A legfrissebb cikkek

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat


Friss topikok

Statisztikák

Címkék

alkotmány (20) állam (6) állambiztonság (10) állambiztonságis jelen (6) arab (9) atom (7) a mennyei birodalomban (6) bajnai gordon (10) biológia (16) bíróság (6) bkv (7) budapest (10) cigány (86) demokrácia (87) diszkrimináció (6) egyház (6) ensz (8) erkölcs (6) eu (28) európa (7) evolúció (10) fantasy (9) fasizmus (6) fidesz (148) foci (6) gay (17) gay pride (12) gáza (14) gazdaság (19) google (6) gyász (7) gyurcsány (49) hamasz (13) hitler (8) holokauszt (12) hülyeség (6) humor (9) index (10) internet (9) irán (21) iszlám (6) izrael (39) jared diamond (6) jézus (10) jobbik (73) jog (8) kádár (7) katolikus egyház (7) kdnp (10) keresztény (12) kereszténység (11) kína (11) kolbenheyer ír (162) kolbenheyer olvas (233) kommunizmus (14) környezetvédelem (6) közélet (9) közgazdaságtan (26) krimi (17) külpolitika (20) kultúra (25) liberalizmus (13) lmp (9) magyar (15) magyarország (140) magyar gárda (9) magyar hírlap (6) martin (6) mdf (12) meleg (13) mongol (18) mszp (62) náci (51) nacionalizmus (10) németország (11) nemzet (32) nemzetbiztonság (8) nyelvészet (6) obama (21) oktatás (11) orbán (56) oroszország (8) összeesküvés (6) őstörténet (6) palesztin (15) politika (215) pszichológia (14) rasszizmus (19) regény (27) reggel (67) rendőr (7) rendszerváltás (24) rowling (7) rükverc (11) rukverc (15) sci fi (11) sólyom lászló (11) szabadság (17) szdsz (20) szeretet (6) szlovákia (11) társadalom (69) tech (7) terrorizmus (8) több fényt a kdnp be (8) történelem (155) tudomány (8) tüntetés (6) usa (47) választások (34) választás 2010 (44) vallás (14) válság (11) varga e tamás (6) vendégpost (11) világ (14) voks10 (26) vona gábor (7) zene (12) zsidó (48) Címkefelhő

Designerünk

Legutolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Tomboló terror - Pintérnek mennie kell

2011.04.22. 13:40 R_John

A Fidesz kormánynak - Pintér Sándorral az élén - kevesebb, mint egy év alatt sikerült rosszabb helyzetet teremtenie a közbiztonság terén, mint elődjének, az MSZP kormánynak teljes kormányzásuk idején.

Ma Gyöngyöspatán a Vöröskereszt elkezdte kimenekíteni a helyben lakó cigány nőket és gyerekeket - a férfiak az értékek védelme miatt maradtak -, ugyanis a Véderő nevű szervezet hetek óta terrorizálja őket, ma pedig megnyitották kiképzőtáborukat. Magyarország ismét jogosan fog bekerülni a nemzetközi sajtóba Líbia bombázása és egy izraeli mészárlás közé. Ez ugyanis bőven van annyira súlyos helyzet, mint a világ bármely más részén előforduló etnikai konfliktus, ráadásul a Vöröskeresztnek a második világháború óta nem kellett Magyarországon beavatkoznia.

A helyi cigányok félelme jogos. A Véderőnek nem más a célja, csak az, hogy őket terrorizálja, etnikai alapon. Ezt pedig a magyar állam tűri. (A Mandiner annyira bátor volt az üggyel kapcsolatban, hogy összefoglalta a dagályos új alkotmányt alaptörvényt, majd értekezett a félelemről. A kormány felelősségéről csak annyit szólt, hogy elhamarkodott volt két hét alatt megvalósuló rendet ígérni.) Akármit is hazudik Orbán arról, hogy a rendőrség a legutóbbi alkalommal is a helyén volt, akár mit ígér vagy tesz Pintér Sándor, az állam ezt engedni. Engedi, hogy terroristák garázdálkodjanak Gyöngyöspatán. A helyzeten már csak a Vöröskereszt tudott segíteni, miközben helyi romák és civilek a kiképzőtáborral szembeni hegyet tisztítják.

Ez a hatalom még sokkal rosszabb, mint az előző volt: elvesztette legfontosabb funkcióját, az erőszakmonopóliumot.

Előbb Pintér Sándornak, majd az egész kormánynak mennie kell. Még ma.

15 komment

Címkék: orbán fidesz demokrácia cigány jobbik gyöngyöspata véderő

A bejegyzés trackback címe:

https://sardobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr802847418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marschieren gehen mit Maschinengewehr 2011.04.22. 15:48:55

nna

holokausztipar után itt a cigánbiznisz

mennyit kell a cigányoknak visszaoztaniuk a libsiknek a szupportért?

Lodovik Trema · http://lodovik.blog.hu 2011.04.22. 16:14:59

@Marschieren gehen mit Maschienengewehr: Ezert a blogert csak havi 200 ezret kapunk - tematol fuggetlenul. Fogalmam sincs, h ez szazalekban mennyit jelent.

==T== 2011.04.22. 17:55:30

Szánalom. Az ottani cigók tarolták le a fél falut meg domboldalt és tartják rettegésben a helyi magyarokat. A véderősöket is ők támadták be - még videó is van róla. erre persze a sintérék a magyarok ellen lépnek fel. Ezt a Field nevezetűt meg már rég ki kellett volna utasítani az országból.

Sintérnek amúgy tényleg menni kell, de pont a fordítottja miatt.

==T== 2011.04.22. 17:56:56

Az is jó kérdés lenne, hogy miért is kell annyira tisztítania a cigányoknak a hegyoldalt?

Csak beugrottam 2011.04.22. 18:04:53

Igen, tombol a terror és a jogtalanság :

"Elvitték először a három piros barettest, aztán azok kerültek sorra, akik már a táborozásra érkeztek militáns külsővel: terepszín ruhában, bakancsban.

A rendőrök azt mondták: garázdaság szabálysértése miatt viszik el az itt megjelenteket. Amikor visszakérdeztek, hogy mit jelent a garázdaság, a rendőri választ az volt: olyan egyenruhát viselnek, ami másokban riadalmat kelt."
"Az egyikük meg is kérdezte a rendőröket, hogy magánterületen se viselheti-e, amit akar. A rendőr tudósítónk szerint erre azt mondta: parancsot teljesítenek, és aki panasszal kíván élni, az intézkedés végén megteheti."

"10/D. § (1) Aki közterületen vagy nyilvános helyen olyan, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló
tevékenységet végez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy ilyen tevékenység látszatát kelti, százezer forintig
terjedõ pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendõrség hatáskörébe tartozik.”"

Ha az utcán rá mersz szólni egy bűnözőre akkor a fentebbi (mai) kormányrendelet alapján már büntethetnek is.
Gratulálok, ez nem bántja a szemeteket csak az "ott sem vótam" hazudozás.

Csak beugrottam 2011.04.22. 18:48:09

"Egy fiatal roma férfi arról beszélt munkatársunknak, hogy az anyja és testvérei elhagyták a települést, de ő úgy döntött, hogy marad, annak ellenére, hogy van benne félelem. "Igazából csak a tévében hallottam róluk" - mondta a férfi."

Csak a TV-ben látta őket de már retteg.:-) LOL

Na ennyit az igazmondó cigányokról.

LMP=SZDSZ 2011.04.22. 18:58:13

Ugyan már. Még nem jöttél rá, hogy Zámoly után senki sem eszi meg az újabb libsi színjátékot?

De legalább Gyöngyöspata nemcigány lakossága 3 napra fellélegezhet.

Csak beugrottam 2011.04.22. 20:19:21

"Részlet egy gyöngyöspatai lakos nyílt leveléből

„A folyamatos fenyegetettség és félelem, valamint megalázottság lett része számos, főleg idős ember mindennapjainak (...). Kialakult a félelemkeltésnek és bűnözésnek egy fojtogató hálója: a deviáns csoportba tartozó gyerekek, tinédzserek nappal, a miséről vagy éppen a boltból hazatérő idős embereket nyíltan szidalmazzák, sok esetben le is köpik, táskájukat rángatják, őket kővel dobálják. Majd éjszaka bemennek a kertjükbe, fészerükbe, ahonnan ellopnak kisebb és nagyobb javakat."

A többi a linkelt cikben.
Akkor ki is retteg?

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=RendorsegiHirekKozlemenyek&AN=rerebelyesedocb&MN=Hirmix&LN=Hungarian

Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.04.23. 09:01:29

A rettentő nagy nácifasiszta terror máshol is megjelent, továbbítok egy újabb segélykiáltást:

"Segítségeteket szeretném kérni!!!!!

Budajenőn lakom egy szerény lakóparkban. A napokban feltűnt pár zöld ruhás ember, akik bottal a kezükben járják a környékbeli erdőt. Meg vannak vadulva. Keresnek valami vagy valakit. Van köztük férfi, nő, idős, fiatal, meg gyereket is láttam. Félek. Menekülnék, de nincs hova. Nagybátyám Hawaii-on él, öcsém Ausztráliában. Sajnos hozzájuk nem tudok menni, mert síelni vannak az Andokban illetve Új-Zélandon. Jó lenne nekem Csillebérc is, de hallom foglalt. Lehetne, akkor Ischgl, esetleg Aspen? Pillanat. Most szólt az egész utca, hogy ők is jönnének.

Kérem Önöket, benneteket a Vöröskeresztet, Vörös hadsereget...bárkit, aki tud segítsen. Ezt már nem bírjuk. A gyerekek sírnak, éjjel nem alszanak, az apjuknak elment a teje.

A számom 06 30 GOASPEN.

Előre is köszönöm."

Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.04.23. 09:25:15

Felháborodva olvasom nol-on az egyik gyöngyöspatai rászístá mondatait:

- "Nézze, én hajnali négyre járok dolgozni, de nem tudok aludni, mert az ablakom előtt reggelig dorbézolnak. A tyúkjaimat hiába zárom lakatra, a jószágaim eltűnnek. A pincém tetejét leszedték, eltüzelték. Amíg a véderősök ott voltak, legalább nyugalom volt. De erről nem írnak az újságok, nem szólnak a televíziók: mindenki csak szegény cigányokat sajnálja, miközben bennünket is megilletne a részvét – mondja."

Nyilvánvaló hazugságok. A belvárosi karosszékemből tökéletesen látom, hogy a cigányok biztos nem így viselkednek. Éppen ezért maximálisan helyeslem, hogy a balliberális médiumokban, köztük a Sárdobálón nem jelenik meg az érme másik oldala. Igenis csak a szegény ártatlan dolgos cigányoknak jár a sajnálat, az őket eltartó és elviselő mucsai parasztoknak nem. Maradjunk továbbra is következetesen ilyen szeretnivaló ejrópéerek!

LMP=SZDSZ 2011.04.23. 16:50:44

"Richard Field munkatársa elismerte, hogy az LMP-t támogató üzletember túlreagálta a Gyöngyöspatán történteket. Datki Szabolcs a hírTV-nek úgy fogalmazott: Richard Field „egy kedden kapott hírt túlreagált és úgy ítélte meg, hogy közvetlenül a cigánysor közelében egy elég veszélyes szélsőjobboldali csoport fog harcászati tevékenységet folytatni, és ezért szervezte meg ezt a kirándulást."

Ajjajaj, a "tomboló terrorból" a végén még az lesz, hogy az etnikai feszültséget szító libsik elmennek a meaculpába...

Marschieren gehen mit Maschinengewehr 2011.04.23. 17:46:24

Richard FIELDet

ki kell utasítanai az országból mint persona non grata

dúlidúliaréten 2011.04.24. 15:10:26

de buták vagytok... mondjuk aki sárral dobálózik az nem is lehet okos...
a cikk meg 1 pont a 10ből, nagyon gyenge és gáz is...
aki meg bármiben is azt mondja hogy rosszab most mint pár éve, az olyan hülye hogy még értelme sincs győzködni... ide se jövök többet

Hungryhorse 2011.04.24. 21:51:43

A postoló hazudik.
www.voroskereszt.hu/2011.-%C3%A9vi-h%C3%ADrek/sajtokoezlemeny.html
Nem véletlenül és nem is egyedüliként az etnobizniszt szakmányban űző posztszdsz bagázs tagjai közül.
Ennyit is érnek.