A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Ha Sztojka és Bajnai cellatársak lesznek

2010.03.14. 13:10 R_John

Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban vegyesen voltak fiatalok, idősek - főleg ez utóbbiak voltak most többségében. Erősnek gondolt, ám inkább vicces gárdista sorfalon keresztül lehetett bemenni a terembe. A 2-3 gárdista inkább rossz, mint elhivatott arcú volt (ők később fontos szerepet kaptak).

 

A fórum előtt (ami 5-6 perces késéssel kezdődött) fura, számunkra ismeretlen zene szólt. Szerencsére a közelünkben ült le egy piros pulcsis nyugdíjas hölgy, akiről kiderült, hogy nagy jobbikos, sok fórumra jár - közbekiabálásai segítettek nekünk értelmezni a mondatokat. Mielőtt bejöttek volna az előadók, méltatlankodva mesélte, hogy Újpesten egy tűt sem lehetett leejteni - most lehetett, bár valóban sokan voltak.

A pártaktíva a Himnusszal kezdődött - a piros pulcsis mindig kicsit lassabb volt, mint a hangszóróból áradó magyarság, nyilván nem véletlenül. Érdekes volt hallgatni, ahogy áthatja a nemzettudat (az este egy későbbi pontján Pörzse erről azt mondta, hogy ez már nincs, lerombolták). Ez után az unalomig ismételt Adjon az Isten! - Szebb Jövőt harci kiáltás következett, majd végre elkezdődött a műsor. A fellépők bevonulása hatalmas állótapsot váltott ki a nézők soraiban.

Először Kovács Béla kezdett beszélni, aki saját magát a kerület alapító elnökeként aposztrofálta - gondolom a jobbikos alapszervezetre gondolt. Lényegi mondandója két dologból állt. Tudja, hogy vannak a teremben emberek, akik nagyon figyelnek és jegyzetelnek (itt egy picit megijedtem) és tudósítani fognak. Nekik üzente, hogy reméli, nem fognak sokáig tudósítani. A közönségből ez váltotta ki az első röhögést. Majd elmondta, hogy öt kitartó ember és azok szemeinek köszönheti a helyi Jobbik a sikert. Utána következett Pörzse Sándor.

Pörzse azzal kezdte, hogy nagyon izgul, ha mikrofon elé kerül, mert szokatlan neki a helyzet. Először arra kérte a jelenlévőket, hogy nagyon őszintén nyilatkozzanak arról, hogy kik ikszeltek 2002-ben legalább egyszer a Fideszre. Krokodil itt bátran tippelt 50 százalék fölé, a velünk lévő barátunk 75-80, én 80-90 százalékra tippeltem, végül kiegyeztünk 75-80 százalékban. Az mindenesetre biztosan látszott, hogy a közönség jelentős többsége 2002-ben még fideszes volt. Erre a szavazósdira azért volt szükség, hogy megmagyarázhassa, miért is lett újságíróból pártmunkás.

Azzal kezdte magyarázatát, hogy vannak még nála is radikálisabb barátai, amit szerinte úgy szokta nevezni, hogy leesnek jobboldalon, Morvai itt közbeszólt, hogy azok már börtönben vannak. Az előttünk ülő piros pulcsis nő valamiért ezen is hatalmasat röhögött. Aztán elkezdte sorolni a Fidesz bűneit, gyengeségeit, kollaborációit: Románia EU-csatlakozásának, a Lisszaboni-szerződés megszavazásának eseteit hozta fel elsősorban. Szerinte ez utóbbit senki nem olvasta az országgyűlésben, ő megígérte, hogy még a kutyák vadkörmeinek levágásáról szóló törvényt is ismerni fogja - majd hozzátette, hogy a szerződés elfogadása "majd' hogy nem, ha nem hazaárulás volt", amit szerinte apáink nem szavaztak volna meg.

Számára 2006 október 23-án "bezárult a narancsköd kapuja", mert megverték a népet és Orbán Viktor nem ment le övéi közé, csak Révész Máriusz, akit a "héber rendőr nem ismert fel, azt agyba-főbe verte". Szerinte az igazi hazafi az, aki kimegy a nép közé, és ha kell még börtönbe is megy érte. A Fidesz bűneként hozta fel, hogy a népszavazások idején kivették a földügyet a kérdések sorából.

Ezek után rátért végre a lényegre. Bajnai Gordon hazafinak nevezte Orbán Viktort, ami már önmagában is abszurditás, hiszen szerinte Bajnai bűnöző, valamint nem mond igazat. (Itt egy néni közbekiabált, hogy csókolóznak is.) Majd alig kódolt buzizás formájában megjegyzést tett Szijjártó Péter rózsaszín pulcsijára, és az általa elképzelt meleg hanghordozással imitálta, hogy szerinte hogy beszél a Fidesz szóvivője.

Kiemelte, hogy őket nem az MSZP pénzeli, majd elmondta: ha létezik politikusbűnözés, akkor létezik médiabűnözés is, amit egyszer még elő akarnak venni.

Szerinte kikezdhetetlen a programjuk, amiben nincs(!) egy darab kampánymondat(!) sem. Mikor Vona Gábor megmutatta neki, hogy a Jobbiknak van etikai kódexe, akkor Vona kezébe csapott és azt mondta, hogy szeretne harcostárs lenni. Mindezt azért, mert a Jobbik etikai kódexe a képviselők visszahívhatóságáról is szól - arról nem beszélt, hogy ezt hogyan kívánják bevezeti a Parlamentben. Ezután hozta fel csörtéjüket Bayer Zsolttal, és hozzátette: a sajtótörténetben még nem volt arra példa, hogy egy nyílt levélre ne hozták volna le a választ. Most ez is megtörtént. Szerinte a Jobbik jól jött ki az egészből, mert "6000 ún. csettelő ment fel a Magyar Hírlap onlájnra és szólt hozzá". Többen ott azt írták, hogy eddig fideszesek voltak, most már nem azok, sőt, állítólag 300 már le is mondták az újságot - mondta Pörzse. Úgy tűnik, hogy az online fórumozás, kommentelés szokásaiban nem annyira járatos, mint a hun-szittya-kelta-sumer-magyar vérvonal elemzésében. (A poszt írásakor 11581 komment érkezett a hivatkozott Bayer cikkhez.)

Majd rátért a Programra. Beszélt politikusbűnözésről, hivatkozott Bogár László korrupciós számításaira, illetve arról, hogy egy politikus kétszer annyi büntetést kapjon, mint egy civil. Majd jött a következő buzizás. Azon háborgott, hogy a Parlamentbe be nem jutó képviselők végkielégítést kapnak. Majd képzelgése hívta a nézőket. Azt mondta, hogy képzeljük el, amint Kóka és Szanyi egymás mögött totyognak a pénzükért, majd hozzátette: szerinte az egymás háta mögötti totyogás nagyon veszélyes, mert egy eszdéeszes politikusról is szó van. Hatalmas röhögést váltott ki a nézőkből ez a vízió.

Majd megígérte, hogy aki a nemzeti vagyont akár egy forinttal is megkárosítja, azt tényleges letöltendő életfogytiglani börtönbüntetésre ítélik. A Jobbik nem akar kettős állampolgárságot adni a határon túli magyaroknak. Ők magyar állampolgárokat akarnak, választójoggal. Arról nem beszélt, hogy mi van azokkal, akik esetleg nem akarnak csak magyar állampolgárok lenni.

Ezután érzékelhetően melléfogott Pörzse, hiszen elkezdett a nyugdíjrendszerről beszélni, amit a közönség nem nagyon értett. Megígérte, hogy aki dolgozik, az a személyi jövedelemadója egy részét a szülei nyugdíj-számlájára utalja majd. Így mindenki ösztönözve lesz arra, hogy sok-sok gyereket csináljon és azok hasznos (értsd: dolgozó) tagjai legyenek a társadalomnak. Sajnos nem beszélt a szülést befolyásoló egyéb tényezőkről, így valószínűleg szerinte csak a pénz számít a gyerekvállalásnál.

És ezután következett a várva várt a cigányozás is. Morvai Krisztina azt állította - Pörzse beszédét megszakítva -, hogy ő vizsgázott Gönczöl Katalinnál a cigánybűnözés fogalmából. Gonczöl Katalin ugyan nyilatkozatban cáfolta, hogy ő valaha is beszélt vagy kutatott volna cigánybűnözésről (Gönczöl szerint sincs ilyen) - ez azonban látványosan nem zavarja a jobbikosokat. Érdekes, hogy az általuk annyira gyűlölt kommunista rendszer dicsérték, hiszen akkor még lehetett használni ezt a kifejezést. Szerencsére akkor is volt szebb jövő. Itt mesélt el Pörzse egy sokkoló adatot. Tiszavasváriban valamivel kevesebb, mint 10 ezren élnek, és több mint 7000 kopogtató cetlit gyűjöttek össze.

A szociális hálót átalakítanák, minden segélyt kártyára utalnának és azt is közmunkához kötnék. A családi pótlékot a harmadik gyerek után adókedvezmény formájában adnák oda, hiszen szerinte a nyolc éven aluli gyerekek fele már cigány, és akkor ki fog majd minket eltartani - tette hozzá Pörzse. Arról nem beszélt, hogy a cigány gyerekek nem szükségszerűen lesznek munkanélküliek. Ezzel együtt azt is figyelmen kívül hagyta, hogy vannak az országnak egyes részei, ahol semmi munka nincsen, az ott éló nem cigányok is rosszul járnának az adókedvezmény formájában juttatott családi pótlékkal. Persze ilyen apróságokkal nem foglalkozott.

A börtönöket önfenntartókká alakítaná át a Jobbik, mert szerinte most wellnes börtönökben élnek a rabok. Azt mondta, "ha Sztojka Iván és Bajnai Gordon nem dolgozik, [akkor] aznap nincsen vacsora".

A "népet néppé silányította" az SZDSZ az oktatáson és a kultúrán keresztül. A magyar gyerekeknek újra meg kell tanítani a magyarságtudatot,  majd elmondta, hogy szerinte hogyan is alakul ez a folyamat. Úgy gondolja, akkor lesz szebb jövő, ha (ahogy a lányai szobájában is történt) lekerülnek a falakról a Brad Pitt és Jackson képek, helyükre a kereszt és a Nagy-Magyarország térkép kerül. Ez majd megoldja a Trianon traumát, legalábbis a fejekben.

Szerinte a kultúra meg van hamisítva, mert "Imre Kertész" kapta a Nobel-díjat, valamint Alföldi Róbert a Nemzeti színház igazgatója. Az előttünk ülő piros pulcsis közbekiabálta, hogy "buzi hermafrodita". Nyilvánvaló volt: életükben nem jártak még olyan színházi előadáson, amihez Alföldinek köze lett volna. Az egyetlen gond az, hogy Alföldi meleg.

Végül megpróbált szavazókat szerezni a Fidesztől, az ő választóiak nem ellenségnek, hanem meggyőzhető jobboldaliaknak tekintette. Végül arról beszélt, hogy Magyarországon a rendszerváltás után három államférfi volt. Az első Orbán Viktor, a második egy nő(?), Morvai Krisztina - a harmadikról nem esett szó.

Pörzse után ismét Kovács Béla következett, aki Pörzse nevében is bocsánatot kért, aki ment a szombati harmadik lakossági fórumát megtartani. Mi ekkor álltunk fel és mentünk az egyik ajtó mellé. Kovács azt mondta, hogy nézzék meg a középsó ajtónál álló három fiatalt, akik mennyi mindent megtettek a Jobbikkért. Szerencsére nem rólunk, hanem három, a következő ajtónál álló Gárdistáról beszélt. Ezután eljöttünk, így nem tudjuk, hogy a két jelölt és Morvai "Díva" Krisztina miről beszélt.

84 komment

Címkék: politika jobbik választás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr791838032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lidokain 2010.03.14. 14:15:22

hát nem tudom ez elég ijesztő nem fura szerintem. a tiszavasváris adat vajon tényleg igaz? nekem valószínűtlennek tűnik. amúgy meg calam ez szép és jó hogy elmegy az ember megijed egy kicsit( vagy nagyon) szidja az ostoba közönséget de ettől még mindig nem lesz sajnos semmi sem szebb. a jövő biztos nem

órarugógerincű felpattanó 2010.03.14. 14:24:47

Na most, egy mszp rendezvény sem kevésbé fura, legalábbis amiket publikáltak a neten. A különbség annyi, hogy oda adófizetők nemigen járnak közönségnek. Egyébként a fél jobbik programot már az mszp is átvette.

Deneware. 2010.03.14. 18:54:18

Egy biztos. Szórakoztató parlamenti közvetítéseknek nézünk elébe. :o)

gauche caviar 2010.03.14. 18:58:43

az szdsz-es népbutítás kivállóan látható a jobbikos szavazókon.

másikpista 2010.03.14. 19:07:38

Alföldivel nem az a baj hogy meleg (bár nem mértem a végbélhőmérsékletét) hanem hogy tehetségtelen perverzofil kultúrszecskagyártó akit érdemtelenül futtat a mostani kurzus Remélem úgy kirúgják hogy tényleg felforrósodik neki ott hátul

ben2 2010.03.14. 19:20:07

Pontosan az Alföldihez hasonló tenyérbemászó jelenségek miatt erősödik a Jobbik, mert Alföldi minden értelmes embernek gáz, hiszen aki reggel még Bébi Gabyval bohóckodik az RTL-Klub reggeli bulvárjában, az másnap ne legyen már a Nemzeti igazgatója. Ennek megítélése nem politikai oldal és pláne nem homofóbia kérdése.
A Jobbik azonban a buzizással kapásból mártírt is csinál belőle, és bebetonozza Alföldi helyét a baloldali szekértáborban, így kényelmesen kiegészítik egymást: a ballib szörnyülködik a Jobbik szalonképtelen dumáján, a Jobbik szörnyülködik az Alföldin, az egész problémahalmaz megoldása, melynek lényege, hogy ne politikailag jól nyaló tehetségtelen bulvár-nyikhajok irányítsák a Nemzeti Színházat, meg igazából senkit sem érdekel.

fasz.appan 2010.03.14. 19:27:00

A posztolóhoz...legalább vetted volna a fáradtságot,és visszaolvasod, hogy mit írtál, de legszerencsésebbb azt hiszem a végére, egy del. billentyű lenyomása lett volna.

másikpista 2010.03.14. 19:30:10

@ben2: Egyetértek az előttem szólóval, Alföldi a maga váladékos stílusával tiszta provokáció, de nem a Jobbik reakciója betonozza be őt a ballib oldalon, hanem az apja akitől balkézről való

ddance 2010.03.14. 19:31:31

Ügyesen megcsinált lejárató cikk. De kérdem én: miért féltek ennyire a Jobbiktól? Miért próbáljátok nevetségessé tenni? Mert valódi változás lesz?

Az lesz. A Jobbik mondja ki egyedül a problémákat, hogy van cigánybűnözés. A többi párt nem fogja megoldani, mert még be sem merik ismerni a problémát, letagadják, mert kellemetlen. Mert a valóság "náci". Náci, aki szerint a színesfémtolvajok cigányok, akik szerint a tömegverekedést vidéken cigányok követik el, náci az, aki fél a nyóckerben meg az aluljárókban a rabló cigánybandáktól.

A legsúlyosabb problémákra egyedül a Jobbik ad választ, tessék elolvasni a programjukat.

ddance 2010.03.14. 19:33:00

@másikpista: Pontosan. És szégyen, hogy ez a liberális, köztudottan buzi Alföldi lehet a Nemzeti Színház igazgatója. Botrányos, amit művel. Pénisszel reklámozza külföldön az előadásait és sorolhatnám. Undorító alak.

Kelemen Csaba 2010.03.14. 19:36:38

Éradekes,Mintapolgár is ezzel a fórummal foglalkozott .Csak szerinte"feltűnő a gárdisták hiánya" Itt meg rosszarcú gárdistákról írnak.Most kinek higgyek?

gelsystem 2010.03.14. 19:41:14

vazzzzze, melegfront van, vagy mi van???...:):)

sanya64 2010.03.14. 19:45:18

Szögi Lajos tiszavasvári volt, így már jobban érthető talán a sok Jobbik támogatás arrafelé...

tibike3 2010.03.14. 19:45:40

Tényleg az Alföldi a legnagyobb gond? DE szerencsére elöbb fog együtt ülni Sztojka Budaházival a "hőssel".

_alerob 2010.03.14. 19:49:10

Nem az a lényeg, hogy az országban minden ember boldog legyen? Mert ez a lényeg, ehelyett mindenki ócsárol mindenkit. Vannak dolgok amiket meg kell oldani. Vannak olyanok akik megszeretnék de még nem nagyon volt rá lehetőségük, vannak akik eddig se csináltak semmit, de tudják mi a baj. Vannak akik még nagyobb bajt csinálnak. Nem lehetne végre összefogni MINDENKINEK egy jobb élet reményében? Mert mindenki hibás.

(lehet kicsit off volt)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.03.14. 20:03:33

Mutassatok már valakit, Alföldin kívül, aki minden egyéb szarból kiszállt (így a heti hetesből is, ahonnan elég jó pénzt húzott), pusztán azért, mert felelős és fontos pozícióba került. Mindemellett egy nagyon normális, értelmes ember benyomását kelti, valamint kurvára nem érdekel, hogy buzi. Aki ettől a ténytől képtelen elvonatkoztatni, az orvosi segítségre szorul...

mokas_gizi 2010.03.14. 20:19:26

@ddance:

Azt hiszem le írtad a lényeget a többi párt az elmúlt 20 év alatt annyira tönkre tette ezt az országot, hogy vissza már nem igen van út...

Amit a "Rasszista" "Náci" Magyarországon megengednek maguknak a cigányok az sehol a világon nincs...!!!
Itt a cigányok hetente megölnek valakit falvakat tartanak rettegésbe, Franciaországban amikor a cigányok francia embert öltek a lakosság lement a putrikhoz és felgyújtották az egészet...!!!

De itt a világ legrasszistább országában a cigányok bármit megtehetnek és nagyon jól érzik magukat pedig állandóan "üldözik" és "gyilkolják" őket legalábbis a Média ezt adja le külföldön...

Az értelmesebbje azt hiszem tudja hogy a MÉDIA kiknek a kezében vannak az egész világon...!!!

mokas_gizi 2010.03.14. 20:23:09

@mokas_gizi:

De az egészben a FULL legnagyobb poén, itt ebben az országban "NINCS" cigány bűnözés, de akülönböző Roma képviselők, jogvédők és társaik 99% mind köztővényes bűnöző akik ellen TÖBB eljárás is van folyamatba, természetesen az összesnél ott a sikkasztás is...!!!

Na ilyen hol van még a Földön...?
(Nigéria szintű országokat ne számoljunk bele...,köszönöm!)

jozef - Hiteles Mozgalom 2010.03.14. 20:25:46

Ők szervezik magukat keményen, míg mi froclizzuk egymást. Ezzel biztos megállítjuk Őket.

Gondold végig:

Mi egyszerűbb?
MEGÖRIZNÜNK a meglévő DEMOKRATIKUS intézményeket vagy közönnyel hagynunk, hogy szép lassan kiürítsék és ELVEGYÉK tőlünk.
Aztán majd keményen harcolhatunk később JOGAINKÉRT, hogy visszaszerezzük.

Tehetünk! ÉN így képzelem: www.kezdet-2010.eoldal.hu

…..IDEJE MOZDULNUNK

holnap már késő lehet

Pelso.. 2010.03.14. 20:27:50

@calam: Pártrendezvényre járni komoly mazohizmus:)

Unommáazegészet 2010.03.14. 20:34:43

Gyurcsányt és görényit gumitölténygyárban tesztbábuként szívesen látnám.

Antifaszok Réme 2010.03.14. 20:39:13

Csak lennének már, csak lennének...

Krokodil · http://sardobalo.blog.hu 2010.03.14. 20:57:39

@Kelemen Csaba: kb 4-5 gárdista volt, nem voltak sokan, épp csak tessék-lássék.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.03.14. 21:23:04

Helyes volna megérteni annak ia aki még nem érti, hogy a Jobbik pontosan azt csinálja, amit előtte Csurka. Az igazság egy részére rámutatva joggal bírálja a fönnálló viszonyokat, de annak okát hamisan jelöli meg. Ennél csak az általa felelőtlenül kínált, demagóg módon megjelölt kiút kínálata a hamisabb. Nagyokat mondani tudnak és van akikre ez hat. De semmivel sem lehet tőlük többet várni, mint a Miéptől – akikkel persze együtt is működtek egy darabig amíg össze nem marakodtak a pénzen. Ugyanúgy emberek hamisan keltett reményeit használják ki a maguk javára, mint a többi párt tette és teszi. Egyszerűen csak helyet keresnek maguknak a tűz körül, részt kérnek a maradék koncból.

Tragikus, hogy a magyar nép még mindig hajlandó fölülni ilyen átlátszó trükköknek, ugyanúgy ahogy húsz éve szakadatlan fölül.

Pedig nem kerülhető el, most már végleg nem, hogy önmagában bízzon, ne hazug pártokban és szaván fogja az áldemokratikus rendszert, úgy ahogy az a Sávoly ügy kapcsán végre voltak akik ezért kiálltak és sikerült is megtenniük.

Antifaszok Réme 2010.03.14. 21:37:32

A Csurka Pista az e heti Magyar Fórumban megírta (utolsó előtti oldal) hogy a Jobbik csak kamuból antiszemita, több tagja zsidó, és Vona Gabinak is bármicvója volt, meg bolti eladóból lett pártelnök és különben is félrelépett Pogácsás Mariannal, stb.. stb.. (Én meg a főrabbi vagyok.)

Szóval nyugi, nyugodtan csak szövögessétek a zavaros összeesküvés elméleteket, kit érdekel. Az esélyt megadom nekik, oszt majd meglátjuk. Ha meg elk*rvulnak, tovább lépünk rajtuk. Ennyi.

diotoro10 (törölt) 2010.03.14. 21:41:32

Mi a szar ez a blog???
Az indexről tévedtem ide először és utóljára...
Leesik az állatok, ha a Jobbik benne lesz a kormányban, ugye...Na akkor majd visszajövök ide röhögni, szebb jövőt!

BKV - Önnek megyünk 2010.03.14. 22:04:48

bárcsak az MSZP nyerne és akkor nem kéne Jobbikos forumokra járni. Mehetnenk megint mint a regi szep idokbe az MSZP-s bulikra. Mindenkinek jobb lenne ha ezek a tisztesseges emberek maradnanak a kormanyzasban...

szcsongor 2010.03.14. 22:25:06

@másikpista: @ben2: Úgy őszintén, hány előadást láttatok Alfölditől, hogy ilyen pontos képet tudtok alkotni a "tehetségtelenségéről"? Az ne zavarjon senkit se, hogy gyakorlatilag az egész színházi szakma elismeri őt. Na de nem baj, majd a jobbikosok megmondják, kinek KELL az igazgatói székben ülnie...

Antifaszok Réme 2010.03.14. 22:27:35

@BKV-Önnek megyünk: Azért ez már túl morbid humor... Brrrr... A hideg is kiráz a gondolattól...

Senkifia 2010.03.14. 22:32:04

@gauche caviar: nahát..ha szdsz-es,akkor minek félni tőle? elvégre 20 évig folyt nyíltan,és senki nm szólt egy büdös szót senmugye.. :)

Senkifia 2010.03.14. 22:35:41

@Antifaszok Réme: hát ugye a jobbik szavazótáborának van egy olyan rétege,amilyen a többieknek nincs. Az,amelyik a saját parlamentbe beszavazott jelöltjét is fizikálisan illetné,ha az átb.szná...és persze ha meglenne a fizikalitásra a lehetősége :)

Senkifia 2010.03.14. 22:39:17

@mokas_gizi: ...és neked is igazad van

órarugógerincű felpattanó 2010.03.14. 22:46:01

@diotoro10: A jobbik akkor sem lenne benne a kormányban, ha egyébként 100%-ig együtt működne a fidesszel. Nehogy már ne vegyenek el ellenzéki bizottsági helyeket a komcsiktól.

Senkifia 2010.03.14. 22:49:07

@A Nép - Te vagy!:
milyen igazad van.... bezzeg akik az mszp-szdszre szavaztak ,kétszer egymás után.... na azok nem ültek fel semminek,és senlinek,illetve a demagóg ígéreteknek.... Ja de... mégis ... csak nézzük körül,miben vagyunk. Mert ha ezt ígérték 8 éve, és erre szavaztak 2szer egymás után,akkor ugyancsak értelmi fogyatékos társaság a ballib szavazótábor...
na ennyit a felülésről. Most majd max bizonyíthatja a jobbik is a ránemtermettségét. vagy a Fidesz.És akkor a jobbik tényleg majd 4 év múlva ... és így tovább. Egész addig,amíg Magyarországra előbb ráhúzzák a vizes lepedőt,majd lehúzzák rá a rolót. És majd lakja az az országot,aki teleszüli.... ahogy egy okos ember megmondta. csak jó lenne tudni,és tisztán látni(tisztábban,mint a ballib szavazótábor 2002-ben ,meg 2006-ban), hogy ezt a "boldog" magyar jövőt nem a jobbik,vagy a miép,illetve a fidesz is csak passzíve,okozták,illetve kezdték meg az odaút építését. hanem a világos fejű,tisztánlátó ballib szavazók,(illetve pártkatonák,még 89 előtt)segítségével a ballib destruálók.....
Majd gyere vissza 50 év múlva,és cáfold meg. remélem meg tudod,és nem lesz igazam.

Senkifia 2010.03.14. 22:55:58

@Before: na azért annyira nem jó az a hetihetesből húzott pénz,mint a Nemzeti főigazgatói fizetése. azért ne szálljunk el a nagy jóindulatú művészembertől. Aki már az első előadás előtt szégyent hozott Magyarországra a konkrétan ....hát hogy mondjam,nehogy lecsukjanak... meleg felhangú plakátokkal szlovákiában... és itthon se a jóízlésről volt híres. és ne akard azt mondani,hogy csak a qrvanagy megbecsülés miatt kapta meg a posztot,mert elhányom magam az egyttérző röhögéstől. benne vagyok ebbe a szakmában nyakig. és látom,hogy kik és kiknek adják a kilincset az igazgatói irodákban.Biztosan véletlen :D

nyekk 2010.03.14. 23:05:28

@Unommáazegészet: De be-,besegíthetnének az acélmagvas dun-dun lőszer részleg tesztpályáján is.

másikpista 2010.03.14. 23:23:52

@szcsongor: Alföldiről mindenki tudja hogy kicsoda meg micsoda, nem kell itt keresztkérdéseket feltenni vele kapcsolatban. Egy ilyen megosztó személyiséget kinevezni a Nemzeti élére már önmagában provokáció volt elsősorban a Fidesz ellen mert nekik volt szívügyük annak idején hogy elkészüljön a színház. Csakhogy ebből is a Jobbik profitált mert hát a demokrácia nem egy zártkörű parti ahová csak a meghívottak mehetnek el. Azt hogy a Jobbik mondja meg ki legyen az új igazgató ... csak elvben megfogalmazva a kérdést: mennyivel rosszabb az mint hogy Alföldi Albert MSZP képviselő fia tölti be ezt a posztot?

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2010.03.14. 23:30:26

@másikpista: annyira szívügyük volt, hogy évekig hátráltatták az elkészültét, ugye

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2010.03.14. 23:47:32

@ddance: "A legsúlyosabb problémákra egyedül a Jobbik ad választ, tessék elolvasni a programjukat."

Olvastam. Kommunista gazdasagpolitikat eddig sem tamogattam es ezutan sem fogom.

Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15. 00:15:31

@ddance: Senki nem próbálja nevetségessé tenni a Jobbikot. A bohócra sem erőszakolod rá, hogy nevetséges mert gyárilag az.Mint a Jobbik is. Egy kurva nagy vicc.

Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15. 00:17:08

@mokas_gizi: Te meg szimplán hülye vagy. No comment.

mokas_gizi 2010.03.15. 00:18:45

Szerintem egyetlen egy esélyt a Jobbik is kaphat...ha "becsapnak" akkor többet nem kell megválasztani őket, de lásd MSZP-t és társait ők pl átbaszták az embereket az egész országot...
Gyurcsány ezt ország világ előtt beismerte (Hozzátenném egy ISTEN ez az ember átbaszott mindenkit szétrabolta az országot és lelépet FULL büntetlenül bármely jogi és egyéb következmény nélkül megúszta a dolgot ilyen is csak itt lehetséges Kínában ezért felakasztják a politikusokat...!!!)

Szétlopták az országot annyira lezüllesztették Magyarországot, hogy szó szerint a csőd felé közeleg az ország...

Még ha valaki teljesen hülye és utálja a jobbikot stb-stb...
Azt azért látnia kellene ha nem fogyatékos hogy mi ment ebbe az országba csak az elmúlt pár évben...
A másik amit LÁTNIA kell, hogy a média az elmúlt években olyan mértékben hazudott, hazudik szó szerint észrevehetően, hogy ilyen is csak itt lehetséges...
Itt jön egy igen fontos dolog:
Amióta Jobbikosok a közvélemény előtt kijelentette hogy MINDEN média ellene kártérítési pert kezdeményez stb-stb ezek a hazugságok már nem olyan pofátlanok, ezenfelül a média már jelentősen vissza fogta magát ITT külföldön ugyanaz a hazug lejárató kampány folyik az EGÉSZ ország ellen... (Bár azt magam sem értem hogyan teheti meg ezt külföldi média és miért nem perlik be, ha más nem akkor legalább a Jobbik...)
Tehát jobbiknak azért pár dolgot már így a legelején is meglehet köszönni, a nem létező politikus bűnözés is a felszínre került, még a többi hazug párt is kezdi feszíteni ezt a "nem" létező problémát...

Mert lehet az ember BÁRMELYIK oldalon...!!!
Egy ember (Rajmundka) gyilkosságért 1 évet 3-4 évre felfüggesztve nem kap sehol a világon...!!!
(Szomáliát jellegű helyek és USA-t ahol a pénz dirigál, ne vegyük bele...)
és EGY pofonért (Barcsi srácok) nem kapnak éveket SEHOL...

Igazság szolgáltatásban ott a kettős mérce és a pozitív diszkrimináció de NEM a fehérek, hanem az "üldözött" ROMÁK részére...

Lehet most nácizni, rasszistázni a tények attól még tények maradnak, gyilkosokat csak ebben az országban szokás rendszeresen elengedni 1-2 évvel, ezenfelül ha valaki elkövet egy gyilkosságot azt csak itt nálunk engedik el házi őrizetbe... (Bár nem tudom milyen házi őrizet az amikor a emberke bulizhat, szórakozni járhat...)

Lehet hogy sok az agymosott ember, akiket a hazug média befolyásol ez így van, de van kettő probléma amivel az a szűk kis "elit" rétek ami akik az egész világon bomlasztanak NEM tudnak mit tenni:

1. Az emberek kezdenek felébredni, OK őket azért meglehet félemlíteni, lel ehet csukatni...

2. Az ország kezd becsődülni, már nem tudja eltartani a élősködőket, az emberek félnek mert kilátástalan a helyzetük, nincs mit zabálniuk...ezek azok a dolgok amikkel nem tudnak mit kezdeni ,mert az ország kezd kifogyni a tartalékokból...
A 0-ból nem lehet a Romákat támogatni, csak úgy ha máshonnan elfognak vonni...
Ez az "elfognak vonni" dolgot szívesen megnézném, mert az emberek kint fognak őrjöngeni az utcán...
(Bár ilyen primitív birka hozzá állás is csak tipikusan itt van többi országban 10.000 vonulnak utcára, a politikus bűnözőket meg leváltják és lecsukják, egy kicsit civilizálatlanabb országba meg felakasztják őket...)

A pár hete bevezetett törvény mely gátolja a szólásszabadságot, a legtökéletesebb alátámasztása annak, hogy még a hülye agy mosott embernek is illendő lenne látni, hogy kiknek a kezében van ez az ország milyen nép/ország szeretné leigázni ezt az országot...!!!
Ilyen törvény kb 10 országban van és egyetemi professzorokat, világhírű tudósokat hurcoltak meg, csuktak le évekre mert az IGAZAT mondták...!!!
Ez az a törvény amivel maximálisan az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének, most már az is utána kutakodik a témának akit az életben nem érdekelt az egész...!!!
A szájzár törvénynek meg van egy hatalmas hibája:
EZ EGY KÉT ÉLŰ KARD vissza felé is elsülhet ám ez a dolog...

Izrael elnöke a világsajtó előtt jelentette ki:
"Felvásároljuk, Magyarországot, Manhattant, Lengyelországot..."

Ez meg nem paranoia, mert a világsajtó előtt jelentette ki, tehát ennyit arról, hogy a Jobbik hazudik, vagy hogy a Jobbik paranoiás és hogy az országba mindenki náci vagy rasszista...!!!

Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15. 00:19:22

@Senkifia: Már most nyolcvan olyan jobbikos jelölt van aki zűrös ügyekbe keveredett mégsem baszta szájba őket a saját szavazókörük

jobbikolo 2010.03.15. 00:20:56

Érdekes, hogy minden blog egyformán látja a jobbik csürhét és az is érdekes, hogy az agyhalott jobbikosok között egy sincs aki legalább egy épkézláb blogot magáénak tudhat. Talán azért mert a zsidózáson és a cigányozáson kívül értelmileg már nem lennének képesek normális blogot vezetni.

Pedig itt a szabadság, bármelyik jobbikos fan blogot ragadhat magának és terjesztheti az ideológiát, de ti max arra vagytok képesek, hogy kommentekben anyázzatok, zsidózzatok.

mokas_gizi 2010.03.15. 00:23:59

@Egy Dagadt Patkány:

Kedvesem!

Tudod erre felesleges bármit is írnom, mert a cigányok minimum hetente 1x megölnek egy embert, megvernek egy tanárt, orvost, mentőst...

Az összes Roma politikus ellen több büntető eljárás is van...

Ezt NEM én állítom, mert az senkit nem érdekel én mit állítok hanem a sajtóba van benne igaz, hogy sokszor az elkövetők származása valahogy nincs ott (EU országaiba és az egész világon SEHOL nem titok a elkövetők etnikuma kivéve itt...)

Az emberek itt élnek látják, hogy mi folyik onnantól meg írhatod, hogy én hülye vagyok a TÉNYEK attól még TÉNYEK maradnak...

A hozzád hasonló emberek mostanában meg pontosan az ellenkezőjét érik el mint amit szeretnék a poén az egészben hogy ezt az egyik legnagyobb hazai hírportál egyikén teszik, sokszor ráadásul kint az Index fő oldalán lévő cikkekben...tehát köszönöm a kommentedet...!

mokas_gizi 2010.03.15. 00:28:21

@jobbikolo:

Én pl nem tettem ilyet csak TÉNYEKET írtam le aminek bárki utána tud nézni, nem írtam csak olyan dolgot ami igaz és elég könnyen utána nézhet az ember...

Azért igen sok jobbik-os "bünözőről" kiderült, hogy lejárató kampány folyt ellene és semmit nem követett el, de a politikában már a gyanú is sokszor elég...

Szerintem egy esélyt megérdemelnek jobban már úgy sem tudják tönkre tenni az országot...

Még egy fontos dolog:
Nem tudom hogy vissza emlékszel-e a régi választásokra, hogy a SZDSZ, MSZP mekkora kampányokat csinált mindenhol...még a kisebb városokba is elmentek a legnagyobb vezetőik stb-stb....
Most annyira nem igyekeznek...mivel hogy tudják hogy nem kell sok idő hogy becsődöljön az ország...

Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15. 00:31:09

@mokas_gizi: "Tudod erre felesleges bármit is írnom, mert a cigányok minimum hetente 1x megölnek egy embert, megvernek egy tanárt, orvost, mentőst..." Érdekes, kórházban dolgozom, valahogy még megvan a létszám nálunk. Engem nagyon nem érdekel az ÖCO ügye, mert egyáltalán nem képviselik a cigány érdekeket ( ahogy a Jobbik se a magyar népét ) de ők legalább nem arra verik a faszukat, hogy "bezzeg mi mekkora becsületesek vagyunk!". Kezd már kicsit ciki lenni ez a fene nagy szittyaság az ügyészségi papírokkal a valagatokban. Nem tudom, hogy te hány mélyszegény faluban jártál az elmúlt évben de én az MTA-val bejártam borsodot és bent a házukban dumáltam 30-40 perceket ezekkel a farkasember-vámpírféleségekkel akik naponta tömeggyilkosságokat rendeznek. Ha nem vennétek észre akkor a Jobbik miatt támadják be egyre többször a magyarokat, mert elbaszottul rosszul kezelik a cigányproblémát ( mondjuk mit nem ). Kézcsókom.

Zed_911 2010.03.15. 00:46:59

@Egy Dagadt Patkány: "de én az MTA-val bejártam borsodot és bent a házukban dumáltam 30-40 perceket ezekkel"
na itt szakadt el náltam a cérna. Tipikus pesti SZDSZ-es fajvédő bölcsész, meg a nagy szövegei. Remélem a közeljövőben ez az állatfaj teljesen kihal.

mokas_gizi 2010.03.15. 00:59:36

@Egy Dagadt Patkány:

Értem...
Jobbik kampánya előtt miért támadták meg a magyarokat, miért támadtak meg tanárokat, orvosokat, mentősöket...?
Miért raboltak, loptak rendszeresen...?

Tehát akkor ne az elmúlt pár hónapot nézzük hanem az elmúlt 6-12 hónapot...mert akkor is voltak ilyen dolgok RENDSZERESEN, csak a sajtó nem foglalkozott ezekkel a dolgokkal oly lelkesen...

ÖCO ügye meg igen fontos mert nem hogy nem képviselik a cigányokat hanem pont tőlük lopnak és még rosszabb színben tüntetik fel a cigányságot...
Tudod vannak olyan Roma emberek akik dolgoznak becsületesen élnek ha őket esetlegesen hátrány éri azt a fajtársaiknak köszönhetik...tudod ők azok akik Romák, nem cigányok hanem Romák...és igen ők is kerülik és félnek a bűnöző cigányoktól...!!!

Én nem jártam ilyen falvakba, mert nem szeretném hogy kiraboljanak, de nem egy ismerősöm van akik hasonló helyek közelében élnek, jártam Szegeden az azért nem olyan kicsi város, na az elég volt nekem amit ott láttam az általad említett falvakat én kihagynám...

Örülök ha nálatok megvan a létszám, de sok helyen NINCS meg tudod egy orvos a jobbik kampányok előtt sem ment szívesen olyan falvakba ahol megverték vagy csak leköpték megfenyegették őt, tudod havi 100.000 nem fog oda elmenni, ha meg esetleg oda jutunk hogy a kormány erre kényszeríti őket akkor fogják magukat és kimennek külföldre 500.000-1.000.000 fizetésekért ahol megbecsülik őket és szívesen tárt karokkal várják őket...

Ha tényleg egészségügyben dolgozol akkor felesleges bármit is írnom mert tudom, hogy mi van ott az egész szét van esve...
Nekem ismerősöm elég magasan jutott a ranglétrán egészségügybe keresett havi 100.000Ft-ot kb kettő diploma, 2-3 igen komoly tanfolyam, 2 nyelvet beszélt...
A hivatását szívvel lélekkel csinálta mert szeretett segíteni az embereken...
De hónap végén egyre nehezebben jött ki, szó szerint néha nem volt mit ennie, ő már 1,5 éve Olaszországba él...ott segít az embereken, ott él, ott dolgozik...

Egyre több egészségügyben dolgozó követi a példáját...

Tehát a falvakkal és városainkban történő "nem" létező cigány bűnözéssel is tisztába vagyok és a egészségügyben lévő dolgokkal is...
Bár ezekkel a dolgokkal szerintem egy laikus egyszerű ember is tisztába van...

mokas_gizi 2010.03.15. 01:02:21

@mokas_gizi:

Egyébként nézhetjük az elmúlt 10-100 évet is egész Európa szinten is, nem muszáj csak 6-12 hónapot és nem muszáj csak Magyarországot... :)

Így több lehetőséget kapsz, alátámasztani az igazadat...

tkazmer 2010.03.15. 01:03:28

@mokas_gizi:
a jobbikosok, akik a haza érdekét szolgálják, ismerik a hazájuk nyelvét? csak azért kérdezem, mert látom neked az igekotőkkel igencsak meggyűlik a bajod, esetleg vedd ugorj be e nyelvtanórára valahova, úgy hitelesebb lesz a mondandód.

amúgy meg: "Felvásároljuk, Magyarországot, Manhattant, Lengyelországot..."
igazából mondhatja ezt bárki, eleve hülyeség manhattent magyarországgal és lengyelországgal egy lapon említeni, de aki egy ilyen kijelentést komolyan vesz, az nem tudom mit csinál majd, ha a parlamentbe kerülve valaki azt mondja neki, hogy "ejj fiam meghúzom a hajad, ugye rettegsz!"

mokas_gizi 2010.03.15. 01:16:51

@tkazmer:

Látom megint egy kötekedő...

Igen nagyon komolyan veszem és igen sokan annak veszik, USA 1:1-ben Izraeli fennhatóság...!!!
Magyarországot meg igen komoly mértékben felvásárolják...

Tehát ez egy olyan írás amivel pont az ellenkezőjét éred el mint amit te szeretnél... :)

Elég hiteles a "mondókám" mert a TÉNYEKET közöltem aminek BÁRKI utána tud nézni...pont ez a csodás amiket írtam hogy azok mind olyan dolgok, olyan tények amikkel az emberek többsége tisztában van többen mind gondolnátok...
Nem nekem kell hinni, cáfold meg amiket írtam ha nem is mindet legalább csak egy párat...

Nem kell komolyan venni Shimon Peres kijelentését, hazugság, kéred a linket ahol ő maga jelenti ki a világ sajtó előtt...?!

Engem felesleges provokálnod, mert én nem az a fajta vagyok akit érdekel az ilyen...CÁFOLJ meg, ha hazudok túlzok akkor írd meg miben és hol és mikor...?

Ismétlem tényeket írtam aminek bárki utána tud nézni, pont ez a szép benne így kisebb a támadó felület az olyanok számára mint te vagy...!!!

De az a igazság hogy dolgozom elég jól eltudom magamat foglalni, nem szeretnélek megsérteni sem téged sem a támogatóidat, de letudom magamat foglalni elég jól, ezért inkább a dolgommal foglalkoznék, köszönöm a figyelmedet...

mokas_gizi 2010.03.15. 01:19:42

@mokas_gizi:

A Stojka ügy maga is mindent elmond magáról az országról és a benne folyó állapotokról...
Évek óta terrorizálták az embereket, ha egy sima "halandót" öltek volna "csak" meg még mindig szabadlábon lennének...

Az a Balaton parti felvonulások aminek az élén egy cigány vajda vonul meg nem írnék inkább semmit mert ez is csak egy olyan dolog ami csak ebben az országban lehetséges sehol másol...!!!

2010.03.15. 01:59:44

@mokas_gizi: ez az egyik olyan toleráns blog, ahol 150-200 cigánybűnöző megfélemlítő felvonulása nem éri el az ingerküszöböt, ellenben ha például a Gárda vonul, akkor vejmár van, nácizmus, barnaeső, Hitler reinkarnáció, kirekesztés, szegény ártatlan cigányok, stb...

tkazmer 2010.03.15. 02:06:59

@mokas_gizi:
"USA 1:1-ben Izraeli fennhatóság...!!!"
uhh, ez mókás tényleg:)

aki magyarországot "felvásárolja", azt úgy hívják, hogy "multinacionális cég", de ez nem egy mumus (és pláne nem valláshoz, etnikumhoz köthető), bizony-bizony sok-sok adót befizet, rengeteg embert foglalkoztat, pénzt és technológiát hoz az országba.
Ja, hogy a pénzének a hozamát azt elviszi? Jujj, és vajon az OTP meg a MOL mit csinál a régió többi országában? Vagy a TriGránit? Csak nem befektet, mert ott ő a "mumus", a "multinacionális cég"? A gazdasági ismereteid illetve a realitásérzéked erős hiányosságáról tenne tanúbizonyságot, ha azt gondolnád, hogy bárki is azért fektet be, mert olyan jó dolog kockázatot vállalni a semmiért. Remélem persze, hogy ilyet nem gondolsz, ezért érdekelne a véleményed.
Ezen felül neked is szíved-jogod befektetni a pénzedet külföldön. Meglepő módon egy amerikai nem "jujj, menj innen, fujj, külföldi tőke" módon fogadja a külföldi befektetőket, hanem kifejezetten örül, ha pénzt viszel oda.
Kína, India vajon miért tud növekedni egy válság kellős közepén? Csak nem azért, mert beengedte a tőkét és a technológiát?

Az meg, hogy az izraeliek mit jelentenek ki, egy dolog, elhiszem neked, hogy ezt mondta, soha nem kételkedtem benne. De ha te azt gondolod, hogy egy politikus minden szavát komolyan lehet venni, akkor nem tudom hol élsz...
Ezt mondta, ezt mondta. Ahmadinedzsád meg azt mondta, hogy neki meg isten adta joga, hogy atomfegyvert készítsen. Kadhafi a legutóbbi ensz general assemblyn fel volt háborodva, hogy mindenki alszik a beszéde alatt a jetlag miatt. Hát legyen.
Sőt, "szeretett" gyurcsányunk meg azt mondta, hogy el lehet menni. Te ezt is komolyan vetted? Én azóta is itt vagyok, és nem is tervezek elmenni, beszélhet bármit, tojok a fejére.

Phxmike 2010.03.15. 03:25:54

Na varjatok en most egy dolgot nem ertek! Ebben mi volt a sardobalas? Mert ez egy viszonlyag korrekt tudositasnak tunik nekem igy elsore. Igaz hogy van benne eslzort helyeken egy kis privat velemenyezes de vegulis ez nem az mti hanem egy blog.
Vagy akkor csak elhet en vagyok tudatlan de miert sardobalo a neve ha nincs is sardobalas.
Mert ha nincs akkor en at lettem verve kerem vissza a belepesi dijat en ugyanis sart akarok latni ahogy dobalva vagyon...

nestrot10 2010.03.15. 05:41:27

Az összes Roma politikus ellen még nincs eljárás..még ott van az Orsós Orbán.....:DD

Egyébként a cellában majd ott lesz a Kaja Ibrahim, a Szíjgyártó, Josip Toth, Simicska, és az Orsós Orbán...ez így igazságos!!!!!
Bár Orbánt felőlem ki is végezhetik!

Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.03.15. 07:01:36

Ezeddig bele-bele nézegettem a heti hetesbe, de az utóbbi években már olyan alacsony a színvonal, hogy gyakorlatilag nézhetetlen. 5-10 perc után nem lehet tovább bírni az ott hallottakat. Tegnap odatévedek és azt látom, hogy a Gálvölgyi-Hernádi-Farkasházy trió habzó szájjal, - mindegy, hogy mit, csak rosszat mondjon a másik oldalról - a jobb oldalt gyalázza. Még szegény Ferenc testvérünket is mártírként állította be Gálvölgyi, akit szerinte " kicsináltak ". Ferencről tudjuk, hogy napi(!) 270.000,- Ft-ot keres, hogy elkúrt bizonyos dolgokat ( többek közt egy ország életét és utána azt cserbenhagyta), de eddig nem gondoltam volna azt róla, hogy egy szerencsétlen sorsú, tönkretett ember lenne.

GÁLVÖLGYI JÁNOS! Az Ön szellemi szintjén illene tudni azt, hogy a Jobbik hirtelen megnövekedett népszerűsége mögött az MSZP-ből kiábrándult emberek állnak. Én is eddig bal oldali szavazó voltam, de felvállalom, hogy most a Jobbikra fogok szavazni ( és a családom is). Elég volt a mellébeszélésből, a ködösítésből! Ne azért mondjon kritikát, vagy bíráló szavakat a jobb oldalról, " mert ők is azt mondanak rólunk", hanem azért, mert annak de facto alapja és értelme van. Persze értem én, hogy azt a heti több százezer forintjukat féltik, amit eddig igazi munka nélkül vettek fel a Heti Hetesnek nevezett mostanára szörnyűséggé vált valamiben. Pont az Önhöz hasonló megnyilvánulások és természetesen Ferenc dicső országlása miatt is fordulnak el az emberek a bal oldaltól. Személyemben a Jobbik egy új szavazót nyert.

Pipas 2010.03.15. 07:17:51

Mondjuk ebből a cikkből nekem csak annyi jött le, hogy a Jobbik a cikkírónak nem szimpatikus. Nekem meg az. Ennyi!

Pelso.. 2010.03.15. 07:19:00

@mokas_gizi: Alá tudod támasztani valamivel, hogy amióta a Jobbik s Gárda úgymond felemelte a szavát a romák által elkövetett bűncselekmények ügyében, demonstráltak a helyszíneken stb, -mennyivel csökkent az adott területeken a bűncselekmények száma, a sima népszerűség növelő provokációkon kívül mi értelme volt az egésznek? Arról nem beszélve, az utóbbi időben nagy a hallgatás, csökkent az aktivitás, -megvannak az ajánlószelvények, értem.

Pipas 2010.03.15. 07:51:49

@Pelso..: Provokációnak nevezni a gyilkosságok elleni tiltakozást meglehetősen gusztustalan húzás. Talán ha a te közeli hozzátartozódat is agyonverték volna, akkor más szemmel néznéd a dolgokat. Próbáld meg beleképzelni magad az áldozatok családtagjainak helyébe, segít abban, hogy egy kicsit árnyaltabb képet alkoss.

mingyá beszólok! 2010.03.15. 08:24:41

Sziasztok!

Kicsit egyoldalú lett a cikk, nem igazán értem mitől olyan furcsa egyeseknek a Jobbik stílusa. Ebben az országban 1945 óta szokatlan, és üldözendő volt ez a stílus, de a többség valamiért érti mit akarnak mondani. A FIDESZ megjelenése 22 éve nem volt ilyen felháborító a számotokra mert a TI embereitekből és gyerekeiből jött létre. Vicces is volt látni hogyan próbál egy KISZ-es csapat konzervatív értékrendet kialakítani úgy hogy ne kerüljön egyből a liberálisok célkeresztjébe.

Ennek a nemzeti-konzervatív, ill. nemzeti-radikális vonalnak nincsenek hagyományai, a gyökereit pedig szégyellni kell, mert Elvtársék azt mondják. Számomra ez az össztűz a Jobbik ellen két dolgot jelent.

1. Pipa az eddigi politikai "elit" mert új gyerek jött a homokozóba, és az apukája erősnek néz ki. Nem adnak neki helyet, és lapátot, mert új fiú.

2. Színjáték az egész, a Jobbik emberei a politikai populizmus eszközeivel felhergelik a népet, bejutnak, majd szépen be pucsitanak, és bevesznek a frakcióba minden jött-ment megtért és kikeresztelkedett MSZP-st, SZDSZ-est, MDF-est.
Lehet akár a túlélés eszközének is tekinteni őket. Hogy ez ne derüljön ki a nép számára, minden szarral megdobálják őket addig is.

Ez a két lehetőség csak teória a részemről, számomra a legszimpatikusabb eshetőség az, hogy aki most Jobbikot fikázza, egyszerűen pipa mert az SZDSZ-es haverok miattuk nem lesznek bent.

Ennyi

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.03.15. 08:37:38

Azért a Morvait kár volt kihagyni.

Pelso.. 2010.03.15. 09:00:33

@Pipas: Elnézést, általánosítottam, nem kellett volna. Maradjunk annyiban, volt ilyen is, olyan is. Bár, a mondatom úgy hangzott: mi értelme volt, tehát: kinek az érdeke...

bcrider 2010.03.15. 09:06:44

Kicsit vicc ez az egesz.
Nem tudtam, hogy ennyi jos letezik Magyarorszagon. A Jobbiknak meg eselye nem volt bionyitani, ugyhogy nem tudom mit fikazik itt mindenki. Az osszes tobbi part mart bizonyitott, hat igen, azokra nagyon buszkek lehetunk.

hidrogén · http://hidrogen.blog.hu 2010.03.15. 09:22:46

@Pelso..: Szvsz elég összehasonlítani egy jobbikos önkormányzatot egy régi párt vezetésével.

Konkrétan Érpatakot akár Ózd, Miskolc, Jászberény "városokkal"
Jászberényben a neszűrben nagyfaterék nem mernek otthonról elmenni, mert egy nap 20-40 betörés van a szöllősben. A rendőr járőrözéskor megy egy kört ötvennel a poros úton...

A cikkírónak üzenem, hogy szavazzon is továbbra is a jól bevált fidesz vagy mszp-re. Gyakorlatilag mindegy mejikre, mert Mesterházi vissza akar lépni a fidesz javára ahol szükséges... Lehet gondolkodni kivel akar koalíciót. Jól bevált 20 év volt ez nem hiába épül már a négyes metró is olyan ütemben mint az egész ország.
A hal mindíg a fejétől bűzlik (az ország a fővárostól)

Szép napot

hidrogén · http://hidrogen.blog.hu 2010.03.15. 09:23:41

bocsánat a meggondolatlan helyesírásért.

Melchi Zadok 2010.03.15. 09:44:23

"Ügyesen megcsinált lejárató cikk. De kérdem én: miért féltek ennyire a Jobbiktól? Miért próbáljátok nevetségessé tenni? Mert valódi változás lesz?"

senki nem próbálja, mert nincs értelme. a jobbik egy ideológiai katyvasz, egy óvodai homokozó világlátásával. pozitívum, hogy rámutat olyan komoly problémákra amelyekről a más pártoknak ciki még említést is tenni. ez jó. de megoldásokat és kiutat nem ad, nem mutat, mert nem tud. viszont indulatokat lehet gerjeszteni, igazi szelep gyűlöletet. a jobbik tipikusan a kisfaszú férfiak pártja. olyan kisfaszúaké, akik azt hiszik, ha nagymagyarországon romantikáznak, buziznak, cigányoznak, attól majd megnő, vagy legalább is arra a kis időre legalább elfelejtik.

tíz év múlva a kutya sem emlékszik majd rájuk. majd jönnek szépen a lenyúlások, kisebb nagyobb botrányok, belső pártszakadás, ilyesmi. ez szokott a kisfaszúak pártjával történni.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.15. 09:54:50

@nestrot10: lett volna lehetőségetek, ha keller fouché jól dolgozott volna.

bcrider 2010.03.15. 10:15:40

@melchi zadok: te mar csak tudod... es ciki a ciganybunozesrol megemlitest tenni? hat igen, azoknak akiknek erdekuk a videk meg eredmenyesebb lerombolasa annak ciki... de neked lehet mondani barmit is, te jobban tudsz mindent. Egy dolog: mond mar el lecci miert jutott ez az orszag oda ahol most van? Jobbik felelos ezert is? Tiz ev mulva lehet a tied is megno akkorara amit csak a kedvenc porno gyujtemenyedben lathatsz..

hidrogén · http://hidrogen.blog.hu 2010.03.15. 10:16:21

@melchi zadok: Valószínűleg igazságosabb véleményed lesz, ha elolvasod a pártprogramját és csak a végén mondasz ítéletet miután átgondoltad a terv végeredményét...

Melchi Zadok 2010.03.15. 10:53:33

@bcrider: egyáltalán nem ciki, ezért írtam, hogy valós problémákra mutatnak rá, amelyeket más pártok még említeni sem mernek.

2010.03.15. 11:28:15

Ugy látom egyesek visszatértek, oda ahonnan elindultak. Bakker! Nem járni kell, a falvakat és beszélgetni, hanem ott élni és ugy mondani véleményt a tényekröl.Aki azzal a hülyeséggel jön, hogy a Jobbik és a Gárda miatt támadják be a kisebbségiek a magyarokat, az már bocsánat, de ostoba. Ilyen alapon a szocik is betámadhatnák a fideszeseket, és viszont. Ez egy akkora baromság, hogy aki ezt leirta az orvosi kóreset.Ideje lenne már lejönni a fáról és elfogadni azt a tényt, hogy aki csak sétálgat és vendégeskedik 1 órát, olyan helyeken ahol más él, az mondhat véleményt, lehetnek benyomásai, de ezek csak és kimondottan felszinesek. Ezért jobb lenne csendbe maradni és nem osztani az észt, akármilyen "cociológus" kutató is.Lakjon ott ugy 10 évet, utána mondhat véleményt. De addig minden vélemény torz.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.03.15. 12:11:48

@Senkifia:

Fogalmad sincs mekkorát tévedsz ha valami mszp vagy más támogatónak képzelsz el engem magadban. Ez ostobaság.

Biztos vagy benne, hogy az a megoldás mindig mindenre, hogy ha valaki valami nem kedvezőt momd arról akit te kedvelsz, neki kell állni bezzegelni másokról? Nem másokról volt szó (akiket más meggondolásból utálok nem kevésbé), hanem arról, hogy a Jobbik az egyeseknek, nyilván neked is, egy illuzió. Lehetne néha arról beszéni amiről szó van, nem mindig mellé? Nem is csak neked mondom, Szimptomatikus a megnyilvánulásod, és végtelenül fárasztó a maga mindent megkerülő, sehova nem vezető értelmetlenségében.

emzperx 2010.03.15. 13:24:39

"...Gonczöl Katalin ugyan nyilatkozatban cáfolta, hogy ő valaha is beszélt vagy kutatott volna cigánybűnözésről (Gönczöl szerint sincs ilyen) - ez azonban látványosan nem zavarja a jobbikosokat..."

Elég legyen a hazudozásból!

Gönczöl Katalin a visszaeső bűnelkövetők tipológiája(1) című könyvében így írt:

„Az interjúk során kérdéseink kiterjedtek arra, hogy az elítélt cigány származásúnak vallja-e magát. Erre a kérdésre nagyon kevés elítélt tagadta meg a választ (az erőszakosok körében 0,8 százalék, a vagyon elleniek körében 1,0 százalék). Cigány származásúnak vallotta magát az erőszakosoknak 35,5 százaléka, míg a vagyon ellenieknek csak 13,8 százaléka. Ez a nagymértékű eltérés azt jelzi, hogy az erőszaknak, a fizikai erő kultuszának a cigányság körében az átlagosnál nagyobb tekintélye, tradíciója van.

Ezt a megállapítást támasztják alá a cigánybűnözés kérdéséről megjelent egyik tanulmány adatai is. A tanulmány szerzői megállapítják, hogy a cigánybűnözésen belül az erőszakos bűncselekmények aránya több mint kétszerese a nem cigányok bűncselekményeinél tapasztalt erőszakos bűnözés arányának. (A cigányok által elkövetett bűncselekmények 39,9 százaléka, míg a nem cigányok által elkövetett bűncselekményeknek csak 18 százaléka erőszakos bűncselekmény.)”

(1) Forrás:
Gönczöl Katalin
A visszaeső bűnelkövetők tipológiája
1980
Budapest Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
346 oldal
ETO jelzet: 343.911(439)
ISBN: 963-220-920-6
Fővárosi Szabó Ervbin könyvtárban 343 G 57 jegyzetszám alatt kérhető

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2010.03.15. 13:35:45

@emzperx: tudod miért nincs igazad? mert az idézetből is kiderül, hogy Gönczöl itt hivatkozik, nem állít.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.16. 09:24:09

"Nekik üzente, hogy reméli, nem fognak sokáig tudósítani."

Na ezt, meg a kertévék megszüntetésének vonai ötletét tessék összerakni azzal, hogy Morvai (minden fórumon, szabadon) a cenzúra eltörlését követeli.

Röhej.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.03.16. 10:03:57

@Fedor:

Mondj valamit ami nem röhej Magyarországon! Direkt csinálják. Mind. A cél, hogy az emberek teljesen zavartak legyenek és ők ebben a zavarosban halászhassanak. A csali: értelmetlen viták semmiről, a hal: pénz. (nem halpénz).

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.16. 11:20:53

@Fedor: Ja igen, és olyan fene nagy cenzúra van, hogya a Jobbik saját lapja ilyen címlappal jelenhet meg:

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20100314_jobbik_barikd?s=hk

Win Elen 2010.03.16. 13:15:38

@Zed_911: Nalam is ez szokott betenni. Amikor valaki a tapasztalata hivatkozik, es kepes ezt meg olyan szinben is feltuntetni, mintha tanult volna hozza valamit... az ilyenek akik utanajarnak dolgoknak inkabb rohadjanak meg, nem kepesek elfogadni azokat a tenyeket, amiket ezerszer leirtak, es mindenki errol beszel. En is szivbol remelem kihalnak az ilyenek.

emzperx 2010.03.17. 12:37:06

Két bekezdésből áll az idézet. Az elsőnek ez a vége:

"Ez a nagymértékű eltérés azt jelzi, hogy az erőszaknak, a fizikai erő kultuszának a cigányság körében az átlagosnál nagyobb tekintélye, tradíciója van."

Amit Gönczöl Katalin a saját kutatási eredményeinek értékelésébe állít.

A második bekezdés valóban hivatkozás amely "alátámasztja" a saját megállapításait:

"Ezt a megállapítást támasztják alá a cigánybűnözés kérdéséről megjelent egyik tanulmány adatai is."

Ne próbáljunk már úgy tenni mintha Gönczöl Katalin ezeket a megállapításokat nem tette volna meg a kutyaúristenit!