A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Megverték a cigányok, mert magyar

2009.10.05. 12:00 R_John

Bámulatosan jó újságírók dolgoznak a Magyar Hírlapnál. Ott van szegény Bayer Zsolt, aki az üres utcán is cigánybűnözőket lát, Huth Gergely és Szentesi-Zöldi László, akik ki sem másznak a soha véget nem érő téveszméikből és összeesküvés-elméleteikből. Páratlan ügyességgel képesek gyakorlatilag bármiben ok-okozati összefüggést találni. Így tett a múlt héten a Magyarországon méltán világhíres Sinkovics Ferenc is.

A cikk első bekezdésében leírja, hogy a nem tudjuk mikor és ki által romának minősített ember nem tudjuk mikor, de két, a Mester utcában sétáló lány közül az egyiket megütötte. Ez természetesen borzasztó dolog, ilyennek nem szabadna történni. Bár azt is tudjuk, hogy történik ilyen, mindenféle szín tényező nélkül is. Bárhol megeshet ilyen. Itt tehát az első bámulatos logikai lépés: a cigány odalépett, megütötte az egyik lányt, majd gyáván visszafutott társaihoz - én teszem hozzá: nyilván azok is cigányok voltak.

Erről az esetről bámulatosan gyorsan áttér Kolompár Orbánra, aki botrányos módon diákcsínynek nevezett egy verekedést. Mármint azért bámulatos, hiszen itt is ok-okozati kapcsolatot vél felfedezni a cigánynak vélt ember támadása és Kolompár Orbán munkássága között. Tuti, hogy aki támadt, cigány volt, ahogy az is, hogy ismeri Kolompár tevékenységét és mondatait, és a diákcsínyes megszólalásán felbátorodva megütötte a lányt. Elképzelhetetlen, hogy a fiatalember saját magától találta ki, hogy cselekszik, vagy csak a jól ismert csoporthatás miatt. Nem, a cigányság és Kolompár Orbán egyértelmű magyarázó erővel bír Sinkovics számára. Nyilván ebbe a körbe tartozik néhány vidéki gyerek kurvaanyázása. Valahogy ezt a történetet is hozzácsapja az előbbi két meséhez, pazar látleletét adva a rasszista gondolkodásnak és manipulációnak. Ugyanis a három történet egymás mellett arra a következtetésre vezetiheti az olvasót: a cigányok verekszenek, lopnak és még kurvaanyáznak is. De nem fejezi még be. Egy korábban soha nem hallott sztorival áll elő, feltehetőleg ezt a mítoszt fogják a következő időben felépíteni. Azt állítja, hogy 2002-ben sok kokárdát viselő honpolgárt inzultáltak cigányok Budapesten, mert felvállalták érzéseiket - erre persze az SZDSZ liberálisai bujtották volna fel őket, hiszen a cigányok még ahhoz is annyira hülyék, hogy maguktól rá sem jönnének, hogy a kokárdázás egy durván megosztó ötlet volt. Mármint megosztani próbálta a társadalmat magyarokra és nem magyarokra - egyértelmű, ki magyar és ki nem, ebben a világban. A történet szokatlan és számomra eddig ismeretlen volt, de érdemes felfigyelni az állítások összekapcsolására. Cigányok verekszenek (cigányságuk okán), erre az SZDSZ buzdítja őket, akik liberálisok, tehát: cigányok+liberálisok=nemzetvesztés. Pazar logika.

De a slusszpoént a végére hagyja Sinkovics úr. (Most nem térve ki részletesen arra, hogy a cigány vezetők hatalmas öntudatának emlegetésével nem egészen értem, hogy mire utal, valamint, hogy mire is gondolhatott a magyarok felé gravitáló romákról szóló részben.) Azt írja, hogy megvertek egy lányt a Mester utcában azért, mert magyar. Esküszöm, ezt a cikket  és különösen a végszót egy Bayer Zsoltba ojtott Bogár László is megirigyelné. Sikerült egy négybekezdéses cikk alatt onnan, hogy a Mester utcában egy romának vélt fiatalember megütött egy lányt, odáig eljutni, hogy a lányt azért ütötte meg, mert magyar. Fantasztikusan felépített cikk. Kellő helyen és mennyiségben elhelyezett elferdített információ után a gyanútlan olvasó valóban úgy fog emlékezni, hogy azért ütötték meg a lányt a cigányok, mert magyar. Minden elismerésem Sinkovics Úré.

20 komment

Címkék: politika magyar hírlap cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr321428075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.10.05. 14:24:30

Mert aztán te tudod, hogy a cikkben mi a ferdítés és mi nem...

TD223 2009.10.05. 16:08:33

Valószínű te még akkor sem állnál ki a magyarság mellett, ha vérszomjas földönkívüliek támadnának meg minket.

Persze az a zsidó, aki azt állította, hogy zsidósága miatt(homlokára van írva?) pofozták fel (10 percen belül gyógyuló sérülés), az biztos igazat mondott. Bajnai külön kérte Drazsét a kiemelt fontosságú eljárásért. Közösség tagja elleni vmi a vád.

Meg az az elmebeteg, pszichopata buzi mazohista is igazat mondott, akit állítólag megpofoztak a vonulás után. Közösség tagja elleni bűntett a vád.

Meg az a buzi, aki aznap este mutatott rá pár arra járó emberre, hogy ők okoztak neki lelki sérülést. Közösség tagja elleni bűntett a vád.

BéKu 2009.10.05. 18:59:16

Az a jó, hogy ha magyar ver cigány, a mögött rasszista indítékot feltételezni az olyanok szerint, mint amilyen te vagy szinte már bűncselekmény, ellenben ha egy magyar ver cigányt (hozzáteszem ez a ritkább!!!) akkor azt a hozzád hasonló emberek egyből rasszista támadásnak fogják fel. Mert nyilván egyéb okból nem verekedhet össze egy magyar, meg egy roma, mint ahogy az is hazug feltételezés, hogy egy roma azért verjen meg valakit, mert az magyar...

BéKu 2009.10.05. 19:00:01

magyart ver cigány - az elsős sorban

Nukleáris Varangy 2009.10.06. 01:26:03

@TD223: A logikádat folytatva: Meg az az újságíró is biztos igazat mondott, aki ilyen meseszépeket írt. A csudálatos jelzőket szexuális beállítottság és hasonló jelzőktől voszont én eltekintenék. Kettős mérce, mi, pajtikám? Megjegyezném, a szerző nem is utalt az áltatlad említett esetekre. Akkor most ki ferdít hogyan?

Mellesleg: Ha földönkívüliek támadnak meg minket, akkor mi a rákért kéne nekem nagymagyarnak lennem?

Kérlek, alássan, szerintetek ki a magyar? Aki egy ünnepnap kinnfelejti a zászlaját, míg nem inkább ír zászlóra emlékeztet magyar helyett? Honnan az is, hogy a verési procedúra mellyik irányba gyakrabb? Szörnyű egy szerző Wass Albert, de az Adjátok vissza a hegyeimben legalább ilyenekről is ír a saját szépirodalmi stílusában. Tessenek csak olvasni! Vagy válaszolni, nem pedig csak azt kerülgetni, mint a kását!

A kirohanásért meg bocs, de néha az agyamra megy a sok félművelt ökör.

DeMarco 2009.10.06. 04:37:43

A cikkben említett esetek megtörténtek és nem kitaláltak. Talán nincsenek ok-okozati viszonyban egymással, de ez lényegtelen az áldozatok szempontjából. A kokárda és a magyar zászló ugye csak azt zavarja, akinek nincsenek nemzeti érzései... Amerikában minden osztályteremben ott vannak és nagyon sok ház kertjében. A cigányok meg olyanok, mint a sáskák (tisztelet a kevés kivételnek), gyorsan szaporodnak és mindent elpusztítanak. Teljes települések mennek gallyra itt a környéken. Erre felénk egy egész várost rántottak magukkal, senki nem hajlandó odaköltözni, mert félti az értékeit és az életét. Ennek ellenére mégis vannak akik bepróbálkoznak, de a saját kárukon tanulnak aztán. Ismertem olyat aki alig lakott két hónapja a településen, de már 8-szor törtek be hozzá... Minden fajvédőt leköltöztetnék egy félévre ilyen helyekre, mindjárt máshogyan látná a világot... Az ingatlan árak a porban vannak, senki nem veszi meg a "fertőzött" területen, meghallják a város nevét és látni a szemükben, hogy megijednek a lehetséges kövekezményektől. A merészebbek hangot adnak ennek nyíltan, a félénkebbek csak szőr mentén, finoman közlik, hogy na oda soha...

DeMarco 2009.10.06. 04:44:08

A cikkben említett esetek megtörténtek és nem kitaláltak. Talán nincsenek ok-okozati viszonyban egymással, de ez lényegtelen az áldozatok szempontjából. A kokárda és a magyar zászló ugye csak azt zavarja, akinek nincsenek nemzeti érzései... Amerikában minden osztályteremben ott vannak és nagyon sok ház kertjében. A cigányok meg olyanok, mint a sáskák (tisztelet a kevés kivételnek), gyorsan szaporodnak és mindent elpusztítanak. Teljes települések mennek gallyra itt a környéken. Erre felénk egy egész várost rántottak magukkal, senki nem hajlandó odaköltözni, mert félti az értékeit és az életét. Ennek ellenére mégis vannak akik bepróbálkoznak, de a saját kárukon tanulnak aztán. Ismertem olyat aki alig lakott két hónapja a településen, de már 8-szor törtek be hozzá... Minden fajvédőt leköltöztetnék egy félévre ilyen helyekre, mindjárt máshogyan látná a világot... Az ingatlan árak a porban vannak, senki nem veszi meg a "fertőzött" területen, meghallják a város nevét és látni a szemükben, hogy megijednek a lehetséges kövekezményektől. A merészebbek hangot adnak ennek nyíltan, a félénkebbek csak szőr mentén, finoman közlik, hogy na oda soha...

heima a Cölöpverő (törölt) 2009.10.06. 05:07:37

a cigányfétis-o-meter gyenge 6-ost ad, túl magas labda, hogy pont a szerző nyalt be tövig az állítólag megvert állítólag zsidó gyerek c sztorinak, bizonyíték: a haverja látta :D

TD223 2009.10.06. 09:42:44

@Nukleáris Varangy: Hát akkor önmagad agyára mehetsz, állandóan. A logikád és értelmezésed neked hibás, rájössz-e?

kolbenheyer 2009.10.06. 13:23:39

A keretlegényi logika tényleg fejreállt.
Ha szerinted a zsidó(?) hazudott, akkor miből gondolod, hogy a magyar(?) igazat mondott?
Ha viszont mindkettő igaz, akkor mégiscsak van antiszemitizmus?
:-))))))))))))))))))))))))))
Légy őszinte,és írd azt, hogy a zsidó, cigány és buzi megérdemli.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.10.06. 13:24:38

@kolbenheyer: a magyar igazat mond, te is tudhatnád. mert a magyar, az olyan fajta!

kolbenheyer 2009.10.06. 13:27:23

@calam (vdani):
Akkor a gyurcsány (kisbetűvel) zsidó, cigány, arab vagy miazisten?

valójábannemberci 2009.10.06. 15:14:23

@kolbenheyer: filoszemita, cionista, liberálbolsevik, meleg, és cigány. minimum. a felsorolás tetszőlegesen folytatható a közismert panelekkel. :]

a cikk meg a szokásos, reményvesztettséget, kilátástalanságot, félelmet keltő, haragra gerjesztő, demagóg iromány.
én továbbra is szívesebben olvasok az uszkai példáról, és arról, ha másutt is kezdenék így élni az életet.
hogy mi hátráltatja az uszkai példa terjedését? lehet találgatni.

TD223 2009.10.06. 16:30:02

@kolbenheyer: Lehet játszani az elmebeteget, bár talán nem is játszod...

A zsidót, cigányt, buzit nem kezditek ki, a magyart igen.

kolbenheyer 2009.10.07. 14:43:46

Vaslogika és érvek.
:-)))))))))))))))
Mi ez a kisebbrendűségi komplexus? Bántják a magyart? Kik? És miért mindig a többesszám? Alkoholos befolyásoltság miatti többeslátás?
:-))))))))))))))))

TD223 2009.10.07. 20:46:52

@kolbenheyer: Végre a kedvenceid is megkapják a közösség tagja elleni erőszak bűntette:

hirtv.hu/belfold/?article_hid=290685

asmodean 2009.10.07. 22:14:12

@TD223:

Az egész egy rohadt náczi konspiráció. A srác -feltehetőleg álcázott gárdista - a zsebeiben erősítőt és több száz wattos mini hangfalat rejtett és az egész "megdeglesz" kiabálást amit előre felvettek (tudtommal még a vona, meg a morvai is tevékenyen részt vett a felvétel elkészítésekor) ott lejátszotta az utcába, mire a szegény munkából hazatért becsületes, szelíd kisebbségi állampolgárok kimentek kíváncsian, hogy miért nem tudnak pihenni.
A rohadt náczik így csalták csapdába a békés kisebbségi honfitársainkat, akikről amúgy tudjuk, hogy nagy társaságban csöppet sem kötekedőek, egyáltalán nem aggreszívak, és pláne nem hangoskodnak.

Én nagyon remélem, hogy draskovics miniszterúr, ezt majd cáfolhatatlan bizonyítékokkal alá fogja támasztani.

2009.10.08. 09:28:02

@TD223: már Indexen is kint van. Várható volt, hogy a végtelenségig nem tudják eltusolni az ilyen ügyeket.

index.hu/bulvar/2009/10/07/megvertek_egy_foiskolast_mert_a_romak_utcajaba_ment/

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.10. 11:52:34

A T. szerző ezen munkásságáért pénzt kap, vagy meggyőződésből védi a bűnözőket?

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.10.10. 12:03:41

@danaz: baszki, jó hogy szólsz. Elfelejtettem szólni, hogy utalják már át a zsét ezért az írásomért. Remélem, ha most szólok nekik, akkor hétfőre lesz pénz, mert sok dolgom van jövő héten.