A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Izgága-Barbie

2010.01.18. 07:00 Horváth Andor Márton

A bámulatos mosolyú Morvai Krisztina nyílt levelében fakadt ki az Index ellen. A vizsgaidőszak szorításában csak néhány megjegyzést tudok hozzáfűzni ehhez a levélhez, amely pontosan mutatja be a magyarországi szélsőjobb értékeit, de bizonyos szempontból a szélsőjobb általános jellemzőinek is gazdag tárháza.

Az első, legfontosabb tulajdonsága a levélben kifejtett gondolatmenetnek, hogy a demokráciát a saját értékeivel támadja. Az Európai Parlament működésének pontos szabályai, talán éppenhogy túl sok szabálya és törvénye van. Morvai Krisztina egy meghallgatáson, ahol a kérdezők személye - nyilvánvalóan időkímélési szempontból és a többséget tömörítő, nagy frakciók előnyben részesítésének elvéből kiindulva - előre egyeztetve volt, többször kifakadt, és elégedetlenségét fejezte ki amiatt, hogy ezúttal ő nem tehet föl kérdéseket. A Képviselőfunky cikke Morvai pattogását, majd az őt ért kritikát úgy festette le, mint a házszabállyal szembehelyezkedő izgágaságot. Ebben Morvai szerint nem volt igaza, ugyanis szerinte az Európai Parlament egy "korrupt és diktatórikus intézmény". Hát, valószínűleg ezért kapott az MSZP olyan sok mandátumot.

Emellett Morvai kilátásba helyezi, hogy a Jobbik képviselői, ha bejutnak a Parlamentbe, ugyanezt a bekiabálós módszert fogják alkalmazni, természetesen szigorúan a demokrácia védelmében. Szerintem ki kéne terjeszteni a Morvai-elvet, és ha valakinek nem tetszik az, hogy a szomszéd nem veszi be a péntek esti póker-partiba, menjen át hozzá, és lője le, az a legegyszerűbb.

Morvai Krisztina az izgágaság-politikáról azt írja: ezt a Jobbik egyesek bosszúságára, de a többség örömére fogja követni. Én ezt erősen kétlem. Szerintem a többség nem hülye, hogy az Országgyűlést összekeverje egy focimeccsel. A szabályok a demokráciát védik, és ki kell tartani mellettük. Hitler felgyújtatta a Reichstagot, hogy mindenki azt lássa, milyen védtelen a demokrácia a kommunistákkal szemben - valójában annyiban volt igaza, hogy aki felrúgja a parlamenti szabályokat (bár nem hiszem, hogy Morvai Molotov-koktéllal járna az EP-ülésekre), az a demokráciát rombolja.

A képviselő asszony a kormányt eposzi jelzővel folyamatosan "szemkilövetőnek" titulálja. Olyan élesen él az emlékezetemben a kép, amikor először láttam őt mosolyogni, éppen azt mondta, és közben láthatóan valóban boldog volt: "a tüntetőket a rendőrök szemen lőtték." Ez az ő igazi eleme, ezt élvezi igazán.

Egy bizonyos. Morvai Krisztina komolyan gondolja a szavait. Azt mondja: "én ebben nem veszek részt", és valóban, most láthatjuk, milyen hátrányokkal is jár az, ha az ember az európai demokrácia egyetlen képviselőcsoportjával sem tud együttműködni. A független képviselőknek sanyarú az életük az Európai Parlamentben. Hát még ha annyira szeretnének ugrálni, mint Morvai Krisztina.

23 komment · 2 trackback

Címkék: reggel morvai krisztina ep

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr381681153

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kuncogó brüsszeli magunkfajták 2010.01.29. 22:31:19

Részben a mi Krisztikénk felhívásának teszek eleget ezzel a poszttal, ugyanis arra kért mindenkit, hogy terjesszék ezt a videót, tudja meg ország-világ, hogyan reagál az EU Parlament illetékes bizottsága az ...

Trackback: Aduász a Jobbik kezében? 2010.01.18. 10:23:51

Ha Niccolò Machiavelli még élne, nagyokat csettintve nyugtázná elégedetten, milyen sokféle lehetőség kínálkozik a jelen politikai életben nevének fényezésére... A Jobbik beindította kampányát, és biza nem is kis lendülettel, nem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hattory Hanzo 2010.01.18. 09:21:07

Morvai Krisztina ettől a korrupt és diktatórikus intézménytől havonta 7.500 eurót kap. Hihetőbb lenne a tiltakozása, ha nem csak kiabálna, de ezt az összeget sem lenne hajlandó elfogadni ezektől a mocskoktól, vagy legalább felajánlaná árváknak,időseknek betegeknek. Valamint a karakánság és a tuskóság csak Morvai Krisztina szótárában szinonímák.

Lesből Támadó Szárítókötél 2010.01.18. 09:41:19

Az a szánalmas igazán, hogy az ilyen embereknél ez a fajta viselkedés - a.k.a. "karakánság", "izgágaság-politizálás" - általában csak mások kárára működik. Ellenben gondoljunk bele, hogy ha az ő kárára alkalmazzák, akkor jön a világméretű hiszti, hogy ebben a szemét szemkilövő diktatúrában beléfojtották a szót.

"Szerintem a többség nem hülye, hogy az Országgyűlést összekeverje egy focimeccsel. A szabályok a demokráciát védik, és ki kell tartani mellettük."

Az a baj, hogy a Jobbik sikere az ilyesfajta karakánságnak hitt tuskóságon ((C) Hattory Hanzo) és/vagy szókimondáson alapul (lásd még a cigánybűnözés mint politikai kártya), vagyis a Jobbik szavazótáborának jelentős része jóllakott óvodásként fog tapsikolni, ha ezt nálunk is meghonosítja Krisztike, szóval én nem intézném el az emberi butaságot ennyivel.

k.o._laci 2010.01.18. 10:24:34

Na most majd megint én leszek a "hülye Jobbikos" mert nem értem ezt a kialakult hisztériát. Az hogy a Jobbik nem társkeresőként értelmezi az EP parlamenti vitákat gondolom mindenki számára világos. Az hogy Morvai olyan amilyen, ez sem lep meg. Viszont ha ez az egész valóban nem volt előre egyeztetve ill. a függetleneket ebből kizárták akkor az index cikk egy tévedésre alapul. Morvai meg túlzásba viszi a szabadságharcos szerepét, csak ezzel egyáltalán nincs egyedül se itthon sem Európában. Az Európai Parlament működésének humoros, konfliktusokkal teli oldaláról számtalan videót lehet találni a youtubeon. A magyar parlamenti kurvaanyázásokról nem beszélve. Ezt ilyen mértékig felfújni vagy azon polemizálni mikor mennyire mosolygott vagy sem, hát azért biztosan van ütősebb kritika a Jobbik ellen, hiszen amíg ez a Képviselőfunkys cikk 3 napig fent volt azóta nem találom a Jobbik program kritikáját. Ami valóban sokkal értelmesebb vita lenne mint Barbie ördögi mosolya és sok ponton bele lehet kötni.

Legutoljára valamelyik MSZP-s kiscsajnak volt a "how red is his popo" beszéde, amiben viszont nyilvánvalóvá váltak a szövegértési problémái. Mondom ezt csak azért hogy én az elmúlt 6 évben egy mukkot sem hallottam arról mit is művelnek odakint hazánk gyöngyszemei. Örülnék ha mindenkit hasonlóan kritikus szemmel figyelnénk ill. értékelnénk a teljesítményét és akkor szabadulni tudok attól a gondolattól mely szerint indirekt a Jobbikot akarjátok itt állandóan reklámozni:)

k.o._laci 2010.01.18. 10:33:05

M:"A fennálló neoliberális, globalista rendszert pártoló nagy frakciókhoz nem tartozó, úgynevezett független képviselők (mint jómagam, és a Jobbik másik két képviselője) egyáltalán nem kérdezhettek, és nem volt lehetőség valóban spontán, előre nem egyeztetett kérdések feltételére."

HAM:"Ebben Morvai szerint nem volt igaza, ugyanis szerinte az Európai Parlament egy "korrupt és diktatórikus intézmény". Hát, valószínűleg ezért kapott az MSZP olyan sok mandátumot."

M:"hogy az Európai Unió antidemokratikus, az európai polgárokat megtévesztő eljárásait és ténykedéseit leleplezze. minden lehetőséget megragadjon arra, hogy e korrupt és diktatórikus intézmény átláthatóbbá és demokratikusabbá váljon. (Itt jegyzem meg, hogy a magyar Országgyűlésben is hasonlóképpen fognak eljárni a Jobbik képviselői, nyilván hasonlóképpen egyesek bosszúságára, de a többség örömére.) Ezért éreztem kötelességemnek, hogy - miután többször megkíséreltem, hogy a biztos jelöltnek a demokratikus "játékszabályok szerint" kérdéseket tegyek fel, úgyis, mint az alapvető (emberi) jogok területének szakértője -, ne adjam fel a próbálkozást s ne őrizzem a hazug látszatot."

HAM: Emellett Morvai kilátásba helyezi, hogy a Jobbik képviselői, ha bejutnak a Parlamentbe, ugyanezt a bekiabálós módszert fogják alkalmazni, természetesen szigorúan a demokrácia védelmében. Szerintem ki kéne terjeszteni a Morvai-elvet, és ha valakinek nem tetszik az, hogy a szomszéd nem veszi be a péntek esti póker-partiba, menjen át hozzá, és lője le, az a legegyszerűbb.

Morvai Krisztina az izgágaság-politikáról azt írja: ezt a Jobbik egyesek bosszúságára, de a többség örömére fogja követni. Én ezt erősen kétlem. Szerintem a többség nem hülye, hogy az Országgyűlést összekeverje egy focimeccsel. A szabályok a demokráciát védik, és ki kell tartani mellettük. Hitler felgyújtatta a Reichstagot, hogy mindenki azt lássa, milyen védtelen a demokrácia a kommunistákkal szemben - valójában annyiban volt igaza, hogy aki felrúgja a parlamenti szabályokat (bár nem hiszem, hogy Morvai Molotov-koktéllal járna az EP-ülésekre), az a demokráciát rombolja.

MINTHA KICSI ELBESZÉLNÉTEK EGYMÁS MELLETT:)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.01.18. 10:40:05

A Jobbik akarja megdemokratizálni az Uniót? Ne vicceljünk már... A világon mindenhol a frakcióknak több joga van, mint az egyéni képviselőknek. Ha ő egyszer olyan izgága volt, hogy egyik frakció se felelt meg neki (vagy ami cikibb: ha ő nem felelt meg egyik frakciónak sem), akkor viselje a következményeit.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.01.18. 10:48:32

@k.o._laci: "én az elmúlt 6 évben egy mukkot sem hallottam arról mit is művelnek odakint hazánk gyöngyszemei"

Esetleg kellett volna újságot, netet olvasgatni, ha már érdekel a téma :-)

k.o._laci 2010.01.18. 10:52:51

Nyilván nem, egyúttal viszont igenis lehet és kell is kritizálni az Uniót. Miért ne lehetne, ahogyan teszik ezt más pártok is. Amikor egy kisebbség állandóan pattog és teszteli a határokat, jogokat követel magának ... hm, nem ismerős ez itthonról?

Én EU párti vagyok és maradok, de a valódi demokrácia nem arról szól hogy aki nem szimpi azt nem hagyom megszólalni. A bekiabálás nem szép dolog, elismerem ... csak mintha ez nem fordulna elő tucatszámra, utána meg már azzal von HAM párhuzamot hogy Hitler felgyújtotta a Reichstagot. Azért ez erősen demagóg. Morvai demagógiáját sikerült überelni .. ez mire jó? Nem értem.

k.o._laci 2010.01.18. 10:56:23

@Fedor: Hát pedig megnézheted mennyit foglalkozott ezzel az index pl. Utólag volt egy tanulságos cikkük ki mit csinált az 5 év alatt, azon kívül napi-heti-havi szinten senki/alig számoltak be az EP-s képviselők teljesítményéről, felszólalásairól. (Leszámítva saját magukat persze.)

Ha nem lett volna ez a bulvár hír, gondolod főoldalas lett volna hogy miről is szól ez a vita? Elemezték valahol az elhangzott kérdéseket/válaszokat és azok tartalmát? Melyik újságban?

k.o._laci 2010.01.18. 13:54:30

Azt pedig szeretném leszögezni hogy nem vagyok Jobbik szavazó, csak egyelőre semmivel sem látom őket szebbnek, rosszabbnak vagy hülyébbnek mint a politikai elit maradék tagját. Ha egy Szdszben nem ciki a Morvai féle harcos retorika (és még lehetne itt párat felsorolni) ill. a magyar politikai vitákat elnézve szvsz. nem lóg ki nagyon a sorból a Jobbik. Most lehet jönni azzal hogy papíron mindenki demokratikus csak ők nem, de ettől még nem lehet lemosni az elmúlt 20 év dolgait. Tehát én nem fogom se túldicsérni se túlmentegetni egyik pártot vagy képviselőt sem. A mosolya vagy hogy mennyire szól bele mások vitájába számomra irreleváns szempontok.

EU párti vagyok és maradok is, hiszen 3 félév EU tanulmányok után teljesen másképpen látom az EU-magyar viszonyt mint sokan mások, ennek ellenére azt is bátran kijelentem hogy az EU sem makulátlan. Csak röviden emlékeztetnék a magyar költségvetési hiány eltussolásának a pü. biztos általi támogatására, a lisszaboni szerződés körüli mizériákra ill. az ad hoc jellegű kinevezésekre. Ugyanis a Morvai nem azért nem szólalhatott meg mert független ill. mert kevés az idő, hanem egy nála jóval érdekesebb figura már megedzette annyira a képviselőket hogy inkább eleve nem hagyták a keményebb kérdések feltevését. A képviselofunky-n is volt erről szó, de nem futott be olyan sikeres karriert és nem volt 3 napig index főoldalon mint most "Nyilas Barbie" (nekem ez a kedvencem). Aztán a nolon nem ciki a komplett ENSZ intézményeket és Nemzetközi bíróságot emberi jogok megsértésével vádolni. Hiszen ha nem azt mondja ki amit xy hallani akar máris oda a demokráciába vetett hit. Ezt a vonalat követi Morvai, szerintem tévesen. Amiben viszont igaza lehet, és ezzel nincs egyedül az hogy egyes lépések kritizálhatók. Teszik ezt amúgy angolok is, ők pont a demokrácia nevében:) Sok kritika éri az EU-t, EP-t minden felől és ezeket nem lehet annyival megoldani hogy nem adunk szót annak aki mondja. Íme az angol Ken:)

www.youtube.com/watch?v=3lmkmWfw7S4

www.youtube.com/watch?v=0vBqyG6qYXE

k.o._laci 2010.01.18. 14:02:54

hanem egy nála jóval érdekesebb figura már megedzette annyira a képviselőket hogy inkább eleve nem hagyták a keményebb kérdések feltevését.

=

hanem egy nála jóval érdekesebb figura már megedzette annyira a képviselőket más, de szintén fontos témában hogy inkább eleve nem hagyták a keményebb kérdések feltevését. Pedig pont egy meghallgatásnál nem szabad kitérni a kényes témák elől hiszen később 4-5 évig ott fog ülni az adott biztos és a magyar választók egy része jogosan érdeklődhet az után hogyan vélekednek az ő szívfájdalmairól (legyen az jogos van jogtalan) az EPben.

Dr. Zoidberg 2010.01.18. 14:07:35

Kedvenc vicsori jogvédőnk bekeményít. Jót röhöghetnek rajta az Indexesek. :)

Mindenesetre az emberi butaság, szerintem sem intézhető el annyival, hogy a többség tudja, az országgyűlés nem focimeccs. Az elmúlt évek tapasztalata pont az ellenkezőjét támasztja alá. Honnan is tudnák amúgy? El kéne nekik mondani.

ko_laci: Próbáld már meg a Jobbik-bálványozásodat, kicsit tömörebben elnitézni, mert ezt ilyen mennyiségben nem olvasom el, és szerintem nem vagyok egyedül. Pl elég lenne ennyi is időről időre: "Hajrá Jobbik!". Ugyanott lennénk csak időt spórolnál és nem floodolnád össze a topicot.

Köszi!

k.o._laci 2010.01.18. 14:08:18

"Szintén jellemző, hogy a szemkilövető kormány tagja keddi felszólalásában azoknak kért fokozott védelmet a diszkrimináció és az erőszak ellen, akik szerinte Európa legkiszolgáltatottabbjai, külön is hangsúlyozva például a leszbikus, homoszexuális és transzszexuális embereket. Jómagam emberi jogokkal foglalkozó jogászként feltétlenül szükségesnek tartottam egy olyan csoport említését is, akikről semmiféle valós információt nem tudhat a nyilvánosság sem az MSZP kormány diktatúrája által irányított rendszerben, sem az Unióban. Ők a politikai foglyok, Magyarországon például a jelenleg háromnegyed éve minden bizonyíték nélkül, a büntetőeljárási jog teljes félre tételével börtönben tartott tucatnyi Hunnia csoporttag, élén azzal a Budaházy Györggyel, akinek "főbűne" nyilvánvalóan a Sukoró-ügyben érintett maffia, a Baumag-ügy és más korrupciós, illetve gazdasági botrányok leleplezése. Őróluk az Unióban csak hallgatni szabad. Én ebben nem vagyok hajlandó részt venni, ezért egészítettem ki az emberi jogokért aggódó fő-szemkilövető, Göncz Kinga felsorolását a kiszolgáltatott, emberi jogaiban durván sértett csoportokról, bizony bekiabálva a következő szavakat: "És a politikai foglyok!" Reding biztos-jelöltet egyébként szintén arról kívántam megkérdezni, szándékozik-e a polgári és politikai jogok megsértése ellen, s a politikai foglyok helyzetének kivizsgálása érdekében fellépni az EU-n belül is, vagy - elődeihez hasonlóan, kizárólag az Unión kívüli országokban."

Ebben azért van valami, még ha nem is illő bekiabálni, bár mint a fenti videón is hallhatjuk ez egyáltalán nem különlegesség az EP hétköznapjaiban

k.o._laci 2010.01.18. 14:19:35

@Dr. Zoidberg: Valaki rászólna Zoidbergre hogy felejtsen el, ugyanis nem szeretném ha miatta az összes post kommentelését le kellene zárni és nincs kedvem a tegnapiakat folytatni és/vagy személyeskedni.

Köszönöm

k.o._laci 2010.01.18. 14:27:22

Mindenki mással szívesen vitázok TARTALMI kérdésekről, aki meg nem akarja ne olvassa el amit írok, emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim.

Dr. Zoidberg 2010.01.18. 14:28:18

Igen, és én ma a délutáni alvást is kihagynám, és az uzsi kifli is kurva száraz volt!

Dr. Zoidberg 2010.01.18. 14:30:02

Neked nem lesznek, viszont simán kinyírod a topicot, mert aki nem ignorál még első körben, és csak talán másodikra olvassa el a 79 kommentedet, annak már rég elmegy a kedve az értelmes hozzászólástól, miután átvergődött rajtad. Fájdalom, de így van.

k.o._laci 2010.01.18. 14:31:56

@Dr. Zoidberg: "Neked nem lesznek, viszont simán kinyírod a topicot, mert aki nem ignorál még első körben, és csak talán másodikra olvassa el a 79 kommentedet, annak már rég elmegy a kedve az értelmes hozzászólástól, miután átvergődött rajtad. Fájdalom, de így van."

Ezt majd a moderátorok és olvasók eldöntik helyetted:)

k.o._laci 2010.01.18. 15:14:11

kereszténydemokrata post alatt találtam egy édes kis kommentet, ez sok mindent megmagyaráz

"Természetesen, tulajdonképpen rengeteget örlődök, szerintem alapvetően kicsit neurotikus vagyok amúgy is. :) Hogy, hogy rendezem le? Egyrészt a bűnre szerintem nincs bocsánat, kisebb-nagyobb bűnökért persze megbocsáthat aki ellen elkövetted, de a megbocsátás csak egy szó, esetleg egy érzelmi állapottal, a seb begyógyulásával párosul, de a heg ott lesz, magamnak sose tudok megbocsátani, ha valakinek öncélúan ártottam, még ha véletlenül, akkor csak-csak. Szóval a bűn az nem lesz könyebb.

Másrészt pedig, ha úgy érzem valami gond van velem, rosszul csinálok valamit, akkor először körüljárom a problémát, rágom magam, mi lehet a baj, mit kéne tenni (ez a könyebb része), aztán pedig minden errőmmel próbálok változni, változtatni (ez a legnehezebb). Sajna ez nem mindig megy egyről a kettőre, talán azért is, mert amíg úgyérzem csak magammal szemben követek el bűnt, addig hajlamos vagyok nem törődni vele, kicsit talán önpusztító személyiség is vagyok, a másoknak való ártástól viszont roppantul óckodom, talán mert alsóban mindig basztattam az osztálytársaimat, elég nagy volt a pofám, persze engem is basztattak, mert a fülem is elég nagy volt, és hát védekeztem, na mindegy és ettől azóta is bűntudatom van, és erőszak-undorom.

Egyedül a verbális erőszakban 'jeleskedem', de kizárólag ilyen szinten, mint pl itt, hogy meg tudok maradni annál, hogy nem veszem magam 100%-ig komolyan, nem írok felkiáltójeleket tömegesen, nem dühöngök és fortyogok magamban, mikor pedig mások teszik ezt, azt csak finoman érzem, de nem hallom az üvöltésüket pl."

Anyám borogass:)

honphibu 2010.01.18. 16:01:08

"Emellett Morvai kilátásba helyezi, hogy a Jobbik képviselői, ha bejutnak a Parlamentbe, ugyanezt a bekiabálós módszert fogják alkalmazni, természetesen szigorúan a demokrácia védelmében."

Izgalmas és szórakoztató 4 parlamenti év elé nézünk.
Mint sajtreszelővel rejszolni. (by Zuzu)

Dr. Zoidberg 2010.01.18. 16:06:06

Na azért a neurózisum közel sem olyan vészes, mint Krisztié, ez fix. :) Nem bírtál kihagyni ilyen hatalmas támadási felületet mi? Azért azt hittem többre futja, mint a szimpla idemásolás, és ismételt floodolás, mindenesetre lehagytad az <ego></ego> tageket.

gonosztojás (törölt) 2010.01.19. 10:03:54

Nem tudom, mennyire lesz bármiféle meghatározó tényező az EU parlamentben ez a lompos kövér cigányasszony kinézetű luvnya.Remélhetőleg itthon sem.
Főleg hogy a stílusa alkalmazkodott a fenti külsőleges kitételhez.

k.o._laci 2010.01.19. 15:01:44

@Dr. Zoidberg: "Azért azt hittem többre futja, mint a szimpla idemásolás, és ismételt floodolás"

Majd gondolod hogy külön időt/energiát fogok pazarolni rád, elég ha a saját hülyeségeidet idemásolgatom. Túl fontosnak képzeled magad:)

Bell & Sebastian 2010.01.19. 20:03:25

Áruló? Haha.

A Júnió se nem bika, se nem szent tehén.
Csak egy ökör, amíg újra herét nem növeszt!
Időnként még meg is hágja egy csillagos-sávos szamár, hogy legyen egy jó napja!

Tanzwut: Lügner

www.youtube.com/watch?v=fkMdkqTBEIY

Du hast Dich getarnt und Du hast Dich verkleidet
In ein Gewand, das ein jeder Dir neidet
Du hast Dich geschminkt und so lange verwandelt
Dass niemand mehr weiss, um wen es sich handelt

(Lügner)

Du erschaffst eine Welt, in der Du gefällst
Du hast Dich geschmückt und hast sie alle entzückt
Dein Schauspiel beginnt und niemand entrinnt
Doch hör' meine Warnung, ich kenn' Deine Tarnung

Die Seele getauscht für ein Herz aus Stein
Ziehst Du alle mit in den Abgrund hinein

Lügner - verdammt sollst Du sein
Lügner - und nun bist Du allein

Du wirst wieder heucheln und alle betrügen
Vertrauen missbrauchen mit maßlosen Lügen
Unter der Maske, so unendlich hart
Sollst Du zerfallen, ach was bist Du zart

Die Seele getauscht für ein Herz aus Stein
Ziehst Du alle mit in den Abgrund hinein

Lügner - verdammt sollst Du sein
Lügner - und nun bist Du allein