt a balliberálisok, természetesen nem a melegek érdekében, hanem csakis és kizárólag önös politikai érdekből teszik.

Dekatlon 2010.10.02. 22:03:34

Az miért érv Tarlós mellett, hogy Demsky szar volt?

SiKom 2010.10.02. 22:03:43

@M11an:
"ez a tetves Tarlós nálam kibassza a biztosítékot. Már ránézésre egy féreg, csak a pénz lebeg a szeme előtt. :S"

Ha Tarlós tolvaj, akkor hogyhogy nem tudta még a teljes baloldal se lebuktatni??

Pedig erőlködtek nagyon, csak aztán nem jött össze valahogy.

A bér-rettegés meg már kurva unalmas kezd lenni!

Mit akartok? INGYEN CSABIT?? Noooormális?

Hurri Kán 2010.10.02. 22:07:19

@Dekatlon: az miért érv Tarlós ellen hogy homofób? Mondta? Mert Demszky az alkalmatlanságát már bebizonyította.

prolee 2010.10.02. 22:09:10

@tapasztalteladó: Emlékszem bizony. Ezért utálom, hogy ezt a témát politikai szintre lehetett emelni és ezzel elszabadítani a gyűlöletet. Harminc évvel ezelőtt sem volt gond, ha valaki meleg, nem volt téma a tolerancia, mert természetes volt.
Akkor még tudtuk, hogy a meleg kapcsolatnak éppen az a lényege, hogy nem olyan, mint egy hetero kapcsolat, hiszen ha olyat akart volna, akkor megházasodik és kész. Döbbenettel hallottuk a liberálisok által kreált divatmelegek kampánycélból felturbózott igényeit "házasságra" és "örökbefogadásra".
A nővérem röhögött és azt mondta, hogy ha erre vágytam volna, akkor egyszerűen férjhez mentem volna.

Behajtó70 2010.10.02. 22:10:27

Végre nem az a párfős kisebbség diktál, hanem a többség! Senki nem szereti, ha az orra alá finganak! Semmi baj a buzikkal, de tartsák meg maguknak "tudásukat"! Senki nem kíváncsi rá!

Kalmár 2010.10.02. 22:11:38

@tapasztalteladó: Na akkor meg vagyok lőve.
Senkire?
És azután mi lesz? Mad Max?
Azért legyünk pragmatikusak. Kellenek politikusok akik vezetik az országot. Persze lehet bajunk velük, de ettől még nincs jobb ötlet.
Ha pedig ez így van, akkor a reálisan esélyes felhozatalból én tudok dönteni.
Jó lenne, ha nem néznénk pártkatonának, agyatlannak, hülyének, bérbloggernek azt aki élve a szabadság joggal, odaáll valamelyik oldal mellé.
A csodavárás, naivitás, Orbán imádat is lejárt lemez. Nem vár komoly ember csodáka

prolee 2010.10.02. 22:14:22

@ben2: "Pont a melegek aktivistáknak kellene eljutniuk a szervezettség azon szintjére, hogy hatékonyan el tudják hajtani a közelükből a politikai haszonlesőket."

Nos, ez már kezd alakulni, amiben sokat segít, hogy az SZDSZ eltűnt végre a balfenéken, s most már csak arra kell vigyázni, hogy a megüresedett helyre nehogy rátapadjon valamelyik politikai erő.
Fel kell hagyni a polgárpukkasztással és szépen elsimulnak a kedélyek.

M11an 2010.10.02. 22:20:00

@SiKom:

Mint írtam a Horváth a másik hülye... Viszont ez a szájbavert Orbánimádat amit itt az ország produkál már kiábrándító. Ezek pofáznak itt a Jobbikosoknak, hogy fasiszták?

Vicctor már csak egy hetyke bajúsz hiányozna.

prolee 2010.10.02. 22:23:39

@Dekatlon: Nem érv. De ki mellett milyen érv van?
Mondjuk én nem kívánom szembe állítani az önkormányzatot a kormánnyal, mert annak én, mint polgár innám meg a levét.

nyelv-ész 2010.10.02. 22:37:59

Felháborító!

Drága jó Gerendai uramék nagy erőket mozgósítva felállítják a sátrat, amelyikben homoszexuális felvilágosító program zajlik. Gondolom, az ilyen sátrakban felvilágosítják a szerencsétlen homoszexuálisokat, hogy mégis mi a helyes irány.

Erre meg jön ez a Tarlós, aztán beleugat. Szerintem ez buzi.

Hurri Kán 2010.10.02. 22:41:27

@prolee: Miért, az elmúlt 8 évben a főváros szembenállt a kormánnyal? Nem? És mekkora hatalmas fejlődés lett belőle...

tapasztalteladó 2010.10.02. 22:42:08

@prolee: ne haragudj,de most is mi isszuk meg a levét

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.10.02. 22:51:24

@Serio: Akik a Maslow-piramisról beszélnek, azok figyelmét felhívnám arra a dologra, amit ugyanott tanítanak, ahol a Maslow-piramist.
Falszifikációnak hívják.
Tehát, vegyük a Maslow-piramis általad is említett hierarchiai fundamentumát, miszerint a megélhetés és a biztonság mindenek előtt való, és próbáljuk ebbe a rendszerbe belehelyezni az éhségsztrájkolókat, az aszkétákat, a partizánokat, eretnekeket, azokat a buzikat, akik halálbüntetés, kényszergyógykezelés fenyegetése mellett is buzik.
Vagy emelkedjünk pár szinttel feljebb, és helyezzük el a Maslow-i piramisban azokat az embereket, akik cölibátusban élnek.

Noh, ha ezeket sikerült, akkor a Maslow-piramis működik.
Ha nem, akkor csak egy tudományos badarság.

balage_81 (törölt) 2010.10.02. 23:13:29

@AnnaKarenina: egyem azt a kis liberális szívedet, de tényleg. csak a figyelmedbe ajánlanám a tényt, hogy ha keményebben bántunk volna egy bizonyos kisebbség tagjaival, akkor magyar gárda és jobbik sem lenne. persze ha a libsi véleményformálók azt mondják, hogy nincs ...bűnözés, az más, akkor biztos nincs is. maradjunk annyiban, hogy okoztak ők épp elég kárt ennek az országnak. te pedig láthatóan egyetemista vagy, úgy 19-20 éves

banurr 2010.10.02. 23:29:28

@prolee: amikor a 90-es évek elején hivatásos voltam azt a vámudvart "Bánhivatal"-nak nevezték akik odajártak... de mindenki jól járt és még az állami harács (vám, adó stb) is bevételeztetett

Neo07 2010.10.02. 23:29:31

Sajnos nem érdekel, hogy Tarlós homofób-e vagy sem, mert nincs jobb jelölt nála... Nem örültem ennek annak idején, most sem, de ez van.

lehet más a propaganda 2010.10.02. 23:30:47

Régi sztori, lejárt lemez. Mégis hány embert akar ezzel a maga oldalára állítani? Tizet, százat? Tarlós nyerni fog vagy 100 ezerrel, minek akkor a buzikat idecitálni egy elvesztett pártkampányban? A legtöbb embert nem érdekli az egész, aki buzi csinálja ha neki jó, én nem irigykedem

SiKom 2010.10.02. 23:50:23

@M11an:
Hehehe... az a vicc, hogy a baloldaliak egyszerűen képtelenek felfogni, hogy a jobboldaliak és a többség most jól érzi magát, Orbán alatt.

Egyszerűen folyamatosan ez jön, hogy ti devizahitelesek, utáljátok már legalább egy kicsit Orbánt! Légyszi, légyszi! Csak egy kicsit!

balage_81 (törölt) 2010.10.02. 23:58:11

@SiKom: hát azért ezzel vitatkoznék. mármint az közhely, hogy vasárnap után tényleg utálni fogják, amikor kezdődik az igazi kormányzás

jet set 2010.10.03. 00:02:32

Tarlós utálja a buzikat, ezért csak szar főpolgármester lehet.
Ez meredek következtetés.

Hurri Kán 2010.10.03. 00:03:35

@SiKom: nincs devizahitelem de Orbán monnyon le!
Így jó :))?

Vidéki 2010.10.03. 08:44:14

@steverubellreborn:

A "csöcsös hostess csajok", akik a borsodi reklámban a heteroszexualitást propagálják, egy alapvető tulajdonságukban különböznek a az általad kedvelt melegektől:

Az élőlények jellemző és alapvető képességétől, az élet továbbadásának képességétől nincsenek megfosztva, mint a melegek, akik mentálisan képtelenek erre.

Ez egy fogyatékosság egy normális képességekkel megáldott élőlényhez képest.

Elég baj ez a melegeknek és a társadalomnak is.
Nem kell erre büszkének lenni és ezt az életformát propagálni.

Ne kerüljön a "csizma az asztalra" .

"A lényeg, hogy a Diáksziget az legyen, ami. Zenés, kulturális fesztivál...”

Nem kell elferdíteni a melegség propagandája irányába.

2010.10.03. 10:09:49

@AnnaKarenina:

A valósággal kizárólag az 1-2 százaléknyi liberális nem tud együtt élni, akik szerint az ország 91 százaléka mindössze képzelődik a cigánybűnözésről, ők viszont szociológia szakos helikopterként jobban tudják hogy ilyen nincs. Nektek tényleg az kell, hogy végre ti vagy a gyereketek váljon a védett kisebbség áldozatává. Persze könnyen pofáztok, mert Újlipótban erre kevés az esély.

dobtaras 2010.10.03. 15:08:06

@vakvarju: Ez pusztán annyit támaszt alá, hogy nem szoktál büntetőjogi körökben forogni.