A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Jobboldali miniszterelnököt! - I. rész

2009.03.24. 13:00 Sárdobáló

Túl sablonosnak éreztük a vitát a leendő miniszterelnök személye körül, ezért úgy döntöttük összegyűjtjük a lehetséges jobboldali jelölteket is. Mivel a helyzet egyre csak fokozódik, ezért napról-napra aktuálisabb lesz a lista. Kezdjük is el.

Természetesen a közgazdász szakma egyik állócsillaga az első jelöltünk, a mindig nyilatkozni kész Bogár László, aki már politikusként is bizonyított. Bármikor a Hírtv-Echotv-Magyar Hírlap hármasfogat bármelyik pontján terem, ha csak egy legény van a gáton. Aktív, sokat ír és érvel. Vezetésével végre lelepleződhetne a cionista-kommunista-világbirodalom, mely szeretett hazánkat is lenyelni készül. Összeesküvés elmélete hétről-hétre fejlődik, ezért valószínű, hogy Gyurcsánynál is gyorsabban váltogatná az ötleteit. Csak Ő mentheti meg a hazát. A leendő miniszterelnöknek nem kell könyvírással bajlódnia, mint bukott elődeinek, neki már több is van belőle, tehát tud a válságkezeléssel foglalatoskodni.

Mivel Bogár László színes egyéniség nekünk is meg kellett próbálkozni azzal, hogy utolérjük őt színességben. Ez nyilván nem sikerülhet, de találtunk még egy érvrendszert mellette, közzé is tesszük:

"Amikor kitört a második világháború, akkor a britek megválasztották
Churchillt, hiszen ő már egészen régen megmondta, hogy itt baj lesz.
Ennek mintájára adja magát, hogy most, hogy felvettük a rabszolga igát
jelentő IMF hitelt, Bogár László legyen a miniszterelnök, aki már
régen megmondta, hogy a nyugati nagyhatalom Ameropa (!!!) vazallusai
(!!!) vagyunk, hiszen régen a jobbágyok csak tizedet fizettek (10%),
de mi most Ameropának, a nyugati nagyhatalomnak, számításaink szerint a
GDP-nk 14%-át adjuk át."

Sportértékkel nem rendelkező jelöltként említjük meg Orbán Viktort, aki Széles Gábor szerint Széchenyihez hasonlítható.  (Egyszer egy ismerősöm nagymamája mondta, hogy Gyurcsány Ferencet csak Hamlethez tudná hasonlítani.) Ő már bizonyított, szigorú költségvetési politikája most is bejöhet, csak a panelprolikkal kell vigyázni. Sokak kedvence, a 168 óra című független pártlap évek óta görcsösen számolja, hogy Orbán a fura ügyeivel hány napja nem számol el. Feltehetően Gyurcsány Ferenc mellett neki van a legtöbb jelzője a magyar politikai életben. Ha szeretné, hogy Mária országa ismét beköszöntsön minden malasztjával együtt, akkor Orbánnak kell drukkolnia.

Mivel a jobboldal világnézetét, gazdaságpolitikáját, szóhasználatát tekintve inkább baloldali, adja magát a lehetőség, hogy a panelprolik kedvencét, Thürmer Gyulát kívánjuk a miniszterelnöki székbe. Igazi jobbos harcosok is szerethetik, hiszen kiállt a kórház és úgy általában minden privatizáció ellen, a tavalyi dicsőséges és jobboldali gazdaságpolitikának megfelelő szociális népszavazáson a Fidesszel értett egyet. Tökéletesen szürke, a háttérből bárki irányíthatna. Ha nem szólal meg, észre sem vesszük, hogy él. Ráadásul még az előző rendszerben is annyira érdektelen volt, hogy elfelejtettek neki szólni, hogy Kádárnak már a koponyáját is ellopták. (Tud róla valaki valamit? Él még egyáltalán?)

Ha igazi harcos magyarra lenne szüksége a nemzetnek, akkor csak Vona Gábor (najó, esetleg Budaházy, de ő nagyon buta) jöhet szóba. A rendszerváltás utáni évek legerősebb rasszista kampányát parlamenten kívülről vezényli, bizonyítandó, hogy bármilyen pozícióból képes vezetni. Ha már annyira tarthatatlan a helyzet, akkor a rendőrségen és a hadseregen kívül saját magánhadseregét, a Magyar Gárdát is bevetheti, így regulázva a pirézeket. Amikor a  nép haragja ellene fordul, akkor harcos hevében saját magát is a parlamenten kívülről döntheti meg, mutatva, hogy ő mindig a nép oldalán áll. Erőssége, hogy pillanatok alatt növeszt körszakállat, és el is tünteti azt, így megtévesztve a sötétben bujkáló szocionistákat. Ki más lehetne alkalmas Vona Gáboron kívül a néprontó Magukfajta kormányt hatásosabban és gyorsabban leváltani mint egy igazi Magunkfajta, Morvai Krisztina. Minden igaz rá is, mint Vona Gáborra, csak ő egy igazi, világlátott liberális jogvédő. Nemzetközi szinten rettegnek nevétől, annyira, hogy az ENSZ-ből ki is üldözték. Na, kik? Hát kik mások, mint akik folyton visszakérdeznek. Igazságot kell tenni sürgősen és rendre kell utasítani mindenkit, aki a Nép és Morvai Krisztina ellensége. Szerintünk igenis nemzeti dolog, ha a férje autójának félgyújtóit hősnek tekinti valaki, hiszen élete párja is csak a liberálkommunistáknak dolgozik. Bárkitől visszakéri hazáját, akárcsak Orbán Viktor, extrém esetben saját magától is, így biztosítva folyamatos ellenzéki létét. Nem szabad átható báját Brüsszelbe exportálni!

Magyarország történetében volt már elnökitanács. A Sárdobáló szerint itt az ideje a miniszterelnökitanácsnak. Erre a posztra a Reakció, a  Konzervatórium és a Jobbklikk legénységét jelölnénk. Megbízhatóak, mindig kritikusak, és szerencsére távol áll tőlük bármiféle radikalizmus. Igazi konzervatív-liberálisokként nem ijednek meg, ha csak a saját véleményüket kell igaznak tekinteni. Mivel sokan vannak, mindenhez értenek, válságkezelésre különösen alkalmasak lennének. Nem kell félni attól, hogy lassan döntenének, hiszen a fiatal bloggerek értenek az új technikákhoz, az információ áramlása (Dessewffy Tiborral élve: a lecsorgási együttható), valamint a döntéshozatal kellően gyors lenne. Ráadásul egy igazi, tapasztalt frontharcos, Navracsics Tibor, a blogger, is köztük van, így az apparátus irányításával sem lenne gond. Pillanatok alatt fényre derülne a haza!

Ha a baloldal volt olyan hülye, hogy egy ügynököt, mit ügynököt, egyenesen egy SZT tisztet rakott a miniszterelnöki pozicióba, akkor a jobboldal miért ne emelhetne egy igazi feketeöves rendszerfenntartót a pulpitusra? Ki más is lehetne alkalmasabb erre, mint a haza nagy rendszerváltója, Pozsgay Imre. Valamiért a kedves polgárokkal el tudta hitetni azt az oltári nagy hazugságot, hogy ő demokrata lenne. Sőt! Azt is, hogy életében nem is látott állambiztonságis jelentéseket. Szerencsére ezt Földesi Margit  műsorában tette, akár ellenőrízhető lenne, bár nem hisszük, hogy bárkit is érdekelne. Szóval Pozsgay a demokraták mintaképe, aki nem kapott jelentéseket. Ő lenne a legalkalmasabb jelölt a válság menedzselésére, hiszen jó érzékkel tudja működtetni a titkosszolgálatokat, így a begonoszkodó válságot is ilyen módon tudná elüldözni. Utána meg elmondhatná, hogy ő már akkor is válságokrata volt, nem hitt a demokráciában, ő belülről bomlasztotta a rendszert. Laborcz Sándort meg nem is ismeri. Ha a válság megoldására egy falusi elvis presley james bond lenne a legalkamasabb, akkor nincs más, mint Pozsgay Imre et.

A lista végére természetesen egy igazi szépfiú kell, hogy megdobogtassuk a lányok szívét. Ki lehetne más, mint a magyar dzsigoló, Deutsch Tamás. Szép Fürjei magukban is alkalmasak lehetnek a válságkezelésre. Nyelvtudásával nyilván nincs gond, hiszen nagyon sok nő ügye volt az utóbbi években, nyilván jól tudja a nyelvét használni. Szerencsére alkalmas lehet miniszterelnöknek, hiszen végre már megvan az érettsigéje diplomája, tehát elég képzett. Ha exportáljuk Brüsszelbe, akkor azokat a lányokat kell boldogítania, akik állítólag az EP-hez vezető úton dolgoznak. Ha itthon marad, akkor betarthatja a háromszoba, négy kerék, x gyerek, n+1 asszony kívánalmat és teljesítheti Orbán Viktor kívánságát. Nem csak a gazdasági válságtól, de a demográfiai összeomlástól is egyszemélyben megóvhat minket Tamás.

(Következő részben Szűrös Mátyástól kezdve Martonyi Jánoson át egészen Bayer Zsolton keresztül Kondor Katalinig jutunk el.)

13 komment · 1 trackback

Címkék: politika magyarország miniszterelnök

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr201019992

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: POLémia 2009.03.24. 13:08:18

Az új miniszterelnökAkárki is lesz Magyarország miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc után, hatalmas feladatok állnak előtte, és hatalmas felelőssége lesz. Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy mekkora hatalma lesz. Ha nem jutunk el az előrehozott választá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2009.03.24. 13:23:23

Jobbnál jobb jelöltek. Jöhet még jobb? Olyan országban ahol politikáját tekintve a jobb a bal, és a bal a jobb, ki tudja, hogy melyik a jobb? Mindenkinek az lenne a legjobb, ha miniszterelnök esetén nem az a szempont, hogy jobb, vagy bal, hanem hogy hiteles, vagy sem.

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.03.24. 16:30:12

Hiteles? Most már az egész ország hiteles, állítólag ez a probléma. Mármint a sok hitel...

Bell & Sebastian 2009.03.24. 22:05:04

Látom, a belpolitikai helyzet egyre fokozódik.
Pénz elfogyott, kicsit jut még, utána nem.

Akkor váltok majd objektívvé.

(Humor? Az ebben nem vó't, a hócipős kliséken kívül. De azt sokan olvassák még, legalábbis ehhez képest. Gratulálok.)

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.03.24. 22:27:48

@Bell & Sebastian: hócipőt senki nem olvas közülünk. Ez nem újság, hanem blog, ahol a mi véleményünk jelenik meg. Fizetni senki nem fizet nekünk, akkor írunk, amikor van kedvünk, és időnk, mivel nem vagyunk újságírók.

Bell & Sebastian 2009.03.24. 23:04:10

@calam:

Rövidebben: sajnos gyenge, méltatlan ehhez a bloghoz.

(A tartalom irreleváns, de egyszerűen semmi új sincs benne. Nem érdemes elolvasni.)

Ha olvasnátok teddy-gumimacit, meg sem írjátok!

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.03.24. 23:27:17

@Bell & Sebastian: ezek szerint te olvasol Hócipőt! Majd egyszer küldj vmi izgi linket onnan.

Bell & Sebastian 2009.03.24. 23:57:12

@calam:

Már nem, mióta nincs dizájn-center.
Pedig hányszor figyelmeztettek előtte: Jól vigyázz, Farkasházy egy közönséges (judeo)bolsevik! De képzeld, pár évig a Heti Hetest is beszoptam. Meg a 168 órát. Hogy mik vannak?

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.03.25. 00:02:53

@Bell & Sebastian: fú, képzeld. Egy ismerősöm itt hagyott nálunk egy 168 órát, asszem életemben 3x olvastam. Ekkora szart. Ez tényleg a balos demokrata. Félelmetes. Az objektívnek szánt riportok annyira szocik voltak, hogy nagyon jól szórakoztam rajtuk.

Bell & Sebastian 2009.03.25. 00:54:33

@calam:

Pedig nem haszontalan az ellenfél érvrendszerét megismerni, kitanulni.

Írott sajtóval a "nép" csak akkor találkozik, ha a hamburgerda előfizetett valamire.

Ami zavar, az azonos cím alatt változó pol.tart. (MH) Meg az oknyomozó, tényfeltáró újságírás hiánya. (jog) De a weben minden ott van, csak az a kérdés, hol? De már az sem.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.03.25. 01:19:23

@Bell & Sebastian: van oknyomzó újságírás:

oknyomozo.hu/

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.03.25. 09:52:27

@calam: Pedig jó sokszor beszólnak a baloldalnak is... az meg, hogy balos demokrata, elképesztően rossz hasonlat. A demokrata civilizált országban meg sem jelenhetne... egy olyan újság, ahol Budapest felszabadulásának napján a hős SS-es védőkről emlékeznek meg, csak ebben az elqrt országban maradhat fenn, és csak itt fordulhat elő, hogy egy elvileg mérsékelt párt vezetője ezt a lapot ajánlja...

Bell & Sebastian 2009.03.25. 15:19:36

@calam:

Ki lopott, mennyit, hol? Arra gondoltam, nem az elemezgetésre, ami csak akkor jó, ha jólinformált a firkász. De nem.

Bell & Sebastian 2009.03.25. 15:23:43

@bm613:

Az a kitörés napja, amiről Te beszélsz. Szégyen, hogy 26.000 ember nem ér egy hivatalos megemlékezést.

Az SS-t meg hagyd ki, nem tudsz róla eleget.

A felszabadulás meg a többségnek megszállás volt, ezt már kitárgyaltuk.