A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Mi nem leszünk második Palesztina

2009.06.14. 07:00 kolbenheyer

Vasárnap este óta tudom, hogy van egy közös álmunk a szőke dívával: mi nem leszünk második Palesztina. Ennek nagyon örülök, szeretek közös pontokat találni, közös célokat kitűzni. És ha ennyien együtt akarjuk ezt, biztos meg is valósul. De milyen az a Palesztina, amilyenek mi nem akarunk lenni? Palesztinában a fiatalok tömegesen képzetlenek, ezért munkanélküliek és így nem is adóznak. Palesztina újra és újra izraeli blokád alá kerül politikája miatt, így el van zárva a világpiactól. Palesztina és Izrael közös vízkészlettel rendelkezik, de nem tudnak megegyezni. Palesztinában hemzsegnek a különböző milíciák, pártoknak alárendelve, és lövik is egymást rendszeresen. Palesztina kettészakadt: Gáza és Ciszjordánia két világ, gazdaságilag és politikailag is. Palesztinában a Hamasz magát tekinti az egyetlen nemzeti és egyben igazhitű erőnek. Palesztinában egyre gyakrabban zaklatják a keresztényeket és a drúzokat, zsidókról meg ne is beszéljünk. A palesztinok még ma sem képesek elfogadni Izrael létét, azt a tényt, hogy hatmillió zsidótól nem lehet elvenni az országát, akkor sem, ha az valaha arab terület (is) volt.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem engedjük meg, hogy tömegek maradjanak megfelelő oktatás nélkül, és váljanak emiatt feleslegessé a munkaerőpiacon. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a cigánygyerekek megfelelő képzést kapjanak, munkába álljanak és adózzanak.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem engedjük, hogy elzárjanak minket a világpiactól, ezzel munkanélküliségre és szegénységre ítéljenek minket. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy az Európai Unió minél nagyobb és szabadabb piac legyen, a tőke, a munkaerő, az áruk és a szolgáltatások teljesen korlátlan áramlásával.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert tudjuk, hogy vízkészleteink közösek a szomszédainkkal, és tudjuk, hogy kölcsönösen tönkretehetjük egymást. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy kapcsolataink minél jobbak legyenek Romániával, Ukrajnával és Szlovákiával, hogy közösen használhassuk a Tiszát.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert tudjuk, hogy a fegyveres szervezetek szaporítása nem növeli a biztonságot, sőt ha ezek pártokhoz kötődnek, akkor polgárháborús veszélyt idézhetnek elő. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy feloszlassuk a Magyar Gárdát, és megerősítsük a köztársaság pártsemleges rendőrségét.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem engedjük, hogy országunk politikailag kettészakadjon, és ez területi elkülönülésben is megtestesüljön. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy megszűnjön Kelet-Magyarország leszakadása, ami az ottani politikai radikalizálódását is eredményezte.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert tudjuk, hogy a vallási és nemzeti jelképek kisajátítása szétszakíthatja a politikai közösséget „jókra” és „gonoszakra”, ami csak a szakadékba vezet. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a nemzeti színek mindenkit jelképezzenek bőrszínre, származásra, vallásra, anyanyelvre való tekintet nélkül.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem tűrjük, hogy más vallású és származású kisebbségeinket üldözzék, zaklassák, idegennek minősítsék. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a magyar zsidók és cigányok éppúgy hazájuknak érezhessék ezt az országot.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert tudjuk, hogy a múlt csak szellemi örökség, de a jelent a realitások irányítják, hogy a történelmi jog nem több veszélyes önámításnál. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy minden magyar belássa, bár Trianon igazságtalan döntés és nemzeti katasztrófa volt, vissza már nem csinálható, jövőnk pedig csak szomszédainkkal barátságban lehet.

Ugye ti is ezt akarjátok?
 

20 komment

Címkék: politika izrael jobbik palesztin

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr221181522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AniAni 2009.06.14. 08:05:31

Ez így nagyon szép és jó...
Az én álmom az, hogy mindezt a köztársasági elnök tollából olvasom.
Oszt nem tudom, melyikünk mer nagyobbat álmodni.
Dehát álmodjunk, kedves magyarjaink most fordulnak a másik (jobbik?) oldalukra...,vasárnap reggel van. Jó reggelt, Magyarország! Ha felébredni nem is akarsz.

schnee 2009.06.14. 08:14:53

Valahogy hianyzik az, hogy palesztina miert lett ilyen. Miert jott letre a hamasz. Miert van ketteszakitva.

Te csak a vegeredmenyt nezed. Az okokrol jo kommunistakent hallgatsz.

Corry 2009.06.14. 09:03:34

kolbenheyer: Legyen igazad.
Végül is mi az EU-ban élünk tehát nem fogunk falat húzni, mint ahogy azt Izrael megtette.
web.gondola.hu/cikkek/29530

Volt a falhúzásra Európában is példa, de itt ez a "technika" nem vált be:
www.origo.hu/nagyvilag/19991018lebontjak.html

Érdekes, hogy mindkettő ellen tiltakozott a Nemzetközi Közösség, de azt megnéztem volna, mi lett volna ha a csehek nem bontották volna le azonnal. Nomeg a méretek sem ugyanazok.

Az "első" Palesztina esetén az egy jó kérdés, hogy ők maguk lettek ilyenek, vagy rásegítették őket.


Találtam egy jó könyvet, nekem tetszett:
www.libri.hu/konyv/izrael-palesztina.html
A határozott erénye az a könyvnek, hogy egy külső szemlélőnek nevezhető valaki írta, aki egyébként világhírű lett a többi könyvével, amik viszont nekem nagyon nem tetszettek.

2009.06.14. 09:40:48

"nem tűrjük, hogy más vallású és származású kisebbségeinket üldözzék, zaklassák, idegennek minősítsék."

És azt mikor fogjátok nem tűrni, hogy a magyarokat fosztogassa, gyilkolja és zaklassa az ártatlan bárány kisebbség?
Na ezért nem rúgtok ti labdába a választásokon.

DeMarco 2009.06.14. 10:10:32

Ezt szeretem. Van egy állítás amit mindenki tökéletesen ért. Aztán jön valaki és szándékosan félremagyarázza annak a tudatában, hogy amit tesz az megcsúfolása az eredeti gondolatnak. Értem, hogy miért teszed, csak azt nem értem, hogy mit akarsz ezzel elérni? Az egész átlátszó, mesterkélt és sztem borzasztóan kontraproduktív. Szándékosan vitát akarsz gerjeszteni, vagy szereted, ha elküldenek a fenébe? Mert ha kiszagolják a valódi Jobbikosok, sűrűn csuklani fogsz ma. Pláne, ha kikerül a címlapra.

Ha valaki nem ebben az országban él:

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem fogjuk hagyni, hogy "Simon Perez: Fel fogjuk vásárolni Magyarországot", vásárolja a ku*va anyját azt.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem fogunk idegen hatalmakat szolgálni, sem az Oroszokat, de különösen Izraelt.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem engedjük át a vizeinket, nem hagyjuk, hogy a vízbázist tovább privatizálják.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy az oroszok felvásárolják a MOL-t és felelősségre fogjuk vonni azokat akik nem tettek semmit ellene, sőt segítették a felvásárlást. (Hazaárulók).

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy falat emeljenek a zsidók saját országunkban.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy a Magyarokon élősködjenek. A semmibe vezető kisebbségi támogatási rendszer helyett, a kisebbségi vezetőknél felszívódott pént helyett új perspektívákat ajánlunk a kisebbségeknek. Munka - pénz, vagy természetbeni juttatás stb.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy a kisebbség terrorizálja a lakosságot és mindent megteszünk a fizikai és anyagi károk csökkentése érdekében.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert megvédjük a lakosságot, még akkor is ha erre a politikailag irányított rendőrség nem képes, vagy megkötik a kezét, még akkot is ha ehhez saját szervezetet kellett felállítani, a gárdát.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy azok akik rossz gazdaságpolitikával tönkretették az országot, tovább rombolják közösségeinket és tovább sarcolják az országot, hogy visszategyék a pénzt amit elherdáltak.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy nemzeti jelképeinket elvegyék tőlünk, megtagadják használatukat és korlátozni próbáljanak a viselésükben. Nem hagyjuk, hogy idegen jelképeket szolgáló politikusok oktassanak minket arról, hogy mit nem lehet kezdeni az ezer éves jelképeinkkel.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert SOHA nem felejtjük el Trianont és SOHA nem felejtjük el a határon túli MAGYAROKAT! És SOHA nem felejtjük el, hogy kik árulták el a hazánkat a kettős népszavazáson. (Hazaárulás 2.0)

Mi nem leszünk második Palesztina, mert az elmúlt évekért súlyos felelősségrevonást követelünk az érintettektől.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem hagyjuk, hogy a zsidók tovább terjesszék a deviáns eszméket, rombolva a közerkölcsöt és a MAGYAR emberek Család (Anya, apa, gyerekek) - Haza - Szeretet hármasát.

Mi nem leszünk második Palesztina, mert újra a magyar kis - és középvállalkozásokat fogjuk támogatni.

ralf 2009.06.14. 10:30:56

kolbenheyer! Teljesen egyetértek. Ha te kommunista vagy (schnee), akkor én is.

heima (törölt) 2009.06.14. 12:18:30

nem tanultok, nem tanultok...

vagy iszonyat unintelligens vagy a politizáláshoz, vagy valójában kurvára nem érdekelnek a fenti célok, ugyanis ez, így iszonyat kontraproduktív. Persze lehet így is, a szokásos ballib stílusban, mintha ildikót hallanám, rengeteg csúsztatással, elferdítéssel, fellengzős kioktató stílusban... Inkább a második "vagy" lehet itt a döntő, minél jobban alázni MKt meg a jobbikot, szép, nemes cél, csak akkor ne csodálkozz, ha fenti nemes célokból 0 fog megvalósulni, a harmadik erőből meg második erő lesz....

2009.06.14. 18:08:00

@DeMarco: bizony respekt, 10 pontos hozzászólás.

xenuka 2009.06.15. 03:29:29

rabszolgák ivadékai mindig rabszolgák maradnak

gzeevi 2009.06.15. 09:48:18

Nagyon remélem, hogy ti nem lesztek második Palesztína.
Ők ugyanis a múlt álomvilágában élnek, és azt hiszik, hogy vissza lehet ugrani egy dicsőbb korba, figyelmen kívül hagyva, hogy a történelem közben nem állt meg - de ti, ugye, nem?
Ők azzal dicsekednek, hogy mindenkinél különbek, és nem tudják feldolgozni azt az ellentmondást, ami a magasban szárnyaló öntudatuk és a sárban fetrengő valóság között van - de ti, ugye, nem?
Ők minden szerencsétlenségükért másokat okolnak, mindenki hibás, a zsidók, a keresztények, Amerika, a Nyugat, a multik - de ti, ugye, nem?
Ők nem képesek továbblépni, megbékélni a szomszédokkal, közös jövőt építeni mindenki boldogulására, - semmi kreatív, csak az önsiratás, a bűnkakkeresés, az önpusztítás - de ti, ugye, nem?
Drukkolok nektek...!

gézé, Izrael

kolbenheyer 2009.06.15. 14:17:41

Ha az ember egy koszos konyhában éjjel felkapcsolja a villanyt, meglátja a rohangáló csótányokat. Ez történt most.

Minden épeszű ember tudja, hogy "Mi nem leszünk második Palesztina" színtiszta értelmetlen és zsigeri antiszemitizmus. Én megpróbáltam valódi értelmet adni a szlogennek, ezért összeszedtem, hogy milyen Palesztina, és mi miért és hogyan nem leszünk olyanok.

De persze egy antiszemitának hiába magyarázom, hogy Magyarországot se fel nem vásárolták, se meg nem szállták a zsidók, senki sem épít falat és senki sem támad harci helikopterrel. Nekik kell a zsidó összeesküvés mítosza, mert különben képtelenek lennének megmagyarázni kudarcaikat. ("nem hagyjuk, hogy falat emeljenek a zsidók saját országunkban" és "nem hagyjuk, hogy a zsidók tovább terjesszék a deviáns eszméket, rombolva a közerkölcsöt és a MAGYAR emberek Család (Anya, apa, gyerekek) - Haza - Szeretet hármasát").

És éppen ebben hasolítanak ők a leginkább Palesztinára. Kéjjel teszik tönkre országunkat azt fröcsögve, hogy ezzel védekeznek. Közben magukkal is meghasonlanak, nem tudják megbocsátani maguknak, hogy ugyanazok a sunyi, frusztrál egoisták utasították el a kettős állampolgárságot, akik most a diadalmas (?) jobboldalra szavaztak, ugyanazért: valakitől vegyenek el valamit.

Nekik csak a gyűlölet maradt. Sajnálom őket. Sajnállak titeket.

heima (törölt) 2009.06.15. 15:01:00

Hát akkor álljon itt a "harmadik út":

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a cigánygyerekek megfelelő képzést kapjanak, munkába álljanak és adózzanak."

Rettentő bájos, hogy az oktatáspolitika középpontja az, hogy a cigányoknak jó legyen. Véletlenül sem a magyaroknak, Magyarországon. Nem azokkal a szerencsétlen kissrácokkal akarsz jót tenni, akiknek terror az iskolás koruk a jóképességű cigánykölkök miatt, inkább a deviáns viselkedést támogatod, csak azért mert az "kisebbségi". Ezért vagy hazátlan.

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy az Európai Unió minél nagyobb és szabadabb piac legyen, a tőke, a munkaerő, az áruk és a szolgáltatások teljesen korlátlan áramlásával."

Arról az Unióról beszélsz, ahol minden tagország (egy kivételével) arra törekszik, hogy a hangzatos eszméket a saját hasznára fordítsa. Persze minden európai politikus lelkesen ugyanazt fogja mondani, mint ez a bekezdés, de furcsamód Sarkozy soha nem fog egy állami Lexus limuzinba ülni, és egy holland paraszt se fog soha a jó büdös életbe Dániában termőföldet venni. De te mégis elhiszed, sőt terjeszted, hogy a kiszolgáltatottság előny. Ezért vagy hazátlan.

"Mi nem leszünk második Palesztina, mert tudjuk, hogy vízkészleteink közösek a szomszédainkkal, és tudjuk, hogy kölcsönösen tönkretehetjük egymást."

Volt egy hasonló jóképességű szerencsétlen, Károlyinak hívták. Ő is azt hitte, hogy a flowerpower megold mindent, a seggnyalásnak lesz majd ereje a diplomáciában, nem a hadseregnek. Rá is ment az ország kétharmada a hülyeségre. Ezért volt ő is hazátlan, és mivel lelkesen nyomod még ugyanazt mint mentorod, ezért vagy te is hazátlan.

"Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem engedjük, hogy országunk politikailag kettészakadjon" Pedig nyugodtan kettészakadhatna: a félmilliós egyik résznek meg lehetne fontolni Szeretett Vezetője szavait: "el lehet innen menni". Neked kéne inkább felemelkednek Kelet-Magyarország szintjére szellemileg, mert ők legalább tudják, hogy mitől pusztulnak a közösségeik (és nem attól hogy a pesti értelmiség nem emelte fel őket), és tesznek is ellene. Nekik van hazájuk, neked nincs.

"Mi nem leszünk második Palesztina, mert tudjuk, hogy a vallási és nemzeti jelképek kisajátítása szétszakíthatja a politikai közösséget „jókra” és „gonoszakra”"

Senki nem lett kizárva a nemzeti jelképek használatából, én viszont emlékszem egy sztorira ami jókra és gonoszokra osztotta fel a "politikai közösséget", azaz mindenki náci, aki nem azt mondja amit én. Ismerős?
Egy erős nemzettudattal rendelkező embertől nem lehet kisajátítani a nemzeti jelképeket. Ha olyan kifogásokat lehet találni, hogy rosszul esik kokárdát hordani nemzeti ünnepen mert OV és a köcsögfideszesek egyébként is hordták-hordják, ha nem megyek el a kettős állampolgárság mellett szavazni, mert "rossz a kérdés" stb stb akkor az a nemzeti érzés soha nem is létezett. Magyarán hazátlan vagy.

"Mi nem leszünk második Palesztina, mert nem tűrjük, hogy más vallású és származású kisebbségeinket üldözzék, zaklassák, idegennek minősítsék. Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a magyar zsidók és cigányok éppúgy hazájuknak érezhessék ezt az országot."

De egy másodpercig se gondolkodtál azon, hogy az igazi kisebbség ebben az országban a dolgozó, tanuló, adót fizető értékteremtő magyarság. Az soha nem érdekelt, hogy ők is otthon érezzék magukat. A saját hazájukban! Hazátlan vagy.

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy minden magyar belássa, bár Trianon igazságtalan döntés és nemzeti katasztrófa volt, vissza már nem csinálható, jövőnk pedig csak szomszédainkkal barátságban lehet."

Nem nem soha! Minden egészséges nemzet arra törekedne hasonló esetben, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel visszafoglalja ezeréves földjét. És igen, nem háborúval, nem békétlenség szításával, hanem szaporodással, gazdasági nyomulással, pozícióépítéssel. De te csírájában elvetsz mindent, azt akarod hogy önként és dalolva mondjunk le olyanról, amiről csak épp elsüllyedni készülő nemzetek szoktak.

Mondanám hogy ez hazaárulás, de neked nincs hazád, amit elárulnál. Hazátlan vagy!

TD223 2009.06.15. 15:11:08

"Palesztina újra és újra izraeli blokád alá kerül politikája miatt..."

Mármint Izrael rasszista politikája miatt.

"...hatmillió zsidótól nem lehet elvenni az országát..."

Persze a palesztinoktól el lehet. A zsidók mindig 6 milliós csoportokba tömörülnek?

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a cigánygyerekek megfelelő képzést kapjanak, munkába álljanak és adózzanak."

Eddig is ezért dolgoztak a hozzád hasonló libsik, ugye?

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy az Európai Unió minél nagyobb és szabadabb piac legyen, a tőke, a munkaerő, az áruk és a szolgáltatások teljesen korlátlan áramlásával."

Korlátlan idiotizmus, mese a szabadság. A magyarnak ez nem lenne jó, amíg sokadrangú az EU-ban és szegény is. No meg ez a gazdaságpolitika megbukott.

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy feloszlassuk a Magyar Gárdát, és megerősítsük a köztársaság pártsemleges rendőrségét."

De az In-Kal maradjon. A MG meg fegyvertelen.

"Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy a nemzeti színek mindenkit jelképezzenek bőrszínre, származásra, vallásra, anyanyelvre való tekintet nélkül.

Főleg ne rekesszük ki a néger sátánista férfit, akinek ázsiai szcientológus a pasija és magyarul sem beszélnek.

"...a történelmi jog nem több veszélyes önámításnál. "

Ezt Izraelnek is üzened, vagy csak Mo-t árulod el?

Ez az írás már nyílt provokáció! Erre a hányadékra 2+2% szavazott, szóval menjél valami színes, drogos tanyára megvalósítani ezt a zombi-orgiát!

Abban egyet értünk, nem leszünk második Palesztina.

TD223 2009.06.15. 15:19:25

@gzeevi: A szokásos, aljas, rasszista, cionista förmedvény. Békéljen meg Izraellel a palesztin, miután azok kinyírtak több millió palesztint az elmúlt 61 év során és legutóbb is 100-szor annyi gyilkosságot tartottak egyenlő mértékű megtorlásnak... De míg a holokauszt után kivégeztek minden nácit, egyetlen zsidó nem vállalta a felelősséget bűneiért. Nekik elévülnek a bűneik (Schlomo Morel).

DeMarco 2009.06.15. 15:27:34

@kolbenheyer: "Nekik csak a gyűlölet maradt." Ellenkezőleg. Napról napra jobban szórakozom a baloldal pánikján... Mindig érdekelt, hogy a pusztuló pártok/emberek nem érezték, hogy valamit nem jól csinálnak? Hitler nem érezte, hogy elhamarkodott a Barbarossa terv? Nem érezte, hogy az oroszok lenyomják, mint a bélyeget? Most, hogy végig kell néznünk a maszop-szadesz bukását, látszik, hogy vazze tényleg nem értik... Sem ők, sem a holdudvaruk nem érti. Képtelenek megérteni, hogy a kutyának nem kellenek, a vergődésük siralmas és teljesen felesleges. Nézd meg a kommenteket bárhol, bármilyen blogon. Az emberek nem vevők többé a hazug, álszent dumátokra. Látom ismét nem sikerült belátni, hogy mennyire kontraproduktív ez az írás, pedig többen megjegyezték ezt. Úgy látszik ki kell várnunk a 9 hónapot, hogy egy kijózanító vereséggel végleg megszűnjenek a reményeitek...

DeMarco 2009.06.15. 15:34:54

@kolbenheyer: "Közösen fogunk mindent megtenni azért, hogy az Európai Unió minél nagyobb és szabadabb piac legyen, a tőke, a munkaerő, az áruk és a szolgáltatások teljesen korlátlan áramlásával."

Jah, ezen öt percig röhögtem... Te ezek szerint még nem jártál külföldön... Ez annyira, de annyira álszent és annyira a fantázia világába tartozik, hogy nem is értem mi vezérelt amikor leírtad...
Te emlékszel olyanokra, hogy fizetünk MI az ANGOLOKNAK, kompenzációt a mezőgazdaságukba? Vagy láttál már Angliában Auchant? Vagy Fr-ban Tescot? Vagy a németeknél, olaszoknál bármelyiket??? Azt vágod, hogy nálunk azért fizettek, hogy kivágjuk a szőlőket, hogy ne legyünk a franciák borvidékeinek a konkurenciája? És hosszan-hosszan sorolhatnám. Ennyire még te sem lehetsz naív...

/kontra 2009.06.16. 20:42:17

Gyönyörű ez a post :)

Bell & Sebastian 2009.06.17. 23:29:15

@kolbenheyer:

Ismét egyesítetted a protont a neutronnal, csak elbotlottál a qrva kecske láncában.

Gávárit Mászkvá!

Haloperidol 2009.06.21. 15:54:51

@kolbenheyer:

Nagyon drukkolok, hogy igazad legyen, és VALÓBAN nem lesz Mo. második palesztina.

Sajnos sok jel mutat arra, hogy az út megkezdődött (azért MÉG nincs minden veszve, mert remélhetőleg MOST kezdenek az emberek felébredni egy kicsit.

1. Simon Perez Ő MAGA mondta, hogy "felvásároljuk Magyarországot" Hazudott volna? Egyébként nem csak a zsidókról van szó, hanem az egész nemzetközi nagytőkéről, és azokról a politikusokról, akik korruptak és kiszolgálják őket.

2. A magyar termőföld: Valahogy nekem nagyon gyanús az, h MINDENÜTT a világon megéri mezőgazdasággal foglalkozni, csak éppen itt, Magyarországon nem. Szerintem a felvásárlói árak MESTERSÉGES leszorítása zajlik (éppen a nemzetközi nagytőke által) ami magyar kisemberek százezreit fog rövidesen arra kényszeríteni, h (külföldieknek) eladják a földjüket. Akkor HIRTELEN majd megéri mezőgazdasággal foglalkozni.

Vízkészletek: igen pl. az Ukrajnai erdőírtások, a romániai ciánszennyezés, és Bős-Nagymaros is mind-mind arra utalnak, hogy szomszédaink respektálnak és tisztelnek minket, és vízügyekben maximálisan figyelembe veszik Magyarország érdekeit. (B+, kolbenhelyer, hol élsz?)

Katonaság száma: igen, a NATO megvéd minket. Igen, minnél kevesebb katonánk van, annál nagyobb az esély, hogy hazánkat katonai agresszió éri. Igen, MINDEN történelmi példa arra utal, hogy Magyarországot más hatalmak MEGVÉDTÉK a katonai támadástól. Igen a NATO-tag Görögország és Törökország között sem volt katonai konfliktus Ciprus miatt. (B+ kolbenheyer, hol élsz???)

Nem FOGJUK megengedni, h Kelet Mo. leszakadjon, és etnikai, stb. konfliktusok alakuljanak ki? B+ kolbenheyer, hol élsz? Ezek MÁR MOST megtörténet események, és jó esetben évtizedek alatt sikerül megfordítani ezt a tendenciát!!! És egyébként is, az elmúlt 20 évben is MINDENT megtettek a döntéshozók azért, hogy ez ne így történjen, tehát valószínűleg folytatják ezt az áldásos tevékenységet...

A nemzeti és vallási kisebbségek eddig is bizonyították, hogy MINDENT megtesznek azért, hogy a befogadó ország tisztelje őket. Szorgalmasan dolgoznak, fizetik az adót, tisztelik a törvényt, nem bűnöznek. Ja, és maximálisan tisztelik a befogadó ország nemzeti jelképeit, Szent Koronáját, ősi zászlaját, Himnuszát. Nem nevezik őket fasisztának, antiszemitának. Nem provokálják a befogadó nemzetet, ezért maximális tiszteletet és befogadást érdemelnek.

Gratulálok a puszta REALITÁSOKAT maximálisan figyelembe vevő posztért. Igazi gyöngyszem!!